- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.961
vayyyy alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne güzel ya güle güle kullansın inşallah zemuszemusben yılbaşı klasiği olan kırmızı donu hemencik aldım zaten =)
ilk önce bir çay seti almıştım,sonra ev hediyesi olmasın kişisel hediyeler olsun diye düşündüm,çok beğenerek bir çanta aldım,kendi zevkime uygun,gerçi beğenmezse değiştirir diye değişim kartı koydurdum ama inşallah beğenir opuyorumnanaktan
sonraa çook güzel bir çerçeve aldım,hemide süprizli bir çerçeve :jeyyar:
son olaraktaa meyve özlerinden yapılmış bir vücut sabunu aldım arkadaşıme,kendimede aldım tabe kaydirigubbakcemile2
chevim hoşgeldinnn gözlerim yollarda kaldı valla herkes yolluyo gibiyarın kesın gönderıyomu herrkeş..
valla bende çerçeve aldım sevgülümle dolanıyoduk markette takıldım bide büyük meyve tabağı aldım üzerinde paptyaları vvaaar bide don:) bide bebişe patik almıştm ama klcak sanırım küçük çnkü :gitme:
şöle diyim kavga dövüş yok artık inşallah hep böyle devam eder papatya :asigim:
bugün beraber öle güzel bi gün geçirdik işte :asigim:
valla bende çerçeve aldım sevgülümle dolanıyoduk markette takıldım bide büyük meyve tabağı aldım üzerinde paptyaları vvaaar bide don:) bide bebişe patik almıştm ama klcak sanırım küçük çnkü :gitme:
:gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:
ben yarın öğlende yolluycam bebeğim...
:lepi:
üzülme sennn allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım :teselli:
onun topiği burası canım linki verdim ekleyebilirsin yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/333207-y305lba351305-231ekili351i-kankalar305-hediyelerin-resimlerini-buraya-ekleyelim.html
ekledim canım kaydirigubbakcemile5
ya müge kızı daha çok ağlattın heee :)
ben geldim kızlar zemuszemus
danoşummm
harikasınnn valla :lepi:
ne güzel paketlerin kimbilir içindekiler ne güzeldir delikafadulden
Güle güle kullansın inşallah kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinn sarııı şakkıdı
danoş kim yahu sengözlerimebaksanab
sevgülüüüü mag hoş geldin ben dimitri:)
zuhahhhhaa