- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
-
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.341
sevgilin mi geldiiii
yok gelmedi nirdeee ama gelsin bende onunlayken msj atarım diyorumiddaya girdik 1 hafta içinde hır çıkarmazsam gelince benim istediğim yerlere gidecez yok hır çıkarırsam o yapacak programı ,zor tutuyorum kendimi hır çıkarmamak için
adamın yakında ya KK ya ben ddie resti çekicek sana görücen heeeee sırnaşık şey
kocişine slm söle gece yarısı olmadan alammaz seni bizdeeeenlülülülülülü
Yok kız iiidir benım kociş bakma yazık yorgun o yuzden yatalım dio:kedi:adamın yakında ya KK ya ben ddie resti çekicek sana görücen heeeee sırnaşık şey
kocişine slm söle gece yarısı olmadan alammaz seni bizdeeeenlülülülülülü
Sen demekki cadısın yazık çocuga sımdı ne yapsın yenı taktık gelıştırmış sewgulun:lepi:yok gelmedi nirdeee ama gelsin bende onunlayken msj atarım diyorumiddaya girdik 1 hafta içinde hır çıkarmazsam gelince benim istediğim yerlere gidecez yok hır çıkarırsam o yapacak programı ,zor tutuyorum kendimi hır çıkarmamak için
ya sadece kk ya kocişler benim sevgilim yok diyemi burdayım sanki sizi sevdiğim içinopuyorumnanaktan
Mersi canım al bendende opuyorumnanaktanya sadece kk ya kocişler benim sevgilim yok diyemi burdayım sanki sizi sevdiğim içinopuyorumnanaktan
Hadi yat artık kuşum byesssssssssopuyorumnanaktankızlarr bende çıkıyorum :) şarkı diiniorum bitsin çıkıcam
kıskandım beee :) ben ne zamn ewlenicemde kocişim olcakta uykusu gelcekte uyuyalım diceeek :)ayy özledim aşkımı beeeee :1hug:
benim herbişey tamam gönderilmeyi bekliyooo :teytey:
kıskandım beee :) ben ne zamn ewlenicemde kocişim olcakta uykusu gelcekte uyuyalım diceeek :)ayy özledim aşkımı beeeee :1hug: