"Yandım, bittim aşkından, ölüyorum" dediğinde aklına annesi gelsin, ettiği hakaretler, oyunlar gelsin.
Anasının sözünü dinleyip ilişkinizi bitiren ama giderayak şeyinin keyfini yapmak istediği için seninle birlikte olmasını, sonra da çekip gitmesini hatırla.
Seni umutlarınla, hayallerinle böyle yapayalnız bırakışını hatırla ve asla arkasından ezilme, ağlama ve geri isteme.
Hayat asla bir kişi yüzünden bitmez.Canım dediğimiz insanlar ölüyor, ne oluyor? En değerlisinin arkasından maksimum 3 ay gece-gündüz ağlarız.Demem o ki, zaman herşeyin ilacı.Ölüme bile insanlar alışırken, seninle dalga geçen, bunca yılın, yaşanmışlığın üstüne seni istemeyen, seninle oynayan bir adam için daha fazla ayılıp, bayılıp kendini yıpratma lütfen.
Çivi çiviyi sökmez ayrıca arkadaşım, tatil yap, gez, dolaş ne bileyim hiç fırsatın ya da maddi gücün yoksa bir spor salonuna yazıl, bir hobi kursuna yazıl.uzun zamandır kendi sesini dinlemediğini farket.kendin için birşeyler yap.Ağlayacaksan da kendin için ağla.kendini bul, yaşamın güzelliğini gör, bugünden sonra kendin için yaşa, ve bence sadaka ver kurtulduğun için.