- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Evet canım benim ben de hamileyimmm 12 haftalık olduk
Oyy maşallah kuzum benim en heyecanlı zamanlar cinsiyet için sağlıkla alalım kucagimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim ben de hamileyimmm 12 haftalık olduk
Selammmmmmmm hepinize kucakkkk dolusu sevgiler gönderiyorum. Nasıl özlemiştim sizleri. Hamiş kalanlar adına o kadar mutlu oldum kii anlatamam. Bebiş bekleyenlerin de eli kulağındadır inşallah
Yaa çok sevindim maşaAllah size
Evet kuzum ast alt yüksekAlt ast değerlerin mi yüksek canım aynen Seher sarı da iyi. Ama benim doktorum bilmiyorum çok memnunum
Yaaa gözünaydın kuzum maşallah prenseseKızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyor Allahıma şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin çok yürekten diliyorum
Bugün Beren 3 aylık oldu tam. 24.4.2024 tarihinde tam 40+0 da dünyaya geldi. Normali bekledik ama gelmedi hanımefendi doktor da alalım dedi. Şükürler olsun kavuştuk yavrumuza. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Canım nerelerdesin nasılsın napiyorsun bebis nasil
Canım benimmm çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin canı gönülden diliyorumYaaa gözünaydın kuzum maşallah prensese
Ayy bebısmmm hosgeldııınevet bende zorlanıyorum 20 gundur evde yatıyorum.anlıyorum seni zor bir süreçmiş gercekten.senı gordugume cok sevındımboğa burcuysa oo 10 numara burc sanslısınbızımkı balık burcu olacak yükseleni farklı bısey olur umarımda mınnos kalbını kırmazlar ılerdeBugün Beren 3 aylık oldu tam. 24.4.2024 tarihinde tam 40+0 da dünyaya geldi. Normali bekledik ama gelmedi hanımefendi doktor da alalım dedi. Şükürler olsun kavuştuk yavrumuza. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim. Neredeyse full yattım. Tansiyonum hep düşüktü. Hareket edemiyordum çok. Bir de migren ağrıları çekiyordum çok kötü. İlaç da kullanamıyorsun. Ama magnezyum kullanmaya başlayınca migren ağrılarım son buldu nerdeyse rahatlamıştım. Hamiş kalanların aklında olsun.
Beren 3.600 kg 51 cm doğdu. Boğa-boğa oldu
İlk ay çok ama çok zorlandım. Burada üstümden desteğini esirgemeyen melisaa93 ya çoook teşekkğr ederim. İyi ki var kızımın teyzesi. Sürekli bana moral verdi.
Ayrıca nisan anneleri ile sürekli konuşuyoruz hala daha. Onlar sayesinde de çok fazla şeyi aşabildim.
Şu anda her şey yolunda çok şükür güzel gidiyor. İşe de başladım. Bir yandan bebek, bir yandan iş, bir yandan ev işler va derken biraz yoğun geçiyor açıkçası.
Evet kuzum ast alt yüksek
Sağol kuzum inşallahUmarım en kısa zamanda normal değerlerine düşer canım dua edeceğim
Bugün Beren 3 aylık oldu tam. 24.4.2024 tarihinde tam 40+0 da dünyaya geldi. Normali bekledik ama gelmedi hanımefendi doktor da alalım dedi. Şükürler olsun kavuştuk yavrumuza. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim. Neredeyse full yattım. Tansiyonum hep düşüktü. Hareket edemiyordum çok. Bir de migren ağrıları çekiyordum çok kötü. İlaç da kullanamıyorsun. Ama magnezyum kullanmaya başlayınca migren ağrılarım son buldu nerdeyse rahatlamıştım. Hamiş kalanların aklında olsun.
İlk ay çok ama çok zorlandım. Burada üstümden desteğini esirgemeyen melisaa93 ya çoook teşekkğr ederim. İyi ki var kızımın teyzesi. Sürekli bana moral verdi.
Ayrıca nisan anneleri ile sürekli konuşuyoruz hala daha. Onlar sayesinde de çok fazla şeyi aşabildim.
Şu anda her şey yolunda çok şükür güzel gidiyor. İşe de başladım. Bir yandan bebek, bir yandan iş, bir yandan ev işler va derken biraz yoğun geçiyor açıkçası.
Perlitik Çok şükür büyüyor teyzesi, koşuşturma lı yaz dönemi 3 bebeli olarak resmen bu haldeyim
melisaa93 canım Rabbim doğruyu hayrı görmeyi nasip etsin, sen çok düşünceli mantıklı bir kadınsın... Rabbim kalplerinize sakinlik huzur versin
A afravetafra hoşgeldin kuzum seni çok merak ettim, Nisan annelerinden aldım haberini çok mutlu oldum. Sağlıkla huzurla büyüt kuzunu
Yaa bende bende hamile olduğunu okuyunca çok mutlu oldum İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKuzum seni de çok özlemişim
Öperim tabi zevkleOyy kurban olurum kocaman olmuş beren kiz kokulu öp bizim için kuzuyu ensesinden güzel annesi. Home ofismiydin erken başlamışsın ise.
Yaa yerim ben sizi bal yanaklı kuzum benim. Çok şanslıyım Beren’in teyzoş olduğum için duygulandım ve çok mutlu oldum canım benim teşekkür ederimBugün Beren 3 aylık oldu tam. 24.4.2024 tarihinde tam 40+0 da dünyaya geldi. Normali bekledik ama gelmedi hanımefendi doktor da alalım dedi. Şükürler olsun kavuştuk yavrumuza. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çok sağol canım benim rabbim en doğru kararı vermeyi nasip etsin İnşAllahPerlitik Çok şükür büyüyor teyzesi, koşuşturma lı yaz dönemi 3 bebeli olarak resmen bu haldeyim
melisaa93 canım Rabbim doğruyu hayrı görmeyi nasip etsin, sen çok düşünceli mantıklı bir kadınsın... Rabbim kalplerinize sakinlik huzur versin
A afravetafra hoşgeldin kuzum seni çok merak ettim, Nisan annelerinden aldım haberini çok mutlu oldum. Sağlıkla huzurla büyüt kuzunu
Yaaaaa seni yerim bak ne güzel oldu grup dimi yaKankim nerde ben orda