• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beennn yine beeen yine bennn…

Kız Kiraz bişey sorcam, sabah akşam deli gibi çalıştırıyor seni, ne borç bitiyo yıllardır ne de doğru düzgün bi hayatın var, sen sakın pazar günü metresinin prada çanta bungalov ev ücretini denkleştiriyor olma, bak ciddi konuşuyorum.
Kadınlara asla para yedirmez 😀 tanıyorum onu uyanık sanıyor kendini.

Kadınlara asla para yedirmez 😀 tanıyorum onu uyanık sanıyor kendini.
Hııı bilirim bunları, en çok bunlar yediriyor. Bak kendin diyon kendini uyanık sanıyo diye, dediğin gibi sadece sanıyor. O karşı dükkandaki kadın biraz üstüne oynasa altındaki mindere kadar satardı, şimdilik kartlarını patlatmakla yetiniyor.

Kendime çok acıyorum zaten.
Siz kendinize acıyorsunuz, insanların da size acımasını bekliyorsunuz, bir nevi dram yaratma peşindesiniz. Bana nankörlük etme deseydi bu durumda eşim asıl sen nankörsün, karın tokluğuna çalışıyorum, sigortam bile yok bir pazar izni mi gözüne battı der dükkandan bir daha içeri girmez başka iş bakardım. Kaldı ki buna benzer bir yorum yapmıştım daha önceki konunuza oralı bile olmadınız. Sizin yerinize eşinizi ikna etmemizi bekliyorsunuz ama aslında hayatınızdan da memnunsunuz. Sahi neden çocuk yapmadınız? Boşanmamak için bir neden daha olur size. Hem dükkana bedava işçi. Bu fikri değerlendirin bence.

Siz kendinize acıyorsunuz, insanların da size acımasını bekliyorsunuz, bir nevi dram yaratma peşindesiniz. Bana nankörlük etme deseydi bu durumda eşim asıl sen nankörsün, karın tokluğuna çalışıyorum, sigortam bile yok bir pazar izni mi gözüne battı der dükkandan bir daha içeri girmez başka iş bakardım. Kaldı ki buna benzer bir yorum yapmıştım daha önceki konunuza oralı bile olmadınız. Sizin yerinize eşinizi ikna etmemizi bekliyorsunuz ama aslında hayatınızdan da memnunsunuz. Sahi neden çocuk yapmadınız? Boşanmamak için bir neden daha olur size. Hem dükkana bedava işçi. Bu fikri değerlendirin bence.
Adam çocuk istemiyor ki, böyle bedava ırgat nerden bulacak daha?

Ben mi konuşmayı beceremiyorum acaba onunla. Bu konuda da fikir verebilirsiniz bana mesela. Çünkü ben onunla bunun kavgasını da yaptım. Eleman alsak bilmem kaç tl maaş verirsek zor olur sıkıntıya düşeriz diyor. Pazar bari çalışmayalım diyorum, bu yediğin içtiğin gezdiğin yaptığın her şey bu dükkan sayesinde nankörlük etme diyor bana ağzımı kapatıyor. Para kazanmasak nasıl yapacaksın bunları deyip üste çıkıyor .
o zaman hafta içi bir gün açmayın dükkanı.
yani sorun dükkan değil bence yoksa idare edilir. ne bileyim pazar kahvaltıya gidersin, geç açarsın dükkanı, orda bir kahve içersin, sen eve gidip işleri halledersin o dükkana bakar. hafta içi zaten erken çıkıyormuşsunuz , bir akşam yemeğe gidersiniz, sinema tiyatro vs. zaten strse kalmaz.
sizin evlilikte sevgiyle saygıyla alakalı probleminiz vari yoksa insanı kendi işi olduktan sonra bir şekilde karşılıklı anlayışla her şey yoluna konur.
iletişiminizin düzeleceğini sanmıyorum maalesef ki.

Hayır Tabiki ben birlikte çalışacağımızı da biliyordum. Ama beni bu denli sürekli dükkan iş için kullanacağını ve bu kadar abartacağını bilmiyordum.

Demek ki adam başından beri sizi eş değil eleman olarak görüyormuş. Çok da uzun uzun düşünecek bir durum yok aslında. "Çok seviyorum, katlanırım" diyorsanız şikayet etmeyi kesin ve hayatınızın en azından bir süre daha bu şekilde devam edeceğini kabullenin. "Dayanamıyorum" diyorsanız da bitirin ilişkinizi. Size iş mi yok. Pardon eş mi yok yazacaktım.

Eşiniz üretim kısmında değil mi? Üretim sabah erkenden olmuyor mu? İşi bitince siz eve geçin, o kasa başında dursun. Gayet de tek kişiyle işlerini yapanlar var. İhtiyaç molası vs durumlarında arada uğrarsınız.

Demek ki adam başından beri sizi eş değil eleman olarak görüyormuş. Çok da uzun uzun düşünecek bir durum yok aslında. "Çok seviyorum, katlanırım" diyorsanız şikayet etmeyi kesin ve hayatınızın en azından bir süre daha bu şekilde devam edeceğini kabullenin. "Dayanamıyorum" diyorsanız da bitirin ilişkinizi. Size iş mi yok. Pardon eş mi yok yazacaktım.
bedava çalışana iş çok tabi, ay yani eş

Mavinin her tonunaa Mavinin her tonunaa bak hakaret etmedim, yine yorumum görmezden gelindi. Kimse seni pışpışlamaz bacım. Evlilikte nankörlük eden kim görmediğin müddetçe daha çekilecek çok çilen var senin. Kendi düşen ağlamaz.

Siz kurban olmaya bagimlisiniz bence. Tek yapabildiğiniz onu yaptım, bunu ettim, saçımı süpürge ettim, oysa o hiçbir şey yapmadı deyip sızlanmak ve kendinize acımak. Aksiyon almaya gelince sıfır ama. İnsanlar size neden saygı duymuyor, artık ciddiye almıyor, düşündünüz mü hiç? Çünkü sizin kendinize bir gram saygınız yok, ama kocanizin kölesi olmak için bahaneniz bol maşallah.

Neyse, siz her zamanki gibi yine yazılanları göz ardı edip hayatınıza devam edeceksiniz. Bizim kalemimize yazık.

Adam aldatmıyor hadi kadına para yedirmeyecek kadar akıllı diyelim, Kirazcım bu paralar nereye gidiyor? Nerelerde ev oluyor arsa oluyor altın oluyor haberin var mı aşko, sorabiliyon mu o paranın hesabını sen? Adam çocuk bile yapmıyor ki başkası olsa sırf kadının ayağı bağlansın diye hamile bırakmaya bakar. Bi üj bej yıl sonra sana tekmeyi atıp cukkaladığı paralarla inst* fenomeni tipli bi kadın takarsa koluna ne edeceksin?

o zaman hafta içi bir gün açmayın dükkanı.
yani sorun dükkan değil bence yoksa idare edilir. ne bileyim pazar kahvaltıya gidersin, geç açarsın dükkanı, orda bir kahve içersin, sen eve gidip işleri halledersin o dükkana bakar. hafta içi zaten erken çıkıyormuşsunuz , bir akşam yemeğe gidersiniz, sinema tiyatro vs. zaten strse kalmaz.
sizin evlilikte sevgiyle saygıyla alakalı probleminiz vari yoksa insanı kendi işi olduktan sonra bir şekilde karşılıklı anlayışla her şey yoluna konur.
iletişiminizin düzeleceğini sanmıyorum maalesef ki.
Bence de düzelmez. Biz birlikte bi şey yapmıyoruz. Ben istediğim zaman istediğim kişilerle dışarı çıkıyorum.veya başka bi şey her neyse. Kendi işimiz olduğu için buna bir şey demiyor idare ediyor. O da ben ona bulaşmayayım diye. Ve zaten idare etmesi gereken saatlerde genelde sabah saatleri oluyor. bizim iş sabah yoğun oluyor. Yani ben zaten sabah ne yapacağım bi şey yapmıyorum öğlenden sonra zaten iş bitiyor . Aslında çokta idare etmiyormuş bile evet 😀

Back
X