yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

yaa ne güzel iiş :) kız bizim burlardada yokmu..ben de istiyoruuum bendeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:

öyle göründüğü gibi kolay değil canım 2 ay eğitim aldıktan sonra çağrıya geçtik ,araştırman lazım mesela turkcellin çağrı merkezi erzurumdaymış hani arıyoruzya müşteri hizmetlerini d-smartın gümüşhanedeymiş benim bildiklerim bunlar ama zor her kelimeyi konuşamıyorsun en basiti evet -hayır-var -yok demek kesinlikle yasak

şöyle bişey iste

3108_pegasus.jpg

Canım sen gecmısı okumadın mı yahu guatr ım var benım hormonum dusuk cıkıyo,hıpotroıdŞenizyerimseniben

ay cok üzüldüm canım inanki.ya dün dedin tahlıl falan yaptıracam ama önceki gecmişi bilmiyorum okumadım canım

hiiiiiiiiiiiiiiiiii:eek:klava::eek:klava:

yaa suuu hem işi kapıyosun hem kocayı gelde fesatlanmaaa kaydirigubbakcemile3

kocadan yana şansım yok kuzucum napıyım adam astsubay şubatta afganistana gidiyor ordan gelecen hakkari yada şırnak 6 yıl sonra bitecek bu işleri annem vermiyor kaçsam nereye gidecem aile götürmesi yasak of ya

hiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: çolllumlan çocuuumlan üstüme kuma alıyor hain görümceee...kaydirigubbakcemile3

aayyy canım Allah kavuştursun o zamn ne diiim :) ben yarım saatlik yol mesafesinde özlüyorum...seni düşünemiorum bile :)

kızlar yaaaa bana kim alcaaaaaaaaak duyan war mııııı delikafadulden

konunun içine ettim sankim ama aklıma gelllldiii delikafadulden

kızlar yaaaa bana kim alcaaaaaaaaak duyan war mııııı delikafadulden

konunun içine ettim sankim ama aklıma gelllldiii delikafadulden

söylemeyin,çatla emi çatlada nasıl oluyormuş gör bakalım az dur ya sana laf yetiştirmekten kurbanım için hazırladığım kutuyu ekleyemedim

öyle göründüğü gibi kolay değil canım 2 ay eğitim aldıktan sonra çağrıya geçtik ,araştırman lazım mesela turkcellin çağrı merkezi erzurumdaymış hani arıyoruzya müşteri hizmetlerini d-smartın gümüşhanedeymiş benim bildiklerim bunlar ama zor her kelimeyi konuşamıyorsun en basiti evet -hayır-var -yok demek kesinlikle yasak

şöyle bişey iste

3108_pegasus.jpg

Bu senmısın kız guzelmişsin haaaaaaaaaaŞeniz:hulya:

kocadan yana şansım yok kuzucum napıyım adam astsubay şubatta afganistana gidiyor ordan gelecen hakkari yada şırnak 6 yıl sonra bitecek bu işleri annem vermiyor kaçsam nereye gidecem aile götürmesi yasak of ya

ay canım ya ne bahtsız kızsın sen bekle anam bekle ooooo gamyoncuiremsu

söylemeyin,çatla emi çatlada nasıl oluyormuş gör bakalım az dur ya sana laf yetiştirmekten kurbanım için hazırladığım kutuyu ekleyemedim

:umursamaz:

hahaaaaaaaaaaa bende sana kim alcak onu sölemeeeem bilioruuum lülülülülülü

sen kocamla bizi raat bırak anada yaparız bebiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 görümceeeee:eek:lmaz:
kız avatardaki senin bebeğin sanıyorduuumopuyorumnanaktan

Yok kız kardesımın canım yahu:emir_bebek::emir_bebek:güzel mi?:hulya:

Ya su prensesı sewgulun varmış senın ben debıye gerı dondum ,gelın nerdesın kız:hulya:kaydirigubbakcemile3

X