Kızlar çok üzgünüm çokkkmafoldumben:gitme:
Çünkü benim hediyem gönderdiğim kişiye p.tesi ulaşcak ama sanırım kırılmış:sinifsinif:
Çok canım sıkıldı yaaa.İş yerine ulaşmış ve ordaki çalışan kırık gelmiş galiba şangır şungur ediyo demişşş( Benim gönderdiğimi bilmiyo daha arkadaşım.Ben ölesine sordum geldimi senin hediyen die ( o da böle böle dedi.
İnşallah kırılmamıştır kızlarrrr
Aman bu tarz bişey göndercekler çok dikkat etsinler.
Canım üzülme kırılmışsada artık olan olmuş üzülme önemli olan almak ve gündermek hatırlamak bosver saglık olsunkaydirigubbakcemile5Kızlar çok üzgünüm çokkkmafoldumben:gitme:
Çünkü benim hediyem gönderdiğim kişiye p.tesi ulaşcak ama sanırım kırılmış:sinifsinif:
Çok canım sıkıldı yaaa.İş yerine ulaşmış ve ordaki çalışan kırık gelmiş galiba şangır şungur ediyo demişşş( Benim gönderdiğimi bilmiyo daha arkadaşım.Ben ölesine sordum geldimi senin hediyen die ( o da böle böle dedi.
İnşallah kırılmamıştır kızlarrrr
Aman bu tarz bişey göndercekler çok dikkat etsinler.
iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:benim hediyelerim kırılma ihtimali olanlardan, 2 tanesi öle:sinifsinif:
oyüzden ambalaja pek özen gösteremicem kat kat kağıt sarıcam sağlam gitsin yeterki die...
iii edersin şekerım yahu bende bugun kırmızı don ekledım hedıyelerımın arasına koyucamhihoyyyt:jeyyar:
don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:
Niye canım ki beden yuzundenmı tutturamassın die hı:sinifsinif:
don olayına ben girmedim bebetocum yaa, hemen hemen herkes almış, ama ben almayıda düşünmüorum açıkcası:ecrin_bebek:
ne aldın kız ,karar verdın mı nereden aldın :)
ben de de kırılacak seyler var valla ,artık kat kat sarıcaz yıne de kırılırsa şansa artık napalım..
Sen kot eteklı olansın dımı yüzünde pek kıbarmış.Şimdi kılo aldınmı can can:uhm::jeyyar:
Kız suprensesı nerdesın kız cewap verdın mı sewgulune kızkaydirigubbakcemile2