• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beennn yine beeen yine bennn…

Ne diyelim mesela sen seç onu söyleyelim .
Eşine hakaret edelim istiyor herhalde :)
Ama ben eşine hak veriyorum.
Eşek olana semer vuran çok olur.
Adam semeri vurmuş, Kiraz da gayet memmun.
Anca burada kocasını yeriyor, akşam da koynuna girip cilveleşiyor.
O sebeble boşuna şikayet ediyor aslında.
Ben adama kötü diyemiyorum, kötü olsaydı durmazdı yanında.

Ben sizi 40lı yaşlarda biri sanıyordum. Siz daha ergensiniz neredeyse.

Kocanız da küçük o zaman. Daha yolun başında böyleyse siz ne bekliyorsunuz ki? Bunun gibi biriyle niye evlendiniz, niye kopamıyorsunuz?

Kocanız da küçük o zaman. Daha yolun başında böyleyse siz ne bekliyorsunuz ki? Bunun gibi biriyle niye evlendiniz, niye kopamıyorsunuz?
Babası ölürmüş :D

Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.

Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.

Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.

Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
Eşiniz değil siz yaşatıyorsunuz bunları kendinize, herkes kendi tercihlerini yaşar..

Mutluluğumda gözü olduğunu yazmıyorum anlamamışsınız 😀 boşandan ziyade bana da hakaret eder derecesinde yorumlar geliyor.. bunu belirtmek istemiştim . Hakaret edilmemeli sonuçta .
Kocan yedirip içirip gezdiriyodu, gözünün dışarda olmasından başka bir sorununuz yoktu, diğer konulara böyle yazıyordun. Kendi kanunda Köle İsaura olduğun için ne alaka diyoduk. Hakaret değil ki bu.👽

Kız neresi ergen 25 yaşında kazık kadar insanlar.

Eşine hakaret edelim istiyor herhalde :)
Ama ben eşine hak veriyorum.
Eşek olana semer vuran çok olur.
Adam semeri vurmuş, Kiraz da gayet memmun.
Anca burada kocasını yeriyor, akşam da koynuna girip cilveleşiyor.
O sebeble boşuna şikayet ediyor aslında.
Ben adama kötü diyemiyorum, kötü olsaydı durmazdı yanında.
Bence eşi gayet övgüye layık takdire şayan bir erkek bizim kadın olarak bulamadığımız kerizi o erkek olarak bulmuş 🤣🤣😁

bu ne ya bedava köleleik mi, pazar bari çalışma.
mesai versin elemanlar dönüşümlü pazar çalışsın, siz ikiniz vakit geçirin
bunu da kabul etmiyosa niye evlisinm
Ben mi konuşmayı beceremiyorum acaba onunla. Bu konuda da fikir verebilirsiniz bana mesela. Çünkü ben onunla bunun kavgasını da yaptım. Eleman alsak bilmem kaç tl maaş verirsek zor olur sıkıntıya düşeriz diyor. Pazar bari çalışmayalım diyorum, bu yediğin içtiğin gezdiğin yaptığın her şey bu dükkan sayesinde nankörlük etme diyor bana ağzımı kapatıyor. Para kazanmasak nasıl yapacaksın bunları deyip üste çıkıyor .

Ben mi konuşmayı beceremiyorum acaba onunla. Bu konuda da fikir verebilirsiniz bana mesela. Çünkü ben onunla bunun kavgasını da yaptım. Eleman alsak bilmem kaç tl maaş verirsek zor olur sıkıntıya düşeriz diyor. Pazar bari çalışmayalım diyorum, bu yediğin içtiğin gezdiğin yaptığın her şey bu dükkan sayesinde nankörlük etme diyor bana ağzımı kapatıyor. Para kazanmasak nasıl yapacaksın bunları deyip üste çıkıyor .
Haklı evet de ve çalış.
O başka kadınları görüp poaça verim mi abla desin, sen de hemen gidip kk'ya anlatmalıyım de konu aç, biz de yazıp çizelim işte.

Kız neresi ergen 25 yaşında kazık kadar insanlar.

Bilim insanları öyle olmalı diyor. Ben de zaten dünden razıymışım 🤣

Bence siz de anlama sorunu var.
Konuşmakla alakası yok. Erkekler kadınlar sınırlarını koruyamazsa sonuna kadar zorlarlar. Sizde koruyamamışsınız. Beni haftanın 7 günü sigortasız çalıştıracak ve ben eşi olacağım öyle mi ? Hass*kt*r oradan diyeceksiniz. Eleman alacak sigortasını yatıracak parasını da ödeyecek.
Ama bunu yaptıracak kadın olamamışsınız siz.

Bence siz de anlama sorunu var.
Konuşmakla alakası yok. Erkekler kadınlar sınırlarını koruyamazsa sonuna kadar zorlarlar. Sizde koruyamamışsınız. Beni haftanın 7 günü sigortasız çalıştıracak ve ben eşi olacağım öyle mi ? Hass*kt*r oradan diyeceksiniz. Eleman alacak sigortasını yatıracak parasını da ödeyecek.
Ama bunu yaptıracak kadın olamamışsınız siz.
Evet yapamadım. Yapmaz da zaten..

Evlenmeden önce bunlar hiç konuşulmadı mı? Yani ne iş yapacağınız, nasıl bir düzen kuracağınız belli değil miydi? Adam sizi "ben memurum" diye mi kandırdı?

Kız Kiraz bişey sorcam, sabah akşam deli gibi çalıştırıyor seni, ne borç bitiyo yıllardır ne de doğru düzgün bi hayatın var, sen sakın pazar günü metresinin prada çanta bungalov ev ücretini denkleştiriyor olma, bak ciddi konuşuyorum.

Evlenmeden önce bunlar hiç konuşulmadı mı? Yani ne iş yapacağınız, nasıl bir düzen kuracağınız belli değil miydi? Adam sizi "ben memurum" diye mi kandırdı?
Hayır Tabiki ben birlikte çalışacağımızı da biliyordum. Ama beni bu denli sürekli dükkan iş için kullanacağını ve bu kadar abartacağını bilmiyordum.

Back
X