Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yine arttı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar 2.5 yıldır saç dökülmesi sorunuyla cebelleşiyorum resmen..son 4-5 aydır biraz azaldı derken yine son 1 aydır arttı dökülmem.çok mutsuzum 4 dermatoloğa gittim troidim normal demirim b12im hepsi normal sadece kanımda biraz düşüklük vardı ne yapsam nereye gitsem baktırmaya şaşırdım kaldım çaresizim artık çok sıkıldım bunaldım

ela seni görünce şaşırdım birden, zira http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...lmesi-demir-b12-eksikligi-3.html#post14071008 bu konuda ulaşmaya çalışmıştım baya sana :) pantogar konusunu merak ediyodum ben de işe yaradımı diye soracaktım. ben hala almadım pantogarı, malum öğrenciyiz. Bide artık yılmışlık var o kadar ilaç kullandıktan sonra insan aynaya baktığında mutlu olmak istiyo ama ne yazık ki hala aynı hala aynı. ben bepanten bemix evigeni kullanmaya evam ediyorum hala bi umut. mevsimsel de olabilir dökülme bu aralar da dengesiz hava durumları. İnşallah kurtuluruz bir gün bu dertten.

inşallah canım ama pes etmicem kolay kolay ..sadece yoruldum artık..tam azaldı derken 100-150 arası dökülmeye razıyken yine attı ...bilmiyorum ne yapcam havalardan olabilir temmuzun başından beri arttı yine..pantagor hiçbir işe yaramadı cnm..maalesef...sen bakımına devam et

acaba sebebi ne olabilir demir eksikliğim yok b12 yok troidim normal çıktı..acaba endokrine mi gitsem ne yapsam offff

ben de daha dün saydım dökülen telleri saçlarım Allah'tan kıvırcıkmış düz olsa daha az gözükürdü. Ruh halini çok etkilemesine izin verme sen yine de çünkü otomatikman etkilenecektir stresten. İnşallah geçer canım benim.

ailesel olabilir mi? benim annem ve babamın da saçları azdır misal.

ben de kendimce uğraşıyorum bakalım engellemeye(((

aksine annemin saçları gür ailesel kimsede yok..diyet yaptıktan sonra durmak bilmedi dökülme..azalsada bir dönem sıcaklardan yine arttı galiba..

benimki de diyetle başladı canım, ah ah şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmazdım. ama olan oldu işte...

ben bu hafta doktora gitcem galiba içim rahat etsin ya endokrine de çıkmak istiyorum hep böyle mi gitcek bu işkence gibi banyo yapmak dahi istemiyorum yaşamayan anlamaz hele ki yıllardır uğraşıyorum bu sorunla..

ebende aynı dertten muzdaribim..inanılmaz güzel saçlarım vardı her göre ilk olarak ne kadar güzel saçların var derdi düz ve çok gürdü ..ama şuanda bir tutam saçım kaldı nerdeyse..biitkisel ilaçlardan yağlardan şampuanlardan denemediğim kalmadı ama sonuç malesef olmumsuz oldu..geçen hafta doktora gittim bi şampuan ve losyon verdi benim saç dökülmesi üç günde durdu çok şükür zemuszemus 50 tel anca dökülüor..ketoral die bi şampuan daha önce kullanan var mı bunu

hımm duymamıştım daha önce losyon nedir peki? iyi geldiğine sevindim ama birine iyi gelen de diğerine de aynı etkiyi yapar diye kesin bişey de olmuyor. Benim saçlarım da 4 senedir dökülüyo. Önceleri vardı da bu kadar değildi.

losyonunda doktor verdi her gece saçına sürüp masaj yaposun..benim gerçekten çok aşırıydı saç dökülmem saçım fırça gibiydi 1 sene öncesine kadar sonra döküle döküle 1 tutam saç kaldı ama şimdi çok şükür bu şampuan sayesinde düzeldi..seninde dediğin gibi birine ii gelen diğerine ii gelmior doktora danışmak lazım mutlaka..çok fazlaysa bitkisel yağ,maske,şampuan faysa etmior..inş senin düzelir en kısa zamanda

sorun içerden de olabilir,,bende sorunumu bir bulsalar ilaçla tedavimi olsam razıyım yeterki allah dermansız dert vermesin böyle nedensiz dökülmesi çok kötü yapıyor..ketorel kepek şampuanı .kepeğiniz mi vardı sizin?

şöyle saçımı çekince elime dolu saçın gelmiceği günleri görcem mi allahım diyorum bazen..aslında dökülme sorunum kalksa 6 ayda saçlarım toparlıcak inanıyorum ama dökülme durması lazım..izmirde derim dermatoloji diye sırf uzman dermatologların olduğu poliklinik varmış özel tabi muayene ücreti 80tl maddi açıdan ayarlar ayarlamaz gitmeyi düşünüyorum..allahım sen yardım et..

Canım benim üzüldüm senin adına ,saç için dermatolog ,kadın doğum ,endokrin birlikte çalışması gerekiyomuş ..çevremde o kdar arttıki saçı dökülen insan sayısı, insan yoruluyo bi müddet sonra ve akışına bırakıo

evet doğru ben kadın doğuma da gittim, adet günlerimi sordu, normal dedi. demir tedavisi gördüm. en son gittiğimde demirin fazlası zarar olduğu için doktor yazmadı başka. içerdense tedavisi yapıldıkça birşeyler yoluna giriyo ama herşeyi yapıp da hala dökülme devam edince insan demoralize oluyo:/ Kızlar sizlerin gnde kaç tel dökülüyo ortalama?

zlmm senin nasıl oldu benim son 1 aya kadar iyidi yine dökülüyordu ama son 1 ay ne olduysa boya yaptırdım 1 hafta sonra çok dökülmeye başladı yani son 1 aydır eskiye döndü..offf dermatoloji merkezine gitsem endokrin falan da vardır diyorsun öyle mi?
birde benim sorunum içerden değil galiba çok iyi besleniyorum kaç kilolar aldım hatta ,ama sorunumun stres üzüntü kaynaklı saç deri hastalığı olabilceğini düşünmeye başladım..uzman doktorların aletleri oluyor mu saç dipleini görmek için hiç duydunuz mu ben diplerime baksın sorunu şıp diye anlasın istiyorum..

evet kuzeniminde saçları çok dökülüyor ama 2 aydır toplam ben senelerdir uğraştığım için artık dayancak gücüm kalmdı..
derim dermatolojiyi aradım 80tl muayene endokrin falan yokmuş dışarıdan tahlil istiyormuş herelde ya yarın ya da çarşamba muayeneye gitcem..hayırlısı inşallah artık bu sorundan kurtulucam..uzman doktorlar varmış,onlar anlamazsa kim anlar artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…