• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine beennn yine beeen yine bennn…

Boşan yazıp durmayin ya artık ! Milletin yuvasına düşmansiniz bu kızın ailesi çok üzülür . Sanki hepinizin kocası gözünüzün önünde kadınlarla flortleşmiyor sizi sigortasız karın tokluğuna calistirmiyor . Bu kk kadınları hep milletin mutluluguna düşman

Bu forumdakilerin hepsi kadın düşmanı 😡

konu sahibi sana yorum yapmıyorum. konularını hep okuyorum bir kere yorum yaptım ama kimseyi dinlemediğin için kendimi yormayacağım. bence birkaç çocukla eşin düzelir öyle dene bakalım 😊😊😊

Ne uyanık olan adamlar kimlere para yedirdi bi bilsen :)

Geçen adamın biri sokak röportajı veriyor. Karısını aldatmış kadın yeni doğum yapmış kendine bakmadığı için. Aldattığı kadın da 1 milyonunu ceplediği için bırakmış af dilemiş karısından. O milyonun yarısını eve temizlikçi çocuğa bakıcı tutalım da kendime geleyim dese izin vermeyecek adamlar yediriyor :)

Ben kendim geziyorum zaten söylemiştim. Şuraya gidicem diyeyim paramı verir. Ama belirli bi maaşım ve sigortam olması gerekiyor bence bu kadar yoğun çalışmaya. Ben istemeden fazlasıyla vermesi gerekiyor. Sıkıntı bu. Bi de evliyim sonuçta insan kocasıyla vakit geçirip gezmek istiyor yani. O yok işte

Boşver gezmeyi tozmayı, boş şikayeti
Sigortanı yaptır ve belli bir maaşta al, bunun için diren hatta, mücadele et
Kenarına üç beş kuruş at, kendini sağlama al
Bu adam posanı çıkarıp seni bir kenara atınca tutunacak dalın olsun
Sen boşanmıyorsun ya , o işi bitince seni boşayacak merak etme , abla hatta teyze lafı dinle senden 22 yaş büyüğüm asla çocuk yapma, deli gibi korun, bu adamla sonun yok, ayağına yeni prangalar takma. Bırak bu pembe evlilik hayallerini, kocayla vakit geçirmeyi falan boş iş bunlar senin durumunda, kendini sağlama al

Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.

Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.

Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.

Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
O zaman bekar hayatına dön . Surekli ama sürekli sitem ediyorsun hiç bir şey yapmadan ağlıyorsun.

Olumsuz yorumlara hak veriyosun. Kocan boşanmak ister diyorlar sevinirim diyosun. Peki derdin ne? Her şeyi ama her şeyi geçiyorum sizin hiç mi gururunuz yok. İnsan bu hayatta onuru gururu için yaşar sizi kadın değil ırgat yerine koyan bir adamı nasıl içiniz alabilir

Boşver gezmeyi tozmayı, boş şikayeti
Sigortanı yaptır ve belli bir maaşta al, bunun için diren hatta, mücadele et
Kenarına üç beş kuruş at, kendini sağlama al
Bu adam posanı çıkarıp seni bir kenara atınca tutunacak dalın olsun
Sen boşanmıyorsun ya , o işi bitince seni boşayacak merak etme , abla hatta teyze lafı dinle senden 22 yaş büyüğüm asla çocuk yapma, deli gibi korun, bu adamla sonun yok, ayağına yeni prangalar takma. Bırak bu pembe evlilik hayallerini, kocayla vakit geçirmeyi falan boş iş bunlar senin durumunda, kendini sağlama al
Çocuk yapmayı o da istemiyor, bende istemiyorum zaten. O da farkında sonumuz olmadığını. Ara ara tartışırken boşanalım diyoruz birbirimize.. tabi harekete geçemiyoruz nedense aynen devam ediyoruz. İyi kötü bi düzen var onu bozmak o sürece girmek bi taraflarımıza zor geliyor açıkçası… yoksa o da aynı düşüncede. İstiyorum ki ikimizde tam anlamıyla boşanmaya hazırken olsun bitsin. Birbirimizi yormadan bitirelim tek dileğim bu. Uğraşmak istemiyorum hiçbir şeyle. O kadar çok yorulmuşum ki şu evlilikle inanın kafam kaldırmıyor.

Artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum. Daha 24 yaşındayım ama bu yaşıma bu yorgunluk çok fazla geliyor. Eşimle birlikte çalışıyoruz eşim esnaf. Haftanın 7 günü çalıştırıyor eşim beni mecbur bırakıyor resmen, sabahın 5 inde kalkıyoruz her sabah. Pazar günü dahil çalışıyoruz. 3-4 gibi çıkıyoruz işten diğer calısanlara göre erken çıkıyoruz tabi orası ayrı bir güzel.

Ama sonuç olarak haftanın 7 günü çalışan bi kadın olarak eve gidince ne yemek yapmaya halim kalıyor ne de temizlik.. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Çünkü mutsuzum bu durumdan. Bunu eşime belirttiğimde ise mecburuz eleman mı alalım? Diyor.

Özellikle şu son 6-7 aydır düzgün sosyal faaliyetimiz yok. Yazın denize bile götürmedi beni, bi kaç kere pikniğe gittik o kadar. Denize gideriz öyle böyle yaparız diyor bi daha ses seda yok koca yaz. Sanki hiç dememiş. Dalga geçiyor sanki. Tatil desen o da yok zaten. Saman gibi yaşıyor kendisi. Onunla mecburen bende öyle yaşıyorum.

Ve çok mutsuzum. Allahtan kendi çevremle, ailemle hep geziyorum işten çıkınca.. kafamı dağıtabiliyorum. veya arada günlük gezmelere şehir dışına falan gidiyorum. Ama ben bunları başkalarıyla zaten bekarken de yapıyordum. Eşim bana zaten çok kötü şeyler yaşattı zamanında. Yani nerden tutsam elimde kalıyor. Bana katmış olduğu hiçbir şey yok. Tam tersi benden aldığı emeklerim var. Onun bana hiçbir faydası veya fedakarlığı yok.. sadece işini düşünüyor. Tek planları tek düşüncesi bu adamın. Bunaldım..
Peki

Çocuk yapmayı o da istemiyor, bende istemiyorum zaten. O da farkında sonumuz olmadığını. Ara ara tartışırken boşanalım diyoruz birbirimize.. tabi harekete geçemiyoruz nedense aynen devam ediyoruz. İyi kötü bi düzen var onu bozmak o sürece girmek bi taraflarımıza zor geliyor açıkçası… yoksa o da aynı düşüncede. İstiyorum ki ikimizde tam anlamıyla boşanmaya hazırken olsun bitsin. Birbirimizi yormadan bitirelim tek dileğim bu. Uğraşmak istemiyorum hiçbir şeyle. O kadar çok yorulmuşum ki şu evlilikle inanın kafam kaldırmıyor.
Adam bedava işçi bulmuş, boşanmaya hiçbir zaman hazır olmaz. Onun hazır olması gerekmiyor zaten. Siz niye hazır değilsiniz ki? İtiraf edin, hâlâ seviyorsunuz kocanızı di mi?

Siz yakında hamilede kalırsınız.

Bu kadar çalışmanın bari maddi getirisi var mı? Haliniz, durumunuz nasıl? Değiyor mu?
Verdiği 4bin lirayı nereye harcadı diye azarlamıştı bir önceki konusunda kocası. Pek öyle istediği gibi harcama durumu falan yok

Back
X