• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık? Sağlık sektörü?

Bence acele karar vermeden önce mutsuzluğun sebebi çalışma ortamınız mı yoksa işinize mi ısınamıyorsunuz onun ayrımını iyice yapın. Ortam değişikliği bana iyi gelecek diyorsanız 3-5 lira huzurunuzdan önemli değil
Çalışma ortamı olduğunu düşünüyorum çünkü geçen dört sene hiç böyle bir kaçış yolu aramamıştım ama şu 5 aydır tayinle geldim bu hastaneye ve sevemedim ne birimi ne hastaneyi boğuluyorum sanki her sabah ayaklarım geri geri gidiyor seneye kadar sabretmem gerek ama gözümde büyüyor

Kamuda fizyoterapistim ve bence sağlık ocağı daha mantıklı. Çalıştığınız birimi anlayamadım aklımda iş sağlığı güvenliği hemşireliği gibi bir iş olarak canlandı. Seneye zaten gidecekmişsiniz belki de, sağlık ocağı denemekten zarar gelmez bence. Maaşınız düşse dahi huzurunuz daha önemli.
Ameliyathanedeyim. Maaş gerçekten böyle huzursuz ve mobbingle çalıştıkça umrumda bile değil mutsuzum tükenmiş hissediyorum çünkü

Ben olsaydim gecerdim.Huzur benim icin birinci planda gelir.Zaten bir sene sonra tayin olacakmis.Yeni yeri e pozitif giderdim.
Kesinlikle para umrumda bile değil her sabah nefret ederek ve mobbinge maruz kalarak çalışmak istemiyorum sanırım. Evet yeni yerimde de her şey mükemmel olmayabilir ama denemek istiyorum sabrım kalmadı daha ne kadar mutsuz olabilirim

Ameliyathanedeyim. Maaş gerçekten böyle huzursuz ve mobbingle çalıştıkça umrumda bile değil mutsuzum tükenmiş hissediyorum çünkü
O zaman bir an önce başvuru yapın derim. Sağlık ocağında çalışma fikri bana da hep çok sıcak gelmiştir. Mobbing de dediniz inanın mobbing uygulanan yerden kurtulunca dünya varmış diyo insan

Ben de hekimim hastanede yogun calisma sartlari ve mobbing altinda calistim 3 sene mecburiyetten calistim sonra aile hekimligine gectim. Büyük bir oh çektim şimdi çok memnunum çok şükür. Ailenizin tecrübe bilmemne lafları cok sacma çünkü zaten ameliyathaneyi görmüssünüz ve hoşunuza gitmemis. Tabiki mutlu olacaginiz konumda tecrübe edinin. Asm yi kesinlikle tavsiye ederim calisacaginiz hekim hemsire arkadaslar sorunlu manyak tipler degilse ortam rahat oldugundan siz de rahat edersiniz ve ben bu kadar derdi niye cekmisim ki dersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun hemsire hanim hemen basvurmanizi tavsiye ederim. Tercihten önce bi gidip ortami gorun mutlaka

Ben de hekimim hastanede yogun calisma sartlari ve mobbing altinda calistim 3 sene mecburiyetten calistim sonra aile hekimligine gectim. Büyük bir oh çektim şimdi çok memnunum çok şükür. Ailenizin tecrübe bilmemne lafları cok sacma çünkü zaten ameliyathaneyi görmüssünüz ve hoşunuza gitmemis. Tabiki mutlu olacaginiz konumda tecrübe edinin. Asm yi kesinlikle tavsiye ederim calisacaginiz hekim hemsire arkadaslar sorunlu manyak tipler degilse ortam rahat oldugundan siz de rahat edersiniz ve ben bu kadar derdi niye cekmisim ki dersiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun hemsire hanim hemen basvurmanizi tavsiye ederim. Tercihten önce bi gidip ortami gorun mutlaka
Teşekkür ederim. Gittim görüştüm başvuru içinde evrakları hastaneye verdim bekleyeceğim bakalım.

Ben de sağlık çalışanıyım. Sağlık ocağına geçerdim. İş her zaman öğreniliyor zaten

bazi saglik ocaklari bombos - mesela benim ailemin saglik ocagi. ama bazi saglik ocakları- mesela benim yeni saglik ocagim tıklım tiklim her gidisimde yarim saat sira bekliyorum.daha nezih bir mahalle ama yasli nufusu cok

Back