inşallah kolay geçer bu sefer.aklına kötü şeyler geçirme.ılki kaç yaşında .Sen daha çok gençsin ama erken mi evlendin?
sagol canım benım.kızım 2 bucuk yasında.bıraz erken evlendım sayılır 19 yasında evlendım 6 bucuk senelık evlıyım canım.umarım bu seferkı öyle olmaz rahat gecer...
bende ptt kargo ile göndericem
Kızlar bizim diğer çekilişteki bana gelen hediyeler.daha doğrusu kızıma :) bebeklere hediye alıyoruz biz bu çekilişte.Ama banada kırmızı bi don var içindeDD
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10568320&posted=1#post10568320
Bakarsanız burda fotolar biraz büyük olmuş olabilir.İnşallah açılır
Canım ben sadece koltuk gürdüm bıde yarım yamalak bere gürdüm tam cıkmadı bende canım:uhm:
Kumsalcıgım hastan nasıl haberım yok benım hıç ınş.ıkıncı bebısın de erkek olur canım hayırlısı olsun sımdıdenopuyorumnanaktanzemuszemusinşallah kolay geçer bu sefer.aklına kötü şeyler geçirme.İlki kaç yaşında .Sen daha çok gençsin ama erken mi evlendin?
:lepi:
sagol canım benım.kızım 2 bucuk yasında.bıraz erken evlendım sayılır 19 yasında evlendım 6 bucuk senelık evlıyım canım.umarım bu seferkı öyle olmaz rahat gecer...
Bilmiyorum sumak ya dun gece su alttaki noel baba resmı ıcın 2,30a kadar suprensesı ıle ugrastık saolsun hıç sorma çelışıde unuttuk yahukafamçokkarıştıkim ne hedıye aldı ,kimle ekledı aldıklarını ,ne var ne yok hatunlar :hulya:
İyyiiiiiyim ama uykusuz kaldım ben yarın arkadasın gelıyormu kız benım aldıgım hedıyelerı saydım üğrendinmi canım:içelim:nasılsınız şekerler
Canım şimdi gurdum hedıyelerını kusura bakma benım jeton bıra gec dusuyor fotodakı oğluşun mu Allah bagışlasın canım:1hug:Kızlar bizim diğer çekilişteki bana gelen hediyeler.daha doğrusu kızıma :) bebeklere hediye alıyoruz biz bu çekilişte.Ama banada kırmızı bi don var içindeDD
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10568320&posted=1#post10568320
Bakarsanız burda fotolar biraz büyük olmuş olabilir.İnşallah açılır
Hu hu bunlar gürünmüyor gürümcen dedı dınle gelindelikafaduldenßen hediyemi hazırladııııım :)Eki Görüntüle 31400
Eki Görüntüle 31401
yaa çok karanlık çıktı telden çektim çünküüü dijitalim uf oldu kaydirigubbakcemile3
pembe çiçekli kutuda pelerinli şalı waaar kırmızı kutu duş jeli kalpli olan titapııı
Donunun resmini koymiiicam onu ayriyeten çantasına atıcam..namahrenm olduunu düşündüm kaydirigubbakcemile3 ayyy çifte kumrular biblomun fotsunu koymamışım bakkk.. .)
Cİm cim yarın ben hedıyemı postalıyorum ama benım sorularıma kimse yanıt wermemışşşşşşşşşş:gitme:finale 1 kala delikafadulden