• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beennn yine beeen yine bennn…

Hııı bilirim bunları, en çok bunlar yediriyor. Bak kendin diyon kendini uyanık sanıyo diye, dediğin gibi sadece sanıyor. O karşı dükkandaki kadın biraz üstüne oynasa altındaki mindere kadar satardı, şimdilik kartlarını patlatmakla yetiniyor.
Kumar borcunu hızlı bitirip daha rahat boşanmak için uğraşıyor adam ne yapsın. Az daha dişini sık.
İnşallah yeter ki istesin razıyım

Kadınlara asla para yedirmez 😀 tanıyorum onu uyanık sanıyor kendini.
Yoo , sana yedirmez.
Çünkü sen kadın değil nikah defteri ile tutulmuş bir kölesin. Onun mali gibi bir şey. Neden sana para yedirsin ki? Ne değerin var adam için? Kaçak Afgan bile çalıştıramaz karın tokluğuna, adam seni beleşe çalıştırıyor,bir de akşam evde yemek yatakta keyif bekliyor. Böyle konumda birine kim değer verir ki?
Oysa başka kadinlar öyle mi?
Pavyondaki adamların hangisi karısı istiyor diye karısına bir fistan almıştır sence? Ama konsomatrislere tarla parası yediriyorlar. Onların da karısına sor "asla kadınlara para yedirmez" der çünkü o da kadın kocası zırnık koklatmamis.

Aha bu adam elin şırfintisina milyon harcamış. Sence karısına bir parfüm almış mıdır?

Yoo , sana yedirmez.
Çünkü sen kadın değil nikah defteri ile tutulmuş bir kölesin. Onun mali gibi bir şey. Neden sana para yedirsin ki? Ne değerin var adam için? Kaçak Afgan bile çalıştıramaz karın tokluğuna, adam seni beleşe çalıştırıyor,bir de akşam evde yemek yatakta keyif bekliyor. Böyle konumda birine kim değer verir ki?
Pavyondaki adamların hangisi karısı istiyor diye karısına bir fistan almıştır sence? Ama konsomatrislere tarla parası yediriyorlar. Onların da karısına sor "asla kadınlara para yedirmez" der çünkü o da kadın kocası zırnık koklatmamis.

Aha bu adam elin şırfintisina milyon harcamış. Sence karısına bir parfüm almış mıdır?

Bu video beni sinirlendirmisti ya, utanmaz herif.

Adam aldatmıyor hadi kadına para yedirmeyecek kadar akıllı diyelim, Kirazcım bu paralar nereye gidiyor? Nerelerde ev oluyor arsa oluyor altın oluyor haberin var mı aşko, sorabiliyon mu o paranın hesabını sen? Adam çocuk bile yapmıyor ki başkası olsa sırf kadının ayağı bağlansın diye hamile bırakmaya bakar. Bi üj bej yıl sonra sana tekmeyi atıp cukkaladığı paralarla inst* fenomeni tipli bi kadın takarsa koluna ne edeceksin?
Ay keske. Gerçekten çok şükür derim

Yoo , sana yedirmez.

Bi y*smaya daha yedirecek parası kalmamış dayının tabi aldatmaz artık. Azcık biti kanlansa yine çıkar meydana. Böyle bi *t tanıyorum, kendi de karısını genç bi çocukla bastı evden attı, sonra arkasına baka baka geri getirmeye gitti. Dağda tomrukta h*yvan gibi çalıştıracak biri daha yok tabi. Yani o erkeklikleri de aç kalana kadar.

Ay keske. Gerçekten çok şükür derim
Demezsin. Diyecek olsan zaten çekmezdin. Adamla aynı mahalledesin, birini getirir gözünün önünde aşk böcüğü olurlar sana ettiği eziyetin hiçbirini ona etmez diye ödün koptuğundan bırakamıyorsun.

Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.

Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.

Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.

Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
Ee böyle bir adamla ne işiniz var bu yaşta boşanmak diye bir seçenek var

Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.

Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.

Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.

Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
Siz hâlâ bu adamdan ayrilmadiniz mı?
Yaptığı onca şeyden sonra sadece şikayet edip aynı şeyleri yaşıyorsunuz,siz aslında bu hayattan ve kocadan memnunsunuz itiraf edin kurtulun .Sizinki gelecek korkusu,tembellik değil Kaosu seviyor bu rezillikten zevk alıyorsunuz .

Back
X