Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yine arttı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım sorununa çözüm bulmana sevindim en azından artık neden olduğunu biliyorsun umarım bende bi çözüm bulurum artık...:Saruboceq:

öyle canım ama bugün korkarak banyoya girdim nizoralle yıkadım losyonlu saçlarımı olduğundan fazla döküldü yine off ne zaman bitcek bu ızdırap bilmiyorum....2.seçenek doktor 10 gün bunları kullan azlmazsa dökülmesi 8 adet kan testi yazdı onları yaptırcam inşallah düzelir yaa...

betnovate gibi bişi
nizoral sana yaradı mı yani egzamana..ne kadar süre kullanmıştın zlmm..

canım ben nizorali egzama için kullanmadım minoksil kullandığım zamanlar kepek oluyodu o yüzden kullanıyodum (bir de erkek tipi saç dökülmesinde big 3 lü arasında yer alıyo nizoral)ama benim bildiğim bu tarz şampuanlar geçici çözüm sağlıyoo saç derisi alışıyo ve zamanla etkisini yitiriyo egzamanın bi tedavisi yok bildiğim kadarıyla ama galiba senin ki farklı

normal egzama böyle kabuk kabuk olur saça bi dokunursun sanki kar yağıyo galiba senin ki hafifi..

Son düzenleme:
evet benim hafif ama yara yaraydı saç diplerim bu losyonu kullandığımdan beri saç derimde yaralar yok denecek azldı hissediyorum elimi atınca..

nizorali de haftada 1 gün kullanıyorum henüz 1 kere yıkadım 3 hafta kullanıp bırakmayı düşünüyorum..

benim saçlarım temmuz-ağustos gibi dökülmeye başlıyor kasım sonuna kadar dökülüyor sonra normale dönüyor hep böyle oldu. tüy dökme mevsimim geldi diyorum -tatlicadiarzu-

benim saçlarım temmuz-ağustos gibi dökülmeye başlıyor kasım sonuna kadar dökülüyor sonra normale dönüyor hep böyle oldu. tüy dökme mevsimim geldi diyorum -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3allah da sizi güldürsün yaa...
sıcaklar tetikliyor galiba ...hayırlara çıkarsın..

şimdi saçların nasıl ela
Benim de çok dökülüyor ben de doktora gitmeyi düşünüyorum

sen de seboreik dermatitsin demek... ben de öyle. doktor bana mayalı ve yağlı gıdalardan uzak durmamı söylemişti. o yüzden kafana sirke falan süreyim deme bacım. bu hastalığın tek kaynağı stres. yine senin de çok ilerlememiş. ben bir yerde hastalıkla ilgili yorumlar okumuştum. sabah kalktığında kafasından kanlar sızan bi kızcağız vardı ona çok üzülmüştüm. o noktaya gelmez bizim de inşallah

inşallah canım evet benim ilerlemedi zaten diyorum ya dökülmese kafaya bile takmıcam ..dökülmesi çok az azaldı..

inşallah canım evet benim ilerlemedi zaten diyorum ya dökülmese kafaya bile takmıcam ..dökülmesi çok az azaldı..

çok sevindim azalmasına. benim de sorunum var. zaten azıcıktı iyice döküldü. çeşitli vitaminler kullanıyorum. ilaçları kullanırken azalıyo dökülmesi. bakalım hayırlısı.

belli olmuyor ki canım ya çok az azalıyor sonra aniden çoğalıyor bende şaşırdım çok takmamaya çalışıyorum.ama elde olan durum değil.

hangi ilacı kullanıyosunuz adını yazarmısınız bende de saç dökülmesi var...bende demir eksikliği ya da herhangi bir sorun yok tahlilerim normal değerlerde çıktı ama saçımda dökülme var zaten seyrek daha çok dökülüpte tepemin iyice açılmasından korkuyorum ...

hangi ilacı kullanıyosunuz adını yazarmısınız bende de saç dökülmesi var...bende demir eksikliği ya da herhangi bir sorun yok tahlilerim normal değerlerde çıktı ama saçımda dökülme var zaten seyrek daha çok dökülüpte tepemin iyice açılmasından korkuyorum ...

rüzgargülü ilacın adını özel mesajına attım. burdan isim verilmiyor. birde eğer avrupa da tanıdığın varsa fiyatları çok ucuz oluyor. Türkiye de pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…