Biliyorum düşük geçirdim öyleydi zaten damar damar iki kere geldi ama adetim az geldi normalindenKimyasal olmuş olabilir canım düşük çok agrılı ve parça parça geliyor
Plesenta perkreata olmuştum idrar keseme yapışmıştı rahmimin yarısı alındı hayati riskli bi ameliyata girdim şükür iyiyim ama bebeğim 1 saat yaşayabildi melek olduYa ne olmuştu ben inan kaçırmışım sendeki olayıbir ara uzun süre buralarda yoktum ben de
Ne siz sorun ne ben söyleyim 8 ay geçti ama daha geçen ay kendime gelebildim ameliyatta 2 kere kalbim durdu 8 ünite kan hastane yatış süreci bebeğim 1 saat yaşadı ben 3 gün sonra kendime geldim onu sordum yok dediler morgda indirmediler yanına yürüyemiyorum tek başıma da gidemedim baya riskli bi ameliyat geçirdim ama çok şükür şuan iyiyimBende bılmıyorumMerve3553 kuzum en son hamıle oldugunu hatırlıyorum bende
Slm canım nasılsın görüşmeyeliBizim abla abla gibi de abiş beni benden alıyorhiç ummadığım hareket ve davranışlar
Çok büyük geçmiş olsun kuzum ve başın sağolsunNe siz sorun ne ben söyleyim 8 ay geçti ama daha geçen ay kendime gelebildim ameliyatta 2 kere kalbim durdu 8 ünite kan hastane yatış süreci bebeğim 1 saat yaşadı ben 3 gün sonra kendime geldim onu sordum yok dediler morgda indirmediler yanına yürüyemiyorum tek başıma da gidemedim baya riskli bi ameliyat geçirdim ama çok şükür şuan iyiyim
Doktorunla görüştün mü canım yeni bebiş için hazır mı rahimBiliyorum düşük geçirdim öyleydi zaten damar damar iki kere geldi ama adetim az geldi normalinden
Amin canım çok sağolÇok büyük geçmiş olsun kuzum ve başın sağolsunçok zor günler atlatmışşın çok üzüldüm inşallah bundan sonraki günlerin çook güzel olsun ki bir nebze yaşadıklarına ışık olsun
Yok diğer aya aldım randevu kuzum o zaman belli olcakDoktorunla görüştün mü canım yeni bebiş için hazır mı rahim
Kimyasal olabilir kuzumEvet canım hamile kalıyorum doğal yollarla ama adetime daha 14 gün var adetim bittikten beri ara ara kanama devam ediyor bide korunuyordum geçen ay bıraktım hapı haptan sonra böyle oldum geri çekilme ile korunduk
Şaştım kaldım valla bende hapı bıraktım ya onun etkisi filan diyordum ama hala ara kanama devam ediyor daha hazır da değilim öyle görünce testi bu tuhaf hissetmedim değilKimyasal olabilir kuzum
Ahhh ahhh kuzumŞaştım kaldım valla bende hapı bıraktım ya onun etkisi filan diyordum ama hala ara kanama devam ediyor daha hazır da değilim öyle görünce testi bu tuhaf hissetmedim değil
Aynen öyle canım ya herşey allahtan tabi dün kızımın kabrine gittim ona rüzgar gülü götürdüm daha önce götürdüğümün üç kuşun uçmuş sanırım taktım konuştum onunla hemen dönmeye başladı bir tane rüzgar yoktu saç telini bile kıpırdatmıyordu şaştım kaldım valla daha önce de böyle şeyler yaşıyordum kelebek geliyordu hergün öğlen 12 de bahçeme bahçedeysem dolaşıyor yanımda değilsem evime giriyordu benile iletişim kuruyor gibi sankiAhhh ahhh kuzumkolay şeyler yaşamadık. Ama herşey güzel olacak
Ben de gidiyorum bebeğime, oradaki tüm bebişlerin de mezarını suluyorum, konuşuyorum. Kendiliğinden çiçekler açmış mezarında yavrumun. Papatyam diye konuşurdum karnımdayken papatya çıkmış mezarında. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizi yavrumuzaAynen öyle canım ya herşey allahtan tabi dün kızımın kabrine gittim ona rüzgar gülü götürdüm daha önce götürdüğümün üç kuşun uçmuş sanırım taktım konuştum onunla hemen dönmeye başladı bir tane rüzgar yoktu saç telini bile kıpırdatmıyordu şaştım kaldım valla daha önce de böyle şeyler yaşıyordum kelebek geliyordu hergün öğlen 12 de bahçeme bahçedeysem dolaşıyor yanımda değilsem evime giriyordu benile iletişim kuruyor gibi sanki
Amin inşallah canımBen de gidiyorum bebeğime, oradaki tüm bebişlerin de mezarını suluyorum, konuşuyorum. Kendiliğinden çiçekler açmış mezarında yavrumun. Papatyam diye konuşurdum karnımdayken papatya çıkmış mezarında. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizi yavrumuza
Gördüm kuzum. 10 gün boyunca haftasonu hariç hep gittim. Bana benziyorduAmin inşallah canımgördün mü peki sen yüzünü neye benzediğini ben göremedim göstermediler bana kendime geldiğim de 3 gün geçmişti zaten morga da indirmediler doktor izin vermedi
Ya kurban olurum özür dilerim ben tekrar sordum ettim çok özür dilerim çok geçmiş olsun canımsın benim Allahım gönlüne göre versin inşallah mucizelerini yaratsın senin içinPlesenta perkreata olmuştum idrar keseme yapışmıştı rahmimin yarısı alındı hayati riskli bi ameliyata girdim şükür iyiyim ama bebeğim 1 saat yaşayabildi melek oldu
Daha hiçbir şey vermedim desemSlm canım nasılsın görüşmeyeliBebişe ilk ek gıda olarak ne verdin. Biz de 6 aylık olduk ama ilk ne vereceğimi şaşırdım meyveler dışında hangi çorbayı yapsam bilemedim. Yazın fazla sebze çeşidi de olmuyor
Herşeyi denedim canım 2 kez de aşılama denedik olmadı artıktüp bebekten başka çarem kalmadıSen neden tüp bebek canım