- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
-
- Konu Sahibi AswangCullen
yaa ne güzel iiş :) kız bizim burlardada yokmu..ben de istiyoruuum bendeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:
Canım sen gecmısı okumadın mı yahu guatr ım var benım hormonum dusuk cıkıyo,hıpotroıdŞenizyerimseniben
Kız su benımde erkek kardesım var bekar ha gelınımız olurmusun bızım :hulya:kaydirigubbakcemile3
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: klava:
yaa suuu hem işi kapıyosun hem kocayı gelde fesatlanmaaa kaydirigubbakcemile3
hiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: çolllumlan çocuuumlan üstüme kuma alıyor hain görümceee...kaydirigubbakcemile3
aayyy canım Allah kavuştursun o zamn ne diiim :) ben yarım saatlik yol mesafesinde özlüyorum...seni düşünemiorum bile :)
kızlar yaaaa bana kim alcaaaaaaaaak duyan war mııııı delikafadulden
konunun içine ettim sankim ama aklıma gelllldiii delikafadulden
öyle göründüğü gibi kolay değil canım 2 ay eğitim aldıktan sonra çağrıya geçtik ,araştırman lazım mesela turkcellin çağrı merkezi erzurumdaymış hani arıyoruzya müşteri hizmetlerini d-smartın gümüşhanedeymiş benim bildiklerim bunlar ama zor her kelimeyi konuşamıyorsun en basiti evet -hayır-var -yok demek kesinlikle yasak
şöyle bişey iste
kocadan yana şansım yok kuzucum napıyım adam astsubay şubatta afganistana gidiyor ordan gelecen hakkari yada şırnak 6 yıl sonra bitecek bu işleri annem vermiyor kaçsam nereye gidecem aile götürmesi yasak of ya
söylemeyin,çatla emi çatlada nasıl oluyormuş gör bakalım az dur ya sana laf yetiştirmekten kurbanım için hazırladığım kutuyu ekleyemedim
sen kocamla bizi raat bırak anada yaparız bebiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görümceeeeelmaz:
kız avatardaki senin bebeğin sanıyorduuumopuyorumnanaktan
Bu senmısın kız guzelmişsin haaaaaaaaaaŞeniz:hulya:
Yok kız kardesımın canım yahugüzel mi?:hulya:
:umursamaz:
hahaaaaaaaaaaa bende sana kim alcak onu sölemeeeem bilioruuum lülülülülülü