yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

EEE ne günderıcen kurbanına bakım kız süle çabukalkisalkisalkis

Bende kocişle uyudum geldım canım darısı tum bekarlara olsun :Saruboceq::lepi:

Senin resımler nerdeydı su bırdaha bakım kız merak ettım yınezemuszemus:kahve:

Sen kot eteklı olansın dımı yüzünde pek kıbarmış.Şimdi kılo aldınmı can can:uhm::jeyyar:

Kız su kapalı olan kım?aç şu tlf ne yaptıkı cocuk kız:uhm:senağlama

slm sıze bışı demek ıstıyorum özellıkle kurbanıma.
Eve yenı gırdım bu yagmurda çıkıp hedıyelerını aldım ben siirtte oldugum ıçın alacagım seyler kısıtlıydı çunku ha dıyınce herseyı alamıyorsun yok çunkı bende buraya özel antıka tarzı hedıyelık esyalardan aldım umarım begenır.
Ayrıca kırmızı don veya gecelık alayım dedım okadar nahmaremler kı acayıp bakıyolar ve dukkanda hacı hocalar var cekındım alamadan çıktım artık o işi esımle halledeyım dedım

slm sıze bışı demek ıstıyorum özellıkle kurbanıma.
Eve yenı gırdım bu yagmurda çıkıp hedıyelerını aldım ben siirtte oldugum ıçın alacagım seyler kısıtlıydı çunku ha dıyınce herseyı alamıyorsun yok çunkı bende buraya özel antıka tarzı hedıyelık esyalardan aldım umarım begenır.
Ayrıca kırmızı don veya gecelık alayım dedım okadar nahmaremler kı acayıp bakıyolar ve dukkanda hacı hocalar var cekındım alamadan çıktım artık o işi esımle halledeyım dedım

Canımmm kurbanının hoşuna gidecektir eminimm

Kızlar çok üzgünüm çokkkmafoldumben:gitme:

Çünkü benim hediyem gönderdiğim kişiye p.tesi ulaşcak ama sanırım kırılmış:sinifsinif:

Çok canım sıkıldı yaaa.İş yerine ulaşmış ve ordaki çalışan kırık gelmiş galiba şangır şungur ediyo demişşş :KK43:( Benim gönderdiğimi bilmiyo daha arkadaşım.Ben ölesine sordum geldimi senin hediyen die :KK43:( o da böle böle dedi.

İnşallah kırılmamıştır kızlarrrr

Aman bu tarz bişey göndercekler çok dikkat etsinler.

hediyesi gelenler var mı resim koydular mı göremedim ben o topigi kuzular.....

bende göremedim nerde ya inşallah bende pazartesi yollıycam arkadaşıma sevgilerrr....kaydirigubbakcemile5

X