yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

olur olmazmı sen cep tel.daki resimleri nete aktar gerisini ben anlatacam sana tiftik
Olur ama yarın anlat tamamı sımdı tek basıma beceremem belkı kardesım bılgısayar programcısı ya ona anlat oda bana anlatsın olurmusositososito

Güzel bende gunde 1 veya 2 tane ıçıyom kahve ıle falan ışte zevk ıcın

kızlarr resimlerimi tüm çıplaklığıyla ekledim kaydirigubbakcemile3
bı bakım can cankaydirigubbakcemile5

Olur ama yarın anlat tamamı sımdı tek basıma beceremem belkı kardesım bılgısayar programcısı ya ona anlat oda bana anlatsın olurmusositososito

olur anlatırım yarın canım ,

cevriye biliyorum zaten ben değilim ben öğrencimiyim neyse az kaldı daha sormuyorum

kardeşine imza eklemeyide öğretirim oda sana yapar şöyle janjanlı süslü püslü imzalar olurmu

diğer topiğe ekledim kızlar kankalar topiğinde

kardeşine imza eklemeyide öğretirim oda sana yapar şöyle janjanlı süslü püslü imzalar olurmu
Olur saat çok erkende olmasın gecde olmasın can kuşum saolŞeniz

Hadiiiiiiiiiiiiii iiiiiii geceler Allah rahatlık versın hepınıze kızlar benım koca geldı yatak diyor :1closedeyes::1no2:hiç uyumak ıstemıyorum ama ne yapak el mahkum bu kocada üfffffffff kaydirigubbakcemile

koş kocacığına hadeee görümceeem :) biz yanlız takılalım burlarda sen git uyuuu :umursamaz:

koş kocacığına hadeee görümceeem :) biz yanlız takılalım burlarda sen git uyuuu :umursamaz:
Hoooop benden habersız ne konuşacaksınız kız gelın senı gebertırım ha gıtmem ha gıt yat ulen kocam:mymeka:sırnaşık şey

Zorla uyucam yahu büle bişe varmı o yarın işe gıdecek die erken yatıyor o yuzden üffffffff şu kardesımde ewe gelmedı nerde ki :uhm::1no2:

Hoooop benden habersız ne konuşacaksınız kız gelın senı gebertırım ha gıtmem ha gıt yat ulen kocam:mymeka:sırnaşık şey

adamın yakında ya KK ya ben ddie resti çekicek sana görücen heeeee sırnaşık şey

kocişine slm söle gece yarısı olmadan alammaz seni bizdeeeenlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…