haklısınız ben karşı koyamıyorum.kendime söz geçiremiyorum
geldiğinde acaba bu defa düzeldimi diyorum ama yok düzelen falan.umut işte..düzelse keşke..böyle değildi bu kadar zalim değildi.gözümün yaşına ölürken bigün bana bunları yapacağını kim bilirdi?tek istediğim düzelmesi onun..önceden olaylar kötüydü biz çok iyi anlaşıyorduk.sırt sırta vermiştik gidiyorduk o bozuk yollarda.ama o yolda bıraktı benim elimi..tek istediğim eski sevgilimi geri alabilmek eski haliyle...bunun için okadar çok dua ettimki Allah'a..her gelişinde düzeldimi diye baktım.çnkü beraber olduğum adamla evlenmek benim ruhsal çöküntümün çözümü olcaktı benim için.bu yüzden kurtulmak istiyorum senden,defol git diyemedim hiç bi zman.bana bigün çok eziksin karşımda,eziliyosun güçsüzsün,her dediğime tmm diyosun ypma bunu.sana bağırınca alttan alma,sinirim senden almama izin vrme ddi.o gün anladım nie ona bağımlı olduğumu
nla olmuştum...
o hiç düzelmedi askerden geldiğinden beri.bazen diyorum keşke hep orda kalsaymışta ben hep asker yolu bekleseymişim diye...15 ay,20 ay, 30 ay...gelmeseydide askerdeki gibi yada gitmeden önceki gibi olsaydı keşke razıydım.
dediğiniz gibi elinin altında olduğum için okadar basit görüyor ki artık beni.eskiden böyle değildi.ben kaçarken koşardı peşimden..geçenlerde birlikteyken bna ne dedi: eskiden çok daha iyiydi çok çekiciydin gözümde.uzakta olunca daha iyi oluyor...lafları okadar kırıcı ki...
arkadaşın biri sormuş her seferindemi birlikte oldunuz barışınca diye.hayır 2 kere olduk.onun dışında konuşma şeklinde geçiriyodu msjlarda..
1seneyi geçkin psikolojik yardım alıyorum.bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını.ben hala acı çekiyorum..
Allah'a yalvarmam tövbem geçmişte yediğim halt için.yoksa her seferinde cinsellik yaşamadım onunla..