Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet burdayım daha hamile kalamadım,foruma giriyorum ama bir şey yazmıyorumBi de aynurland vardı kızlar
geldim))
geldim geldim)))
İyiyim canım şükür iyiyim diyebiliyorum artık şu 2 aydır toplarladım kendimiAyyy Merve3553 den hiç haberim yok. Nasılsın kuzum?
Geldim canım daha yeni gördüm iyi yapmışsınızMerve3553 kuzum gel sende topikçe burdayız buram buram özlem kokuyor
Yaaaa kuzum bebiş varmış ayyyy nasıl sevindim anlatamam rabbim sağ Salim kucağına almak nasip etsin inşallahİnşallah meleğim vallahi şimdi onu bekliyorum heyecanla duayla
canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine bi fakulteye görün rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinAmin canım inşallah 8 hafta önden aldım raporumu annemlere taşındık. Umarım zamanında sağlıkla alırım kucağıma
Kuzum sen hemen hamile kalıyordun sanki öyle hatırlıyorum ben. Ve burada çizgi var koyulaşma takip et bakalımKızlar geçen ay 4 gün adetim gecikti adet oldum bugün tam 13 gün adetim 4 günde bitti 3 gün sonra tekrar kanama başladı ama pembe pembe hala devam ediyor ay ben korktum bu ne böyle diye kuzenım belki gebelik var diyince gittim test yaptım çizgi çıktı sanırım düşük yaptım yani anlamadım bende teste de emin olamadım daha yeni doğum kontrol hapını bıraktım 2 ay oldu şaşkınım şuan melegim can
Hoşgeldin nasılsıngeldim))
Kız sen adet oldum demedin mi hemen mi çıktı yapar yapmaz belkide kimyasal geçirdin canım gerçi ben bu teste çok güvenmiyorum bende de çizgiKızlar geçen ay 4 gün adetim gecikti adet oldum bugün tam 13 gün adetim 4 günde bitti 3 gün sonra tekrar kanama başladı ama pembe pembe hala devam ediyor ay ben korktum bu ne böyle diye kuzenım belki gebelik var diyince gittim test yaptım çizgi çıktı sanırım düşük yaptım yani anlamadım bende teste de emin olamadım daha yeni doğum kontrol hapını bıraktım 2 ay oldu şaşkınım şuan melegim can
Amin amin amin inşallah Allah razı olsun kuzum benim şükürler olsun 2 yılın sonunda, oldu tüp bebek yaptık. sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah sen naptın kuzum ne var ne yokYaaaa kuzum bebiş varmış ayyyy nasıl sevindim anlatamam rabbim sağ Salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Evet canım hamile kalıyorum doğal yollarla ama adetime daha 14 gün var adetim bittikten beri ara ara kanama devam ediyor bide korunuyordum geçen ay bıraktım hapı haptan sonra böyle oldum geri çekilme ile korundukKuzum sen hemen hamile kalıyordun sanki öyle hatırlıyorum ben. Ve burada çizgi var koyulaşma takip et bakalım
Evet adet oldum 4 gün sürdü zaten 3 gün sonra gelmeye tekrar başladı hala da devam ediyor ara ara pembe pembe geliyo şimdi bende düşük mü yaptım acaba dedim şaşırdım adetime daha 14 gün varKız sen adet oldum demedin mi hemen mi çıktı yapar yapmaz belkide kimyasal geçirdin canım gerçi ben bu teste çok güvenmiyorum bende de çizgi
Çıkarıyordu canımm
Amin amin inşallah canım İyiyim bende canım nasıl olayım toparladım çok şükürAmin amin amin inşallah Allah razı olsun kuzum benim şükürler olsun 2 yılın sonunda, oldu tüp bebek yaptık. sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah sen naptın kuzum ne var ne yok
Kuzum kimyasal geçirmiş ola bilirsinKızlar geçen ay 4 gün adetim gecikti adet oldum bugün tam 13 gün adetim 4 günde bitti 3 gün sonra tekrar kanama başladı ama pembe pembe hala devam ediyor ay ben korktum bu ne böyle diye kuzenım belki gebelik var diyince gittim test yaptım çizgi çıktı sanırım düşük yaptım yani anlamadım bende teste de emin olamadım daha yeni doğum kontrol hapını bıraktım 2 ay oldu şaşkınım şuan melegim can
Kimyasal olmuş olabilir canım düşük çok agrılı ve parça parça geliyorEvet adet oldum 4 gün sürdü zaten 3 gün sonra gelmeye tekrar başladı hala da devam ediyor ara ara pembe pembe geliyo şimdi bende düşük mü yaptım acaba dedim şaşırdım adetime daha 14 gün var
Ya ne olmuştu ben inan kaçırmışım sendeki olayı bir ara uzun süre buralarda yoktum ben deAmin amin inşallah canım İyiyim bende canım nasıl olayım toparladım çok şükür
Bende bılmıyorum Merve3553 kuzum en son hamıle oldugunu hatırlıyorum bendeYa ne olmuştu ben inan kaçırmışım sendeki olayı bir ara uzun süre buralarda yoktum ben de