yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi AswangCullen
canım hangi ülkedesinn ??? yaa ne gzell yurtdısında olmak benceee

ya size cok önemli birşey sormam lazım.bu aksam kızıma yemekte balık yedırdım ama az önce unuttum gittim ona süt verdim istedi dıye bırsey olmaz degilmi.

iyi geceler kızlarra.s.
İİİ geceler ciciş
cok hossunuz valla hepinizi cok begendım.durun bende size kızmla bir resmimi ekleyeyim.ama malesefki abenin altındaki kokoslugum belli degil.

Guzelsın ama karalara neden burundun be guzelım.Hemen kızı gürüm ben küçük olsun.Kardesım 29 yasında:hulya:kaydirigubbakcemile3

ya size cok önemli birşey sormam lazım.bu aksam kızıma yemekte balık yedırdım ama az önce unuttum gittim ona süt verdim istedi dıye bırsey olmaz degilmi.

Balık taze ise bişe olmaz yınede kıza bakarak ol canım bu gece sabahlıyakmı?:uhm:sengözlerimebaksanab

bence bişe olmass.zehirlenme değildee .sadece balığın vitaminini öldürür yoğurt ve süt gibi şeler diye duymuştumm..

Benım en samımı arkadasım da iskenderunlu be canım Şeniz

suudi arabistan canım riyadh tayım ben.resımdede bellı oldugu gibi arapların arasındayım. :1ninca:

yaa ne güzel benceeeeeeedelikafadulden değişk kültür we ülkeee harika bi şansss .. ama geçici olarak ordasın zateen

şakkıdı yukarda kaçırdın dio kıza aşaaada gel görümcene dio..sen warya seen

prenses hosteslik sınavına giricem bendee..bi ara senlen konuşalım :))) arkadasın hostesse bilgilisin bu konudaaa

olur şekerim memnuniyetle

kızlar muhabbetiniz çok güzeeel ama uyumam gerek artık..yarın 9da gelmeye çalışıcaaam gece :)

29 aralık 1989 kaydirigubbakcemile3 kimi 19 der kimi 20 kimi 21 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…