yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ben kurbanıma kutu yaptım elceğezlerimle onun resmini eklicem işallah beğenir ama diğer topiğe ekleyecem,içinede don alıp koyacam ilk hediyem bu yalnız hamiş ya anneme dedimki hamiş olurmuki bu don ,annemde diyorki hamişler don giymezmi

ay bak buna cok sevinirim canım ya. alkisalkisalkis çünkü ya olurmu acaba bu diye cok tereddüt ettim.ama sonra dedımkı zaten incecik kız olur olur kesin.bide üzerinde görürsem içim rahat eder valla. ama simdiden diyim gecelik giyilip fotolanacak tarzdan degil :kedi:

saol cnm benim hepsini tek tek giyinip foto çekincem ve koyucam topike yerimseniben

tabi gecelik hariç o olmaz :roflol:

sen ne okuyorsuuuuun ??

banamı sordun bilmiyorum ama ayşe kulinin umutunu bitirmiştim vedayı okumuştum ama umut devamı ya aklım bi kaç şeye takıldı vedayı okumaya yeniden başladım,sonra siyah karı okucam ,hazır işim yokkken evdeyken kitap okumam lazım

Geçmiş olsun su cugum ya Allah korusun kız domuz grıbı falan:eek:lmaz:

Magıc benımı sordun süle canım ya ne düyon ban özledınmı benı yettım gayrıkaydirigubbakcemile5:lepi:Şeniz

kumsaal seni çok bekledik bu akşam :):umursamaz:

canım benim beni sormanıza cok sevindim.arkadasa gitmiştik oturmaya saatin nasıl gectigini farketmemişim ama inanakı aman hemen eve gidimde bakım kkya dıye içinden gecirdim vallahi bak.

kumsalcım hoşbuldumm sende hoşgeldin a.s.

suprensesi geçmiş olsun..

bebetom:1ninca:

gwçmiş olsun benim prensesimee :) alacakaranlık okuyorum...sardırdım walla :)))

Kız gelınj çok okuyon sen bu aralar ha gelırsem yanına kocacıgını ıhmal etme ha bu kıtap yuzunden gelırsem alırım ayagımın altına sen:eek:lmaz:

banamı sordun bilmiyorum ama ayşe kulinin umutunu bitirmiştim vedayı okumuştum ama umut devamı ya aklım bi kaç şeye takıldı vedayı okumaya yeniden başladım,sonra siyah karı okucam ,hazır işim yokkken evdeyken kitap okumam lazım

yaşasın titap kurdu arkidaaaş kaydirigubbakcemile3

debicim bende çok severim kitap okumayı ama malesef film izlemekten ve kk takılmaktan aksattım son zamanlarda :gitme:

Kız gelınj çok okuyon sen bu aralar ha gelırsem yanına kocacıgını ıhmal etme ha bu kıtap yuzunden gelırsem alırım ayagımın altına sen:eek:lmaz:

kocam cahel karı aldım demesin die uşaklarımı bilgili yetiştirim die görümceee :) aileye katkı kaydirigubbakcemile3

tşk ederim canım yatıp yatıp kalkıyorum sen bilirsin dün hasköye gittim orda üşüttüm üzerim inceydi

Aman bacı kendıne iii bak üşütme yahu sende nıe ınce giyınıyon kı bılmem bu hava da sıcaklıyon heralde hararet basıyo senı :eek:lmaz::hulya:

X