Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksine annemin saçları gür ailesel kimsede yok..diyet yaptıktan sonra durmak bilmedi dökülme..azalsada bir dönem sıcaklardan yine arttı galiba..
merhaba canim sorunun cevabini kendin vermissin zaten YANLIS DIYET bilincsizce yapilan diyetler maalesef sac cilt ve diger ordanlarimizda büyük ölcüde problem cikariyor. sorunun temelinde yanlis diyet yanlis beslenme yatiyor.
öylede tatlım 2.5 -3 yıl oldu nerdeyse niye durmadı..
çok iyi besleniyorum kaç yıldır..
bende sorunumu anlamadım demirim falan hepsi normal kanımda biraz düşüklük var tam tahlil mi yaptırmam gerekiyor..dermatolog en son gittiğimde zamana bırak dedi nasıl bırakayım zamana ...
zamanla saçlarımın azalmasını mı izleyim..bilmiyorum çok zormuş..
canim yanlis diyet olayi tetiklemis. her sey normal cikmis tahlillerinde. acaba stresli bir ortamda mi yasiyorsun? stres sinir insani yer bitirir. arkadasim cok kafana takarsan takinti yapar dökülmese bile dökülüyor sanirsin. kendini rahatlat hic böyle bir sorunun yokmus gibi davran. kafani baska seylere yönlendir. belki bilinc altina yerlestirdin bu olayi. bir bayan icin önemli tabi ama hayatta sactan daha önemli seyler var mesela bak kan tahlillerin süper cikmis. yapma canim üzme kendini bu kadar.
ya benimde bu ara çok dökülüyor dediğiniz gibi banyoya girmeye korkuyorum saçlarım taramıyorum nerdeyse hiç iyice bunaldım bütün vucudum yastığım hep saç dolu
off canim daha ne diyebilirim ki aklima gélen her seyi yazdim umarim bir an önce sgligina kavusursun.:Saruboceq:canım öncelikle desteğin için teşekkür ederim..
stresli bir ortamda yaşamıyorum allaha şükür bazen her insan gibi ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum..o zamanlar diyetle birlikte acı yaşadım sadece olay bu..
diğer söylediğine gelince,kesinlikle hayatta daha önemli risk taşıyan hastalıklar var her zaman şükrediyorum halime ama inan yaşamayan anlamaz kuscam artık hiç mi durmaz dökülme hele son 1 aydır yine tetikledi..kesinlikle bilinçaltı olayı değil resmen yaşıyorum bu olayı banyo yapmak işkencem oldu...allahım tez zamanda yol göstersin kurtulayım inan başkası olsa bu kadar yıl psikologluk olurdu abartısız bunalıma girerdi..
acı olanda keşke demirim düşük çıksaydı bişeyler eksik çıksaydı ama herşey normal ve sorunum devam ediyor allah dermansız dert vermesin...en azından ilaçla tedavisi olurdu...
stres yapmıyorum hiç arkadaşlar,ama saçlarım da losyonu sürdüğümden beri havaya kalktı kepekler deri hastalığım olduğunu öğrendim iyki gitmişim doktora..yoksa öğrenemicektim...sıcaklarda çok etken ama etki etmeyene gene hiç etmiyor ...bende anlamadım