haklısınız...şu an iş yerindeyim ve öyle ağlıyorum ki bilmezsiniz..çok kötüyüm...kurtulmak istiyorum sadece şu içinde bulunduğum durumdan kurtulmak istiyorum...
ve bir de yazında bir kaç yerde O sırada hayatımda başkası vardı ama o arayınca ayrıldım falan yazmışsın.
şu aşamada başkaları senin acını dindirmez. kendine zaman tanı, hayatında biri olmak zorunda değil. önce kendini toparla arkadaşım...
öncelikle yaşadığın cinselliği aranızdaki tek bağ olarak görmekten vazgeçin. bu ilişki artık bitmiş. ister annesi yüzünden deyin, ister sevgilinin sevginizin arkasında durmaması deyin...bitmiş. bu forumda annesinin sözünden çıkmayan erkeklerle uğraşan kadınların dertlerini okuyoruz. sizinki henüz resmiyet kazanmamış bir haldeyken bunu yaşamışsınız, en azından erken görmüşsünüz.
beraber olmuş olmanız sizin hayatınızı kabusa çevirmesin. bundan sonra hayatınıza girecek kişilere bu kadar açık olmayın. başınızdan geçenleri anlatıp "sana sığınıyorum" havası yaratmayın. hatta bir müddet toparlanana kadar yeni bir ilişkiye başlamayın.
eski sevgilinizden uzak kalın. sizi bir araya getirecek ortamlardan uzak kalın. msn,facebooktan silin eski sevgilinizi. hayatınızdan çıkarmadan onu bu hastalıklı ilişki böyle devam eder. sizi yıpratır. yaşınız genç, profesyonel yardım alıyormuşsunuz. bunu hiç aksatmayın.
herşeyden önce kendinize güvenin. bunları arkanızda bırakıp yeni bir hayata başlayın. eminimki bunlardan çok daha iyilerine layıksınız...
ufacık bişey..her seferinde ufacık bişeyle kandırılıyorum.çocuk gibi..çnkü ona muhtaç gibi hissediyorum kendimi..sanki o benim bişeyimi çaldı arada bi bak burda bende duruyor gelsene der gbi yapıyor bana..koşarak gidiyorum peşimden..çnkü onda bana ait bişey var.geri alamayacağım bişey...beni bu yüzden kullanıyor..bununla beni kullanıyor.öyle bişey yapmamış olsaydım Allah'tan başka ne ona nede arkadaş bilfiklerime yalvarırdım.sadece çok zor durumdayım...kullanmış ollmasını kabul etmek canıımı nasıl acıtıyor canımı bilseniz..bir insanın hele ki bide kız hayatını bukadar kolay karartmak kolay mı bukadar basit olabilir mi?hep deidm ona senin Allah'ın yok die..üstüne üstlük bu cinsellik olayını annesine söylemiş biliyomusnuz?ben ayrılamam böyle böyle yaptım die.anneside napıyım yapmasaymış sen erkeksin dmiş..fakat ben kandırıldım..
ufacık bişey..her seferinde ufacık bişeyle kandırılıyorum.çocuk gibi..çnkü ona muhtaç gibi hissediyorum kendimi..sanki o benim bişeyimi çaldı arada bi bak burda bende duruyor gelsene der gbi yapıyor bana..koşarak gidiyorum peşimden..çnkü onda bana ait bişey var.geri alamayacağım bişey...beni bu yüzden kullanıyor..bununla beni kullanıyor.öyle bişey yapmamış olsaydım Allah'tan başka ne ona nede arkadaş bilfiklerime yalvarırdım.sadece çok zor durumdayım...kullanmış ollmasını kabul etmek canıımı nasıl acıtıyor canımı bilseniz..bir insanın hele ki bide kız hayatını bukadar kolay karartmak kolay mı bukadar basit olabilir mi?hep deidm ona senin Allah'ın yok die..üstüne üstlük bu cinsellik olayını annesine söylemiş biliyomusnuz?ben ayrılamam böyle böyle yaptım die.anneside napıyım yapmasaymış sen erkeksin dmiş..fakat ben kandırıldım..
hayatımda biri yokken sanki daha zor toparlanacağımı düşünüyorum.biri yokken daha sancılı geçti.çnkü kafamı yaslıycak bir arkdaşım bile yok.okadar boşluktayımki..bişey paylaşabileceğim kimsem yok..
az önce msj atmış.öldüm ben diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?