• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Yazamaz.

Cunku sadakat yukumlulugu kociskoda, elin kadininda degil.
İşte tek tip düşünce tarzı. Kadını öyle manipüle ediyorlar ki sanki kabul mü ediyorlar?Kadın olayı doğrulamaya da çalışıyor olabilir bilemem. Konuşma uslübu da önemli. Benim bi tanıdığım aramıştı öyle kadınla sohbet muhabbet etmişler. Kadını da kandırmış mesela. Yanlış hatırlamıyorsam. Yani tek tip düşünceden bi vazgeçin.

İşte tek tip düşünce tarzı. Kadını öyle manipüle ediyorlar ki sanki kabul mü ediyorlar?Kadın olayı doğrulamaya da çalışıyor olabilir bilemem. Konuşma uslübu da önemli. Benim bi tanıdığım aramıştı öyle kadınla sohbet muhabbet etmişler. Kadını da kandırmış mesela. Yanlış hatırlamıyorsam. Yani tek tip düşünceden bi vazgeçin.

Kocalarimiz aldatirsa aldattigi kadini bulup yolalim mi ya da hesap mi soralim yani ya da tatli tatli sohbet edip agzindan laf mi alalim?

Aman oo cok kiymetli paşa kocalarimiz asla kendine sahip cikmasin tabi.

Hic bana gore degil.

Amacı doğrulamak olsa gecenin körü değil, gündüz arasaydı. Buna bile hakkı yok ama az biraz daha mantıklı olurdu. Hadi diyelim dogrulayacaktı ben falanın esiyim diyince neden R yaptı? O kişi gerçekten bensem bunu doğrulamadan neden özürler diledi? Ne güzel işte bulmuştu o kadını hem de 1 taşla 10 kuş vuracaktı??

Kocalarimiz aldatirsa aldattigi kadini bulup yolalim mi ya da hesap mi soralim yani ya da tatli tatli sohbet edip agzindan laf mi alalim?

Aman oo cok kiymetli paşa kocalarimiz asla kendine sahip cikmasin tabi.

Hic bana gore degil.
Daha doğru bi davranış bence adamdan hesap sormak. Ya bu kocasının telefonunu eline alamayan kadınlar var. Gece uyuyacak da ne bileyim banyoya girecek de. Daha bugün burda gördüm. Al işte telefonu iste versin.

Yaş aldıkça eski düşüncelerime ve yaptıklarıma ben de inanamıyorum. 🤦‍♀️ Kadın kendi anlattı bana tatlı tatlı konuşma değil de ikisi de kandırıldığı için dert ortağı gibi bi şey olmuşlar.

Amacı doğrulamak olsa gecenin körü değil, gündüz arasaydı. Buna bile hakkı yok ama az biraz daha mantıklı olurdu. Hadi diyelim dogrulayacaktı ben falanın esiyim diyince neden R yaptı? O kişi gerçekten bensem bunu doğrulamadan neden özürler diledi? Ne güzel işte bulmuştu o kadını hem de 1 taşla 10 kuş vuracaktı??
Senin olayın bambaşka. Bilmiyorum . Çok iğrenç ve seni haklı buluyorum. Kocası deli olan psikopat olan olur öldürebilir bile kadını. Çok yanlış bi davranış ama bunu düşünebildiğini sanmıyorum. Öldürmeyi bırak kocan kafasına takıp şüphelenebilir mesela. Çok yanlış davranışlar. Hakka girmek bu.

Ya sizin kişisel olarak yaptığınız şey zaten beni ilgilendirmez. Vakit kaybı da stres de bir sürü kişiye olayı anlatmak zorunda kalmak da sizin başınıza gelen şeyler olduğu için benim o konuda bir vay niye yaptın demişliğim yok. Diğer üyeyle 'insanlık hali kim olsa ters tepki verebilirdi' ve 'depremde de eşya aldık hırsızlık yapmayı da kimse beklemezdi' gibi 2 yorum yapmanıza itiraz ettim. Çünkü hayır herkes uyku sersemi de olsa dediğiniz tepkiyi vermezdi, biz vermezdik mesela. Ve hayatta kalmak için yapılan bir şey ile psikopat birinin yapacağı dayak cinayet işini kıyaslamanız yanlış orneklerdi. Bana göre saçma olup size göre gerekli bir vakit olan bu durumun altında yatan sebebin eş farkı olduğunu vurguladım.
Ya birisi Kocasının aşığını bulacak diye mesaj atacak, bu konu için ben gidecem avukatlarla görüşeceğim, gruplara yazacağım, amirlere çıkacak eşim falan benim aklımın almadığı bir boşa geçmiş vakit. Bizim ailede böyle şeyler olmaz, gece mesaj atılsa engeller geçeriz. Ya bana değil de eşi psikopat birine atilsaydi mesaj diye dusunup işin peşine düşmem çünkü bana ne eşi psikopat olandan. Yanlış evlilik yapanların derdine de ben dusemicem yatar uyurum.
Kerkenes eşim amire çıkmadı, kendisi başka şubeden amir zaten. Artı olarak gecenin köründe uyandırılmam kimsenin haddine değil hem de böyle bir sebepten.

Altta yatan sebebin kocamdan çekinmek olduğunu demişsiniz. Olay anında kocam yanımda yok. Sabahına anlatan benim. Bu iş idari bile çözülürdü kimse duymadan. Sebep ne olursa olsun teşkilatın içinde böyle bir olayla anılmak kolay kolay kimse istemez.

Hem idari, hem adlı süreç başlatan ben mi eşimden çekinmişim? :) ve duyulacağını bile bile eşim her aşamada yanımda olmuş. Artı olarak buna valilik dahil oluyor yani orda bile duyuluyor. Çekinen biri bu kadar adım atmazdı.

Sadece o cepheden bile düşünmeyin ben de valiliğe bağlıyım. Iki taraflı bir duyulma var ve hiç çekinmedik.

Siz uğraşmayın ama ben uğraşırım. Zamanında birlikte çalışmış olduğumuz bir adamın (eskortluk) eşi, sırf bu sebepten numarama erişip beni yalan yanlış suçlayamaz. Tek o da değil bir sürü polis ve asker var talepte bulunduğum hepsinin eşi neden yapmıyor bunu? Susmadım, hiç pişman değilim.

Kerkenes eşim amire çıkmadı, kendisi başka şubeden amir zaten. Artı olarak gecenin köründe uyandırılmam kimsenin haddine değil hem de böyle bir sebepten.

Altta yatan sebebin kocamdan çekinmek olduğunu demişsiniz. Olay anında kocam yanımda yok. Sabahına anlatan benim. Bu iş idari bile çözülürdü kimse duymadan. Sebep ne olursa olsun teşkilatın içinde böyle bir olayla anılmak kolay kolay kimse istemez.

Hem idari, hem adlı süreç başlatan ben mi eşimden çekinmişim? :) ve duyulacağını bile bile eşim her aşamada yanımda olmuş. Artı olarak buna valilik dahil oluyor yani orda bile duyuluyor. Çekinen biri bu kadar adım atmazdı.

Sadece o cepheden bile düşünmeyin ben de valiliğe bağlıyım. Iki taraflı bir duyulma var ve hiç çekinmedik.

Siz uğraşmayın ama ben uğraşırım. Zamanında birlikte çalışmış olduğumuz bir adamın (eskortluk) eşi, sırf bu sebepten numarama erişip beni yalan yanlış suçlayamaz. Tek o da değil bir sürü polis ve asker var talepte bulunduğum hepsinin eşi neden yapmıyor bunu? Susmadım, hiç pişman değilim.
Bence herkes eşinizin amir olduğunu ezberlemiştir zaten tekrar tekrar belirtmenize gerek yok. Burada destek olanların da %90ı o gün bir iki bağırır çağırır sonra olayı kapatırdı. Egosal bir durum var ortada ben artık yorum yapmayayım. Size kolay gelsin.

İftiranın her türlüsüne sinir oluyorum ya velev ki böyle bir şey olmuş hesap sorması gereken siz misniz kocası mı ya millet kafayı yemiş artık

Bence herkes eşinizin amir olduğunu ezberlemiştir zaten tekrar tekrar belirtmenize gerek yok. Burada destek olanların da %90ı o gün bir iki bağırır çağırır sonra olayı kapatırdı. Egosal bir durum var ortada ben artık yorum yapmayayım. Size kolay gelsin.
Valla bu olaya kadar ki, konunun içeriğinden dolayı mevki gündeme geldi. Ondan öncesinde hiç kimseye çıkıpta mevki belirtmedim aksine üstü kapalı polis teşkilatı mensubu olarak girerdim konuya.

Mevzu bir kurye ile benim aramda geçmiyor. Yalan yanlış senaryo mu anlatsaydım? Polis teşkilatında işleyişi bilir içindekiler. Böyle durumlar genelde amire intikal eder. Birisi çıksa bunu dese yalandan bir senaryo mu uyduracaktım?

Konuşma sonunda ünvan verince itiraf etti. Özelden bir kaç kişi ile bunu paylaştım konunun ekran görüntüsünü. Ego yapacak olsam bu konudan önce buna dair konuşmam olurdu :)

Madem ezberlemişsiniz "Amirlere çıkacak eşim falan" demezdiniz. Bunu yazdığınız için o şekilde cevap verdim.

Yineliyorum, konuyu kapatmayın yargıya taşıdığım için zerre pişman değilim. Neden böyle yapmış olmam sizin zorunuza gitti anlamış değilim. Aksine bu sayede Aldatan biri cezasını fazlası ile buldu. Burası muz cumhuriyeti değil, kimse benim huzur ve sükunetimi bozamaz, Uykumdan bile uyandıramaz zira benim uykum bir d***ktan daha mühim. herkes haddini bilsin. Bozuyorsada cezasını alır.

Farkında olmadan bunun gerçekten kim olduğunu öğrendi. Dedim ya ben farketmemişim orda yazdığı bazı şeyleri gözden kaçırmışım. Ekran görüntüsü almıştım ya o kısmı almamışım. Avukat telefonumda bakınca ayıktırdı, sonra ilgili yerlere söyledi araştırılması için, bize de belirtti. (Eşime) Yani şu an da elinde kapı değil, kale gibi delil var. Boşanır mı? Sanmam. Rezillik beklediğimden öte oldu bir kaç cümle ile.
Sanırım kocası başka evli birinin eşiyle beraber öyle anladım

Bu konuda ben ve eşim takmayız diyen tek kişi benim. 1-2 kişi de sadece beni desteklemiş o kadar. Yani 4-5-6. Kişiler yok. O yüzden bana geldiğini anlamış olabilir miyim?

Eşime her mesajda tekrar tekrar soruyorum. Bak beni dövmez misin? En azından hakaret et yahu falan diye. Yok. Bana güveni tam. Allah şaşırtmasın.

Konu aslında şu. Karşı taraf her türlü manyak olabilir. Onlar bizi bağlamaz. Cezalarını da çekiyorlar zaten. Ben sadece bir kadının eşim bana bir şey yapabilir tedirginliği yaşamasına üzüldüm. Ben aynı tedirginliği yaşasaydım evli kalamazdım. Bu kadar basit aslında. Ve kocama mesaj gelse saldırmazdım. Çok net. İsterse gecenin 2sinde gelsin. Önce sorarım ya. Sormadan kim kime saldırır bu ne biçim evlilik.
Herkes kendi doğrusuna sımsıkı sarılmış ama neyi soruyorsun ben onu anlamadım gecenin bir vakti eşine sex yapmıştık ya diye msj geliyor bu msjda verdiği isim eşinin adı eşinin bu kadınla konuşması ve konum atmışlığı var üstüne ss atıyor konuşmaları sen tutup daha eşine ne soracaksın hadi sordun ne cevap bekleyeceksin zaten yapan da yapmadım diyecek konunun burasını kaçırıyorsunuz gibi geliyor yani msj gece vakti alakasız gelen msj değil alakalı gibi duran bir msj ben bu durumda eşime sormam söylediği hiçbir şeye de inanmam çünkü bir tarafta gözümle gördüğüm şey var buna rağmen siz inanıyorsanız vallahi helal olsun bu apayrı bi seviye

Herkes kendi doğrusuna sımsıkı sarılmış ama neyi soruyorsun ben onu anlamadım gecenin bir vakti eşine sex yapmıştık ya diye msj geliyor bu msjda verdiği isim eşinin adı eşinin bu kadınla konuşması ve konum atmışlığı var üstüne ss atıyor konuşmaları sen tutup daha eşine ne soracaksın hadi sordun ne cevap bekleyeceksin zaten yapan da yapmadım diyecek konunun burasını kaçırıyorsunuz gibi geliyor yani msj gece vakti alakasız gelen msj değil alakalı gibi duran bir msj ben bu durumda eşime sormam söylediği hiçbir şeye de inanmam çünkü bir tarafta gözümle gördüğüm şey var buna rağmen siz inanıyorsanız vallahi helal olsun bu apayrı bi seviye

Bir kadının eşinin onu öldürme, bir şey yapma, zarar verme ihtimali olmasına rağmen onla evli kalma motivasyonu benim konum. Ama bu konudan gördüğüm kadarıyla hemcinslerim bile eşlerine saldırıırm döverim asarım keserim diyor. O yüzden kafa olarak çok bambaşka yerdeyiz.

Bir kadının eşinin onu öldürme, bir şey yapma, zarar verme ihtimali olmasına rağmen onla evli kalma motivasyonu benim konum. Ama bu konudan gördüğüm kadarıyla hemcinslerim bile eşlerine saldırıırm döverim asarım keserim diyor. O yüzden kafa olarak çok bambaşka yerdeyiz.
Ben hiç kimsenin bir gün bir sinirle kendisini öldürecek zarar verecek birinin yanında duracağına inanmıyorum ama gecenin bir vakti benim eşime kendi ismiyle konumlaştığı birinden msj gelse gözüm döner belki zarar vermem ama konuştuğum lafları da karşımdaki adam yutamaz yani mide konya ovası olmadığı için haliyle bir tepkim olur buna herkesin bir tepkisi olur ki ben forumun yarısından daha fazla bu konularda large biriyim eşimin kız arkadaşları olabilir oturup bir şeyler içebilir yiyebilir kimsenin telini kurcalamam takıntı yapmam ama bahsedilen konu çok ayrı siz ölümden kalımdan çıkıp buraya gelip gerçekçi bir yorum yapsanıza eşinize gece eşinizin adıyla bu msj geldi yanlıştır cnm olabilir ha konum mu atmışsın yanlıştır olabilir diyip uyursunuz bu mu ?

Ben hiç kimsenin bir gün bir sinirle kendisini öldürecek zarar verecek birinin yanında duracağına inanmıyorum ama gecenin bir vakti benim eşime kendi ismiyle konumlaştığı birinden msj gelse gözüm döner belki zarar vermem ama konuştuğum lafları da karşımdaki adam yutamaz yani mide konya ovası olmadığı için haliyle bir tepkim olur buna herkesin bir tepkisi olur ki ben forumun yarısından daha fazla bu konularda large biriyim eşimin kız arkadaşları olabilir oturup bir şeyler içebilir yiyebilir kimsenin telini kurcalamam takıntı yapmam ama bahsedilen konu çok ayrı siz ölümden kalımdan çıkıp buraya gelip gerçekçi bir yorum yapsanıza eşinize gece eşinizin adıyla bu msj geldi yanlıştır cnm olabilir ha konum mu atmışsın yanlıştır olabilir diyip uyursunuz bu mu ?

Gerçekçi yorum yapıyorum. Saldırmam. Yani karısını öldüren adamların mahkeme ifadelerine bakın: Aldatıyordu, namus şu bu öldürdüm. O zaman onlar da mı haklı? Ayrıca size ne yahu? Tamam siz saldırın, dövün, küfredin. Aman sakın sormayın. Nasıl insanlarla evlisiniz ben anlamadım ki.

Gerçekçi yorum yapıyorum. Saldırmam. Yani karısını öldüren adamların mahkeme ifadelerine bakın: Aldatıyordu, namus şu bu öldürdüm. O zaman onlar da mı haklı? Ayrıca size ne yahu? Tamam siz saldırın, dövün, küfredin. Aman sakın sormayın. Nasıl insanlarla evlisiniz ben anlamadım ki.
Benim sorum hariç her şeye cevap veriyorsunuz farkında mısınız size soruma cevap verir misiniz ?
Gece eşinize eşiniz adıyla bu msj geliyor ve konuşma geçmişinde konum atıldığını görüyorsunuz sordunuz eşiniz de yanlış dedi buna tmm cnm mı dersiniz tepkisiz mi kalırsınız sorum bu

Benim sorum hariç her şeye cevap veriyorsunuz farkında mısınız size soruma cevap verir misiniz ?
Gece eşinize eşiniz adıyla bu msj geliyor ve konuşma geçmişinde konum atıldığını görüyorsunuz sordunuz eşiniz de yanlış dedi buna tmm cnm mı dersiniz tepkisiz mi kalırsınız sorum bu

Yalnış olduğunu ispatla derim. Saldırmam. Oldu mu?

Yani eşinin Zaren beni aldatıyor diye düşünmesi daha mı olası? Bekar değilim evliyim. Kendi evliliğimden yola çıkarak yorum yaptım. Ama her evlilik farklı. Konu senin için güzel kapanmış. Umarım bir daha hiçbir yanlışlık vs olmaz çünkü eşine güvenmiyorsun. Bir gün bu sebepten silahına davranma ihtimali var. Bunu düşününce korkunç aslında. Ya tekrarlanırsa? Ya bundan 10 yıl sonra biri sana iftira atarsa? Ve bu gece yarısına denk gelirse? Allah seni korusun diyorum. Başka da yorumum yok maalesef.
Bence sorun şu. Eşi aldattığını düşününce öldürme ihtimali olan birisi. Ben bana zarar verebilecek birisiyle olmak istemezdim.

Bence sorun şu. Eşi aldattığını düşününce öldürme ihtimali olan birisi. Ben bana zarar verebilecek birisiyle olmak istemezdim.
Bazen, bazı yorumlara gülsem mi? Ağlasam mı? Bilmiyorum. Eşimin birimi gereği o ve meslektaşları zaten icab ederse vuruyorlar zaten. Adam zaten öldürmeye uzak birisi değil.

Buna rağmen bana şiddeti, ne hakareti olmuştur. Ben zaten konuyu açarken "Beni vururdu" demedim ki.. o öfkeyle benim sadakatimi sorguladığı an vurmasına gerek yok, zaten onur kırıcı bir durum. Olayın gidişatını görmediğiniz için "Ne olacak yeaa" gibi görünüyor ama değil.

Ülkede milyonlarca psikopat var ve ya onlara denk gelseydi?

Korksam, sinsem şikayetçi olmazdım ve eşim her aşamada yanımda olmazdı.

Azınlıkta olsa şikayet etmem doğru bulunmadı, pişman değilim iyi ki şikayet ettim. Şikayet etmeseydim Ben ünvan belirtince R yapan bir karaktersiz, başka bir gün yine o kadın diye başka birine yine aynı eylemi yapacaktı. Kim bilir belki masum birinin canı yanacaktı.

Kadının derdi o kadını bulmak, delil toplamak değil. Kocişkosu ile halen evli kalıp, suç ortağının başını yakmak.

Back