Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yine arttı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Eskisi gibi değil dökülmeler fakat hâla devam ediyo bıraktım artık ilaçlarla bitkilerle uğraşmayı .işlerimi yoluna koyunca mezoterapi tarzı tedaviler var onlara bakacağım

arkadaşlar geçenlerde dr gittim bi sürü tahlil istemişti.bugün bir kısmını aldım diğerleri bikaç gün sonra.ben evde baktım araştırdım kan sayımım iyi gözükmesine rağmen demir depolarımın durumu iyi değil.saç dökülmesinde çok önemli bir yere sahipmiş ferritin.eğer baktırmadıysanız mutlaka baktırın bu değerinize.normal kan sayımınız varsada baktırın.ben şimdi diğer sonuçlarımıda alıp dr göstereceğim.

aksine annemin saçları gür ailesel kimsede yok..diyet yaptıktan sonra durmak bilmedi dökülme..azalsada bir dönem sıcaklardan yine arttı galiba..

merhaba canim sorunun cevabini kendin vermissin zaten YANLIS DIYET bilincsizce yapilan diyetler maalesef sac cilt ve diger ordanlarimizda büyük ölcüde problem cikariyor. sorunun temelinde yanlis diyet yanlis beslenme yatiyor.

merhaba canim sorunun cevabini kendin vermissin zaten YANLIS DIYET bilincsizce yapilan diyetler maalesef sac cilt ve diger ordanlarimizda büyük ölcüde problem cikariyor. sorunun temelinde yanlis diyet yanlis beslenme yatiyor.

öylede tatlım 2.5 -3 yıl oldu nerdeyse niye durmadı..
çok iyi besleniyorum kaç yıldır..
bende sorunumu anlamadım demirim falan hepsi normal kanımda biraz düşüklük var tam tahlil mi yaptırmam gerekiyor..dermatolog en son gittiğimde zamana bırak dedi nasıl bırakayım zamana ...
zamanla saçlarımın azalmasını mı izleyim..bilmiyorum çok zormuş..

canim yanlis diyet olayi tetiklemis. her sey normal cikmis tahlillerinde. acaba stresli bir ortamda mi yasiyorsun? stres sinir insani yer bitirir. arkadasim cok kafana takarsan takinti yapar dökülmese bile dökülüyor sanirsin. kendini rahatlat hic böyle bir sorunun yokmus gibi davran. kafani baska seylere yönlendir. belki bilinc altina yerlestirdin bu olayi. bir bayan icin önemli tabi ama hayatta sactan daha önemli seyler var mesela bak kan tahlillerin süper cikmis. yapma canim üzme kendini bu kadar.

canım öncelikle desteğin için teşekkür ederim..
stresli bir ortamda yaşamıyorum allaha şükür bazen her insan gibi ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum..o zamanlar diyetle birlikte acı yaşadım sadece olay bu..
diğer söylediğine gelince,kesinlikle hayatta daha önemli risk taşıyan hastalıklar var her zaman şükrediyorum halime ama inan yaşamayan anlamaz kuscam artık hiç mi durmaz dökülme hele son 1 aydır yine tetikledi..kesinlikle bilinçaltı olayı değil resmen yaşıyorum bu olayı banyo yapmak işkencem oldu...allahım tez zamanda yol göstersin kurtulayım inan başkası olsa bu kadar yıl psikologluk olurdu abartısız bunalıma girerdi..
acı olanda keşke demirim düşük çıksaydı bişeyler eksik çıksaydı ama herşey normal ve sorunum devam ediyor allah dermansız dert vermesin...en azından ilaçla tedavisi olurdu...

acaba saç derimle alakalı bir durum mu diyorum ,torular var çünkü kafamda çok karışık izmirde devlet hastanesinde iyi bakan yer bulsam hemen gitcem ama işe başlasam özele gidicem devlet hastaneleride hiç ilgilenmiyorlar

ya benimde bu ara çok dökülüyor dediğiniz gibi banyoya girmeye korkuyorum saçlarım taramıyorum nerdeyse hiç iyice bunaldım bütün vucudum yastığım hep saç dolu

ya benimde bu ara çok dökülüyor dediğiniz gibi banyoya girmeye korkuyorum saçlarım taramıyorum nerdeyse hiç iyice bunaldım bütün vucudum yastığım hep saç dolu

ne kadar zamandır var sizin?
acaba sıcaklar mı tetikledi ya..benim dökülüyor hep ama bu kadar değildi ...
gerçi 3 yıl öncemde saçımı tutup çekseler 1 tel bile gelmezdi ya..
şimdi ne şampuanlarda iş var ne de yediklerimizde ,ee işe stres sıkıntıda girdi mi tamamdır...

off canim daha ne diyebilirim ki aklima gélen her seyi yazdim umarim bir an önce sgligina kavusursun.:Saruboceq:

inşallah tatlım ama inanıyorum ki bu hafta doktora gidince mutlaka çözümü buluncak dökülmem azalcak ve saçlarım 6 ayda daha gürleşcek..içime doğuyor herşey güzel olcak....

cumartesi en en erken o güne verdiler derime gidicem randevuları çok dolumuş ama kaliteli uzman doktorlar var inş bu sorunum hallolcak....sizleri bilgilendiririm..

benimde saç dökülmem arttı ne güzel düzeldi derken bende inş oruc bittikten sonra dr ğitcem tahlil yaptırcam...

Benim de feci dökülüyor yaa... ((
Deniz, kum, güneş etkiledi tabi.
Henüz hiçbir bakım da uygulamadım saçlarıma.
Kestirirsem azcık, işe yarar belki.

benimde bikaç aydır feci dökülme var saçlarımda zaten inanılmaz azaldı ben roaccutane kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum doktor geri dönüşümü olur dedi ama saçlarda çok zormuş galiba geri dönüşüm ooofff bende çok sıkıntılıyım bu konudan:'(

kıydım paraya özel dermatoloji merkezine gittim evet sonuç
diplerime baktı seboreit dermatit bir çeşit egzama varmış bende..nizoral şampuan ile losyon verdi .bunlar rahatlatcak kafanı dedi birde kan tahili istedi 8 tane sorun kesin çözüme kavuşcak tahlillerden sonra inşallah..

elacım bak benimde çok dökülüyor ama havadan da olabiliyor doktora gitmişsin ben hiç gitmedim sen birazda fazla stres yapıyorsun havalar çok sıcak ve nemli sabahları kalkıyorum akşam yıkadığım saçlarım su içinde nemden tabiki dökülür hava almıyor çünkü üye olmadan öncede takip ediyordum senin bazı konularını sıkma kendini bu kadar

evet havalardanda olablir sıcak nem sacı dökeblir bide stres,zaten stres olmazsa olmazlardan arkadslar recetesiz kan ilacı almak mümkünmü eczaneledren,oruc bitmesini bekliyorum dr ğitmek için ama saclarım dr ğidene kadar haliyle bayabi dökülcek en azndan dr gidene kadar ilaçı alsamda kullansam.

stres yapmıyorum hiç arkadaşlar,ama saçlarım da losyonu sürdüğümden beri havaya kalktı kepekler deri hastalığım olduğunu öğrendim iyki gitmişim doktora..yoksa öğrenemicektim...sıcaklarda çok etken ama etki etmeyene gene hiç etmiyor ...bende anlamadım

canım sorununa çözüm bulmana sevindim en azından artık neden olduğunu biliyorsun umarım bende bi çözüm bulurum artık...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…