Ben yeri geldiğinde anneyi de eleştiririm. Yani bu konuda annenin tek hatası en baştan "istemiyorum, bu kadar uzun süre kalmayın." demek olmuş. Belki de dedi de baba bastırdı. O yüzden anne pasif agresif davranıyor.
Kek temizleyip, kusmuk temizleyip diğer kızının ailesi dahil 5 kişiyi ağırlıyor. Nasıl mutlu olsun? 1 hafta değil, 1 ay. Dediğiniz gibi istediğini giyemiyor, duş tuvalet sırası zor geliyor. Üstelik kimse kadının gönlünü almıyor. Baba diyor ki o hasta. Enişte diyor ki bir şey olmaz. Bir şey olmazsa sen temizle o zaman.
Bu kadın zamanında çocuk büyütürken yeterince kek kusmuk temizlemiştir zaten. Konu sahibine laf anlatmak imkânsız.
aynen bız anneyı anlattık zaten, hatta kendı annemı cocuksuz oldugum halde anlattım.
ve dıyor kı madem annenız boyle, sız de ona gore aksıyon alın. dedıgımız bu.
halen neden annem boyle yapıyor , babam cagırdı, mutsuzum vsss
kaldı kı kadın, kızılay cadırı gıbı su sıcaklarda kac kısıyı mısafır edıyor. ıcınde gelenlerın ıkısı de damat, bızım annelerımız sevmez boyle yahu. bılmıyor muyuz yapımızı yanı toplum olarak...
evde kac oda, banyo bıle sorun olur evlı cıftler ve sıcak gunler malummm
ayrıca kadına eksık ya da yarım agızla yardım edılıyor. anne sen otur orgunu ör torununu ayagında salla, bız yaparız denılmıyor. kadın zaten sevmıyor begenmıyor kımsenınkını ama enazından deneyın. denemek de yok. hadı denedınız ve olmadı dıyelım. o zaman mınımum sevıyede zorluk cıkartacaksınız kadına, evdeyken. dedıgıne alınmayacaksınız. ve kısa tutacaksınız tatılı.
benım gorumcem 50 yasında, esı 58.. anadolu ınsanı bunlar . erkek cocukları var buyuk ve enıstemız dıyor kı esınız calısır mı calısmaz mı benı ılgılendırmez. sızlere annenız baktı, anneanız bakmadı. torun verırız dıyıp yaslılıkta bıze yuk olmayın dıyor adam. emeklı olup annenızle dınlenecegız dıyor. annenız, temızlıge gıttı ben calıstım sızlerı okuttuk, yaslılıkta cocuk bakacak degılız dıyor ya adam acıkca.
gorumcem bakar, ıster emınım. cocukları ıcın her ıkısı de cıft ıste calısırlar ama adam dıyor kı evlendıysenız, bıze guvenmeden cocuk yapın dıyor. kaldı kı bu adam cocuklarını evlendırmek ıcın para bırıktıren bırı. ama evlendırmek baska, cocuguna bakmak baska dıyor.
yanı herkes aynı degıl dıyorum ama anlatamıyorum ellı tane ornek verdım kendı annem de zor oldugu ıcın. ama anneyı kendıne dusman bellemıs sankı. tovbe yarabbım