- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
Yaa hayırla sonuçlansın çiçeğim. Zamanla aşılacak şeylerdir umarım bebeğim anlatmak istersen yaz rahatlarsın kuzumBende iyiyim çok şükür canımHala hamile değilim üstelik evlilikte de bazı sıkıntılılar yaşıyorum. Kafam biraz karışık yani Allah vermiyorsa gerçekten var bir hayır diyorum
İşte devam etmeyecek bir evliliğe çocuk getirmekte ne kadar doğru olur. Bazı şeyleri görmeyi bekliyorum sonrasında kararımı vericem artık
Yok kuzucum ağustos da tayin isticem bakalım. Ama şuan Samsundayımhayırdır kuzum neden riskin var
Kuzum hosgeldinbuyumussunuz ya masallah. Hic kaygi etme insallah guzel olacak her sey. Gerekirse yatarsin bir kac hafta ne olacak sanki. Saglikla alirsin kucagina
Ben de iyiyim canim sukur. Bebisim dogdu büyüyor
Şu sorunlarım geçsin giderim kuzum belki ona. Seher sarı göreve geri dönmüş onu da çok övüyorlar.Bebek biraz asagidaymis canım kendimi de istemsiz yorunca kahverengi lekelenmem ve sancim oldu. 1 haftadır yatıyorum sadece bakalim cumartesi nasıl olacak. Liv de sami şahin yavrum harika bir doktor yani arkadaş doktor dost aklına ne geliyorsa enerjisi enerji veriyor aklında bulunsun insanı değeri çok yüksek psikolog gibi
Maşallah kuzum inşallah sıkıntısız geçer hamileliğin, sağlıkla kavuşursunuz
Ya sen hamişmisin kuşummm cok mutlu oldum ıyı dusun iyi olsun hayatım
Şu sorunlarım geçsin giderim kuzum belki ona. Seher sarı göreve geri dönmüş onu da çok övüyorlar.
İnşallah hiçbir şey çıkmayacak kuzucum sen bol bol dinlen
Benimki demedi ama 6 ay sanki 5 ayın ortaları demişti bakalım ne söylicekCocuk doktorları genelde 6 yı bekletırlerben tabi 5 aylık basladım
Geçmiş olsun kuzum bol bol serum fız nebul
Evet canım benim ben de hamileyimmm 12 haftalık oldukİyiyim canım bebiste çok şükür iyi. Cumartesi kontrolumuz var orada belli olacak durumumuz. Yanlış anlamadım değil mi sende hamilesin
Amin canım.Sen ne durumdasın neler yapıyorsun?ooo bütün kızlar toplanmış canım seninde bebiş olmuş ay maşallah sağlıkla büyüsün inşallahne güzel düşünmüşsün Niqu hepinizi görmek cok güzel
Ayyyy gözün aydın canımKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin çok yürekten diliyorum
Ayy cok sevindim canim. Hayirli olsun. Saglikla al kucagina insallahEvet canım benim ben de hamileyimmm 12 haftalık olduk
Ohh super birKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin çok yürekten diliyorum
Yok canım genellikle ikimiz arasında iletişim sorunu varOrası öyle kuzum inşallah çok önemli bi sorununuz yoktur ve ikiniz arasındadır sorun 3. Kişiler ise hayat yoruyor insanı mutlu çocuk demek mutlu evlilik demek herşeyde vardır bir hayır canım
Hayırlısı diyorum bebeğim bende zamana bırakıyorum bir yandan da gözlemliyorumYaa hayırla sonuçlansın çiçeğim. Zamanla aşılacak şeylerdir umarım bebeğim anlatmak istersen yaz rahatlarsın kuzum
İnşAllah canım 5 yıllık bir evlilik bizimki çok şey aştık bunu da aşarız belkiçok üzüldüm kuzum. Sorun neyse inşallah aşarsınız
Ayyyy gözün aydın canımsağlıkla gelsin İn şa Allah
Ayy cok sevindim canim. Hayirli olsun. Saglikla al kucagina insallah
Kızlarrr çok teşekkür ederim çok şükürr yaaaOhh super bir️ atıldı desene hamileligi boyle boyle asamalara bolmustum ben kafamda. Darisi ayrintili ultrasonun basina
Yaa çok sevindim maşaAllah sizeKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin çok yürekten diliyorum
Çok sağol canım benimmmYaa çok sevindim maşaAllah size