Adı Yunus canım çok şükür iyi, 6 aylık olduk çok şükür Papatyamavissİnşallah kazasız belasız sağ salim sağlıklı bir bebiş olur
İnşallah güzel haberlerini almak nasıl olur
Bebiş nasıl iyi mi adı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı Yunus canım çok şükür iyi, 6 aylık olduk çok şükür Papatyamavissİnşallah kazasız belasız sağ salim sağlıklı bir bebiş olur
İnşallah güzel haberlerini almak nasıl olur
Bebiş nasıl iyi mi adı ne
Ya canım tebrik ederim sağlıkla kavuş7 haftalık olduk bakalım kuzucumama daha sımdıden yaramazlıklar basladı mide bulantıları bas agrılarıbende çok değişik hissediyorum içimizde bir canlı büyümesi çok inanılmaz bişey
Kankim nerde ben ordaOooooo kankam da gelmişşşşşş
İlk 6 aylık süreç bitmiş şükür şimdi yeni kilitler açılsınAdı Yunus canım çok şükür iyi, 6 aylık olduk çok şükür Papatyamaviss
@Tikabasa kız gel bura bana yardım edicen eskileri bura toplamak istiyorum her kes dağıldı resmen
Benimde bulantım çok az vardı 3 aydan kesildi hiç kusmadım bile
Teşekkür ederimm canımm beniimmiinnooş nasıılldogduda büyüdü bileeeYa canım tebrik ederim sağlıkla kavuş
Nasıl oldun canım geçtimi lekelenmenTeşekkür ederimm canımm beniimmiinnooş nasıılldogduda büyüdü bileee
Adıyla büyür inşallahAdı Yunus canım çok şükür iyi, 6 aylık olduk çok şükür Papatyamaviss
Dısardan gelmıyodu meloşum benımkı kesenın yanında kanama alanı oluşmuş hematom olarak ama dısarıya akmıyordu.yarın kontrolum var,zaten hemen sana yazıcaam cunkuu bebek ıyıce gozukurr cinsiyetıne bakarsııın teyzoşuuuuuuuNasıl oldun canım geçtimi lekelenmen
Insallah saglikla kucagina aldigin gunleri de goruruz kuzum. Ben de cok iyiyim cok sukur. 1 ay oldu yaklasik dogum yapali. Bebis büyütüyoruz. Ne gunlerden bugunlere geldik yaSağol kuzum evet rüyada gibiyim sen nasıslın?
Kuzum hosgeldin buyumussunuz ya masallah. Hic kaygi etme insallah guzel olacak her sey. Gerekirse yatarsin bir kac hafta ne olacak sanki. Saglikla alirsin kucagina
Yok kuzucum ağustos da tayin isticem bakalım. Ama şuan Samsundayım hayırdır kuzum neden riskin varGüzelim benim tasindin mi samsuna
Hadi bakalım inşalalh kalp atışınıda duyarsın annesi ayy çok heycanlı ben o günleriDısardan gelmıyodu meloşum benımkı kesenın yanında kanama alanı oluşmuş hematom olarak ama dısarıya akmıyordu.yarın kontrolum var,zaten hemen sana yazıcaam cunkuu bebek ıyıce gozukurr cinsiyetıne bakarsııın teyzoşuuuuuuu
Ay yok benim düşüncelerim her geçen gün olumsuza doğru gidiyor ama bakalım hayırlısıHerseeeey çoook güzeeel olacaaaak tatlı kuuşher evlılıkte olur boyle gel gitler,en güzel zamanda gelecek minik kuşta
İşte devam etmeyecek bir evliliğe çocuk getirmekte ne kadar doğru olur. Bazı şeyleri görmeyi bekliyorum sonrasında kararımı vericem artıkolur arada öyle tatsızlıklar canım sen kafanı boşalt bak bende hala bekleyenlerdenim zamanı gelince olacak biliyorum
İyiyim canım benim sen nasılsın bebişin nasılCanım nasılsın
Orası öyle kuzum inşallah çok önemli bi sorununuz yoktur ve ikiniz arasındadır sorun 3. Kişiler ise hayat yoruyor insanı mutlu çocuk demek mutlu evlilik demek herşeyde vardır bir hayır canımİşte devam etmeyecek bir evliliğe çocuk getirmekte ne kadar doğru olur. Bazı şeyleri görmeyi bekliyorum sonrasında kararımı vericem artık
İyiyim canım benim sen nasılsın bebişin nasıl