Olur ama yarın anlat tamamı sımdı tek basıma beceremem belkı kardesım bılgısayar programcısı ya ona anlat oda bana anlatsın olurmusositosositoolur olmazmı sen cep tel.daki resimleri nete aktar gerisini ben anlatacam sana tiftik
gönderiiim tatlım neddemeeeeek :) beğenir mi arkadasııım ??? ya kullanmazsa öle bişeeee kafamçokkarıştı
Bana mı dedın bacı sen günderıcem dıe hıalkisalkisalkis
kumsalıım okudum..Rabbim acil şifalar wersin :Saruboceq: ailesenede sabırrr :sinifsinif:
kime alcağına bağlı
Güzel bende gunde 1 veya 2 tane ıçıyom kahve ıle falan ışte zevk ıcınyok yaa ağzıma sürmem kaydirigubbakcemile5 ben dikkat ederim öööle..erkenden gidip aşkımı arkada ßaşkalarına ßırakçak göz war mı ßendeeee yerimseniben
siz içiyomusunuuuuz kıslaar:sinifsinif:
bı bakım can cankaydirigubbakcemile5kızlarr resimlerimi tüm çıplaklığıyla ekledim kaydirigubbakcemile3
Olur ama yarın anlat tamamı sımdı tek basıma beceremem belkı kardesım bılgısayar programcısı ya ona anlat oda bana anlatsın olurmusositososito
Olur ama yarın anlat tamamı sımdı tek basıma beceremem belkı kardesım bılgısayar programcısı ya ona anlat oda bana anlatsın olurmusositososito
Güzel bende gunde 1 veya 2 tane ıçıyom kahve ıle falan ışte zevk ıcın
yaa büroda herkez akkşama kadar tüttürüyoo yaa nasıl canım istiyor aslında:kedi: ama içmiyorum..başlamıcaaamda şakkıdı
Olur saat çok erkende olmasın gecde olmasın can kuşum saolŞenizkardeşine imza eklemeyide öğretirim oda sana yapar şöyle janjanlı süslü püslü imzalar olurmu
Amaaaaaaaaaaan bır baslarsan hep ıcıyorsun ha gelınım sakın pis o:1shok:Güzel bende gunde 1 veya 2 tane ıçıyom kahve ıle falan ışte zevk ıcın
yaa büroda herkez akkşama kadar tüttürüyoo yaa nasıl canım istiyor aslında:kedi: ama içmiyorum..başlamıcaaamda şakkıdı
Olur saat çok erkende olmasın gecde olmasın can kuşum saolŞeniz
Amaaaaaaaaaaan bır baslarsan hep ıcıyorsun ha gelınım sakın pis o:1shok:
o hangi saat oluyor tiftikk
Olur saat çok erkende olmasın gecde olmasın can kuşum saolŞeniz
o hangi saat oluyor tiftikk
Ne bıleyım 21.00 mesela olabılır kuşum
Ne bıleyım 21.00 mesela olabılır kuşum
olur o zaman tiftik hadi git yat kocişler bekklemez bende sevgilim gelsin onun yanından msjlar atarım size hıhı:gitme:
olur o zaman tiftik hadi git yat kocişler bekklemez bende sevgilim gelsin onun yanından msjlar atarım size hıhı:gitme:
Kız o nedemek kız cadı senı senı:jeyyar:
sevgilin mi geldiiii
Hoooop benden habersız ne konuşacaksınız kız gelın senı gebertırım ha gıtmem ha gıt yat ulen kocam:mymeka:sırnaşık şeykoş kocacığına hadeee görümceeem :) biz yanlız takılalım burlarda sen git uyuuu :umursamaz:
Hoooop benden habersız ne konuşacaksınız kız gelın senı gebertırım ha gıtmem ha gıt yat ulen kocam:mymeka:sırnaşık şey