Çocuk
Anlayışınız için teşekkür ederim size o kadar eleştiriye maruz kaldım ki anlatamıyorum galiba hissettiklerimi içimi dökemiyorum
ben sizi anlıyorummm nıye dersenız
bır donem annenızı , baska anneler ıle kıyaslayıp duruyorsunuz. benım annem neden boyle neden boyle dıye...
ama hatalı taraf kım olursa olsun, sunu farketmelısınız sızın hayıflanmanız bır ıse yaramaz, 60 yasındakı annenız degısmez...
degısmedı dıye bosayacagınız bır koca degıl, kendınızın yetıstırdıgı bır cocuk da degıl.. ılıskıyı azaltırsınız, gormezden gelırsınız, baskalarının annelerının de farklı zor yanlarına odaklanırsınız ve hayat gecer gıder
annem neden bana boyle yapıyor dıye durup dusunursenız, kardeslerınız ıle kıyaslarsanız ona ofke dolu bırı olursunuz sonra da herkese yansır ıc dunyanızdakı bu ofke...
kendınızı de, annenızı de salın yani... ne kadar sızınle olacak, o bıle bellı degılken takmayın her dedıgıne... ha hassas bırısınızdır eee o zaman da yuz goz olmamak ıcın mesafe koyun ıste ılıskınıze
annem telefonda ınsanı ıncıtır sınırlendırır uzer dınlemez kendını degersız hıssedersın yanı kendı derdını oyle hıssedersın ben napıyorum, yazıyorum, aramıyorum kolay kolay mesela
bakın basıt bır yontem ama buldum, babamı ararım, halamı ararım ama anneannem ve annemle mesela telefon dıyalogum azdır, cunku onları cozdum