haklısın demekten başka ağzımdan bişey çıkmıyor..ama herşey bnim suçum olamazki dimi...sevdim güvendim bedeli bu kadar ağır mı olmalıydı...
herkesi terk etmek derken arkadaşları demek istedim.ailem onun varlığını bile bilmiyor ki..bana en büyük ders ailemi onun için bırakmanın sözünü vermemin ne kadar aptalca olduğunu görmek oldu..ondan haber almak istemiyorum ama benden haber almasını engellemek istemiyorum.pişman olmasını istiyorum.gelsn başlayalım değil,gelsin beter olsun istiyorum..Allahım o gücü bana bir verse...
:1shok:inanır mısnız eve geldim hala ağlıyorum...bugün ağzıma tek lokma koyamadım.annem kapıda görünce bakakaldım halime.kızlar çok canım yanıyor benim.yine msj atmış.görüşmek istemiyomuş artık.sanki sadece ben msj atıp arıyomuş soruyomuş gibi hissettim kendimi.bunuda biraz sert söyledi bana.sinirlendim aileme herşeyi anlatcam dedim.canın ne istiyosa yap ddi.nie böyle yapıyosun dedim.sen manyaksın dedi bunu bikere daha anladım şimdi die msj atmış.lütfen bırak saygımız kalsın seni kötü hatırlamayım dedim.kötü hatırlamana gerek yok sadece görüşmek istemiyorum dedi.peki dedim..yine ben ezildim altında...nasıl canım yanıyor nasıl
inanır mısnız eve geldim hala ağlıyorum...bugün ağzıma tek lokma koyamadım.annem kapıda görünce bakakaldım halime.kızlar çok canım yanıyor benim.yine msj atmış.görüşmek istemiyomuş artık.sanki sadece ben msj atıp arıyomuş soruyomuş gibi hissettim kendimi.bunuda biraz sert söyledi bana.sinirlendim aileme herşeyi anlatcam dedim.canın ne istiyosa yap ddi.nie böyle yapıyosun dedim.sen manyaksın dedi bunu bikere daha anladım şimdi die msj atmış.lütfen bırak saygımız kalsın seni kötü hatırlamayım dedim.kötü hatırlamana gerek yok sadece görüşmek istemiyorum dedi.peki dedim..yine ben ezildim altında...nasıl canım yanıyor nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?