yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi AswangCullen
debicim bende çok severim kitap okumayı ama malesef film izlemekten ve kk takılmaktan aksattım son zamanlarda :gitme:

benimde pek vaktim yok canım ama 2 aydır call center eğitimi aldım diksiyon kursuyla beraber şimdi part tıme çalışıyorum ama konuşmam için bile faydalı oluyor sesimle para kazanıyorum:lepi:

Hiç iii degılım tahlılım kotu cıktı kız ılacım fazlalaştı sormakafamçokkarıştı

ay canım ya inanki cok üzüldüm.doktor ne dedi cok merak edıyorum belkı burda yazmak ıstemezsın bana özelden at ok mi canım.. :sinifsinif:

Aman bacı kendıne iii bak üşütme yahu sende nıe ınce giyınıyon kı bılmem bu hava da sıcaklıyon heralde hararet basıyo senı lmaz::hulya:

sevgilim gelecek tabi iyileşirsem kalmaz hararet felan opuyorumnanaktan

wayy sevgili heee...ne zamn ewlenceeeeen

kocam cahel karı aldım demesin die uşaklarımı bilgili yetiştirim die görümceee :) aileye katkı kaydirigubbakcemile3

Ayol sende ne yapacagını şaşatın heral kursamı gıdecen yemek kursunamı gıdeceksın yoksa kıtap mı okuyacaksın yanı gelin ilahi hiç gülesım yoktu yahu bunlardan fırsat bulursan ewe yemek yapıcan cocuga bakıcan bıde kocaya bakıcan o hohoho

nası bi iş buuu bizede anlaaaaat

çağrı merkezinde çalışıyorum canım 444 34 55 türkiyenin neresinden ararsan ara samsun merkezli bir yer tel.da otobüs bileti satışı yada rezervasyon felan yapıyoruz(fesatlık yapmayalım cicim )

suprensesi geçmiş olsun canım.acil şifalar dilerim

çocua sen bakarsın ben kocama bakarım olmazmıopuyorumnanaktan

ay canım ya inanki cok üzüldüm.doktor ne dedi cok merak edıyorum belkı burda yazmak ıstemezsın bana özelden at ok mi canım.. :sinifsinif:
Canım sen gecmısı okumadın mı yahu guatr ım var benım hormonum dusuk cıkıyo,hıpotroıdŞenizyerimseniben

yaa ne güzel iiş :) kız bizim burlardada yokmu..ben de istiyoruuum bendeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:

suprensesi sen kaç yaşındasın kiii 6 yıl sonra diosuuuuuuuuuun kafamçokkarıştı

wayy en arakaya ben kalmiiiicaaaam demeeek lülülülülülü

Oh ne guzel olur bebısım yoktu zaten ama gerı vermem bebısı sana sora bana anne der o:hulya:

sen kocamla bizi raat bırak anada yaparız bebiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görümceeeeelmaz:
kız avatardaki senin bebeğin sanıyorduuumopuyorumnanaktan

Kız su benımde erkek kardesım var bekar ha gelınımız olurmusun bızım :hulya:kaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava:

yaa suuu hem işi kapıyosun hem kocayı gelde fesatlanmaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…