- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Evet dişi apse yaptığında da dişçiye götürmemişti para vermemek için.Verdiği 4bin lirayı nereye harcadı diye azarlamıştı bir önceki konusunda kocası. Pek öyle istediği gibi harcama durumu falan yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dişi apse yaptığında da dişçiye götürmemişti para vermemek için.Verdiği 4bin lirayı nereye harcadı diye azarlamıştı bir önceki konusunda kocası. Pek öyle istediği gibi harcama durumu falan yok
Niye, bir odada kilitli mi büyüdünüz, bu adam mı sizi kurtardı gün ışığına çıkardı? Ben anlamıyorum boşanmaktan korkan kadınların geçmişi mi siliniyor? Ailenizle akrabalarınızla büyüdünüz, okullara gittiniz arkadaşlarınız oldu hatta arkadaşlarınızın arkadaşları oldu vs. Sanki tüm beyin bellek silinip bu adama teslim edildiniz de boşanırsam yapamam diyorsunuz. Farzedin adam tık dedi öldü ya da kurabiye yapıp tattırdığı kadının birinin peşine takıldı gitti. Ne yapacaksınız o zaman?Malesef. Kopamama nedenim psikolojik korkular :)
Yeter ki boşanmak isteyim razıyım diyorsunuz da ne alaka yani bunu siz de isteyebilirsiniz?İnşallah yeter ki istesin razıyım
Bu kadar varyemez bir adam gelen müşterilerden aldığı parayı kuruşu kuruşuna hesaplıyordur.Kasadan para tırtıklayın bari, yarın öbür gün yanınızda üç beş kuruş olsun. Hiçbir şey yapmıyorsunuz bari bir şekilde maddi birikiminiz olsun.
Çünkü kocası istemiyor. Çocuk olursa çalışamazsın dükkana gelip gidemezsin diyor. Kiraz'a kalsa taçlandırmıştı bile.Bu müthiş evliliği ve kocayı bi çocukla neden taçlandırmadın şimdiye kadar hayret
Kocası tam bir erkek! adam değil sadeceHaftanın yedi günü çalışmak ne demek tuz madeninde kırbaç eşliğinde çalıştırılan köle misiniz siz ? Hadi eşiniz erkek değil karısını haftanın 7 günü çalışmasına ses etmiyor sizin kendinize acımaniz saygınız yok mu ?
Ya neden istemeyeyim boşanmak? Çok istiyorum ama korkuyorum cesaretim yok işteNiye, bir odada kilitli mi büyüdünüz, bu adam mı sizi kurtardı gün ışığına çıkardı? Ben anlamıyorum boşanmaktan korkan kadınların geçmişi mi siliniyor? Ailenizle akrabalarınızla büyüdünüz, okullara gittiniz arkadaşlarınız oldu hatta arkadaşlarınızın arkadaşları oldu vs. Sanki tüm beyin bellek silinip bu adama teslim edildiniz de boşanırsam yapamam diyorsunuz. Farzedin adam tık dedi öldü ya da kurabiye yapıp tattırdığı kadının birinin peşine takıldı gitti. Ne yapacaksınız o zaman?
Karı koca gezme, başbaşa vakit geçirme yok, sevgi saygı yok, ailemizi büyütelim anne-baba olalım yok (sizin durumda iyi ki de yok), yatırım yapalım yok... 7 gün akşama kadar dükkanda çalış, sonra eve git ya da kendi çevrenle gez. Siz evli değilsiniz ki bir işte karın tokluğuna çalışıyorsunuz. Ev arsa mal alınır yüklü borca girilir tamam ırgat gibi çalış, en azından ilk seneler borcu hafifletelim sonrasına bakarız de, o da yok.
Hiç boşuna inşallah o beni bırakır gider boşanır diye kimse kimseyi kandırmasın. Siz boşanmak falan istemiyorsunuz. Yanınızdaki adam eşiniz değil, saf olanı kandıran iş ortağı. Arada gelin böyle, hiç bir şey olmamış gibi konu açın, biz saydıralım siz de rahatlayın. Ben en son kocanıza aşkım diyen müşteride kalmıştım, yok mu yeni vukuatı?
Cesaretin yoksa köleliğe devam et herkes aynı şeyi yazacak boşan diyecek tabi ne diyebiliriz başka, ona da yok diyorsun ne diye konu açıp duruyorsun o zaman? Mısır piramitlerini yapan köleler senden iyi şartlarda çalışıyordu, sen hala parasız sigortasız bedava işçilik yapmaya devam et belki bi 10 yıl sonra cesaret toplarsın boşanacakYa neden istemeyeyim boşanmak? Çok istiyorum ama korkuyorum cesaretim yok işte
Haklsıın ne diyim ben boşanma sürecinden çok korkuyorum söylemiştim önceden deMısır paryalarının sizden çok hakkı var, dalga geçmiyorum. Günlük 1,2 bira içme hakları var. Ek olarak düğünlerini falan da sahipleri yapıyor. Helal olsun 2024 yılında Milattan önce yaşayan Mısır paryalarından daha az hakla çalışıyorsunuz. Onlar en azından piramit, sfenks heykeli yapmışlar sizde o da yok. Kocanız karın tokluğuna hem evde hem işte çalışan birini bulmuş bırakır mı,bırakmaz? Eee siz de bırakmıyorsunuz. Hep aynı konular... İnsanın ruhu parya olursa kadınlar kulübü üyeleri ne yapsın?![]()
Niye yok, mesela bir sebep yazın. Bekarsın özgürsün, sırtından yük kalkmış, maaşlı düzenli ortamı olan bir işte çalışıyorsun, birikim yapabiliyorsun, yeni çevre edinip yeni insanlar yanıyorsun, belki de doğru düzgün bir adama denk gelip yeniden evleneceksin, anne olacaksın... Bir kadın bunlardan niye korkar? Emeğim sömürülüyor, bu adam beni doktora bile götürmüyor, yarın tekmeyi bassa beş kuruşsuz ortada kalırım diye korkun asıl. Karı koca dediğin hayat ortaklığıdır dükkan çıraklığı değil. Kiraz hiç boşuna aksini iddia etme, sen bu adamı seviyorsun. Hep bir ümit var içinde, sanıyorsun ki bir gün uyanacaksın her şey değişmiş. Değişmeyecek, olan senin gençliğine olacak. Adam sabıkalı güven vermiyor tekin değil. Ne sana ne ailene -babana- acımaz. Borcu harcı bitsin ya yeniden kumara başlar ya da kendine başkasını bulur ve varını yoğunu ona yağdırır.Ya neden istemeyeyim boşanmak? Çok istiyorum ama korkuyorum cesaretim yok işte
Ya da o mahallede herkese üstten bakan, mânâ veren biri miydi acaba Kiraz, millet arkasından teneke çalacak diye mi korkuyor şimdi?Niye yok, mesela bir sebep yazın. Bekarsın özgürsün, sırtından yük kalkmış, maaşlı düzenli ortamı olan bir işte çalışıyorsun, birikim yapabiliyorsun, yeni çevre edinip yeni insanlar yanıyorsun, belki de doğru düzgün bir adama denk gelip yeniden evleneceksin, anne olacaksın... Bir kadın bunlardan niye korkar? Emeğim sömürülüyor, bu adam beni doktora bile götürmüyor, yarın tekmeyi bassa beş kuruşsuz ortada kalırım diye korkun asıl. Karı koca dediğin hayat ortaklığıdır dükkan çıraklığı değil. Kiraz hiç boşuna aksini iddia etme, sen bu adamı seviyorsun. Hep bir ümit var içinde, sanıyorsun ki bir gün uyanacaksın her şey değişmiş. Değişmeyecek, olan senin gençliğine olacak. Adam sabıkalı güven vermiyor tekin değil. Ne sana ne ailene -babana- acımaz. Borcu harcı bitsin ya yeniden kumara başlar ya da kendine başkasını bulur ve varını yoğunu ona yağdırır.
Tabiki hayır. İnsanların boşandıktan sonraki konuşmaları falan umrumda olmaz. Öyle biri değilim, ki zaten herkes bana hak verirYa da o mahallede herkese üstten bakan, mânâ veren biri miydi acaba Kiraz, millet arkasından teneke çalacak diye mi korkuyor şimdi?
Bu söylediklerin çok güzel şeyler evet bunu istiyorum bende özgür olmak istiyorum. Ama peşimi bırakmazsa? Ne olacak sonra ..Niye yok, mesela bir sebep yazın. Bekarsın özgürsün, sırtından yük kalkmış, maaşlı düzenli ortamı olan bir işte çalışıyorsun, birikim yapabiliyorsun, yeni çevre edinip yeni insanlar yanıyorsun, belki de doğru düzgün bir adama denk gelip yeniden evleneceksin, anne olacaksın... Bir kadın bunlardan niye korkar? Emeğim sömürülüyor, bu adam beni doktora bile götürmüyor, yarın tekmeyi bassa beş kuruşsuz ortada kalırım diye korkun asıl. Karı koca dediğin hayat ortaklığıdır dükkan çıraklığı değil. Kiraz hiç boşuna aksini iddia etme, sen bu adamı seviyorsun. Hep bir ümit var içinde, sanıyorsun ki bir gün uyanacaksın her şey değişmiş. Değişmeyecek, olan senin gençliğine olacak. Adam sabıkalı güven vermiyor tekin değil. Ne sana ne ailene -babana- acımaz. Borcu harcı bitsin ya yeniden kumara başlar ya da kendine başkasını bulur ve varını yoğunu ona yağdırır.
Bi dene bakalım bırakacak mı? Çalışacak eleman yok diye bırakmayabilir doğru. Sen sanki bırakmayacak gibisin, yok baban hasta üzülür beni bırakır mı acabalar hepsi bahane üzgünüm.Bu söylediklerin çok güzel şeyler evet bunu istiyorum bende özgür olmak istiyorum. Ama peşimi bırakmazsa? Ne olacak sonra ..
Bırakmazsa huzursuz ederse barışayım mı yeniden yani, oyuncak değil ki bu işler. Benim en büyük korkum bu. Ailemi beni rahatsız etmesi zorluk cıkarması.. onunda en büyük korkusu boşanırken ondan tazminat vs isteyecek olmam. Bundan çok korkuyor. Kendi söylemişti. Altınlarımı bozdurdu borçlarını ödedi yeni evliyken. Mahkemede sen benden altınları da istersin ama yapamam yormayalım birbirimizi demişti..Bi dene bakalım bırakacak mı? Çalışacak eleman yok diye bırakmayabilir doğru. Sen sanki bırakmayacak gibisin, yok baban hasta üzülür beni bırakır mı acabalar hepsi bahane üzgünüm.