yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

çantana bayıldım :)
aynı ben kokoşşş :))

ayy ben karadeniz i çok merak ediyoruum..yazın turist olarsam sanada haber weirimm :)))

cok hossunuz valla hepinizi cok begendım.durun bende size kızmla bir resmimi ekleyeyim.ama malesefki abenin altındaki kokoslugum belli degil.
003pnx.jpg

Kuzum kuzum gel gürümcenne sen süprizzzzz:1hug:

şakkıdı yukarda kaçırdın dio kıza aşaaada gel görümcene dio..sen warya seen

prenses hosteslik sınavına giricem bendee..bi ara senlen konuşalım :))) arkadasın hostesse bilgilisin bu konudaaa

cok hossunuz valla hepinizi cok begendım.durun bende size kızmla bir resmimi ekleyeyim.ama malesefki abenin altındaki kokoslugum belli degil.
003pnx.jpg

aslen nerelisin tatlım :)) avatardan görüos ki açık haliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

ayy ben karadeniz i çok merak ediyoruum..yazın turist olarsam sanada haber weirimm :)))

gel kusum sen misafirim ol benim arkadaşlarım çok gelir ,karadenizin neresine olursa olsun ayak basan beni arıyor gecenlerde bartına gittim arkadaşım almanyadan arkadaşım gelmiş sanki 2 sokak öteden arıyor gittim bi daha bende 3-4 saatliğine

Mali müsavırler odasında bılgısayar teknısyenı ve programcısı canım ya kacurdun gül gibi kardasumu:hulya::1closedeyes:

kız benımde bkar kız kardesım vardı yası biraz küçük olmasa tam size göre gelindi he kaydirigubbakcemile3

şakkıdı yukarda kaçırdın dio kıza aşaaada gel görümcene dio..sen warya seen

prenses hosteslik sınavına giricem bendee..bi ara senlen konuşalım :))) arkadasın hostesse bilgilisin bu konudaaa

Tamam tamam kabul :eek:klava:

kızlaaar içinizde en küççük benim :KK43: foto ekliim size dicem ama nası ekliicem

aslen nerelisin tatlım :)) avatardan görüos ki açık haliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

canım aslen iskenderunluyum.ama 4 yıldır eşimin işinden dolayı buradayız malesef.normalde kapalı degılımdır ama burada dısarı cıkarken mecbursun burda yasıcaksan burayada ayak uyduracaksın degilmi. :1ninca: :sm_confused:

X