A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
sen ne okuyorsuuuuun ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldimm... :hulya:
bebetom yok demi:1ninca: kaydirigubbakcemile3
ay bak buna cok sevinirim canım ya. alkisalkisalkis çünkü ya olurmu acaba bu diye cok tereddüt ettim.ama sonra dedımkı zaten incecik kız olur olur kesin.bide üzerinde görürsem içim rahat eder valla. ama simdiden diyim gecelik giyilip fotolanacak tarzdan degil :kedi:
sen ne okuyorsuuuuun ??
kumsaal seni çok bekledik bu akşam :):umursamaz:
Kumsal hosgeldın kızŞeniz
gwçmiş olsun benim prensesimee :) alacakaranlık okuyorum...sardırdım walla :)))
banamı sordun bilmiyorum ama ayşe kulinin umutunu bitirmiştim vedayı okumuştum ama umut devamı ya aklım bi kaç şeye takıldı vedayı okumaya yeniden başladım,sonra siyah karı okucam ,hazır işim yokkken evdeyken kitap okumam lazım
saol cnm benim hepsini tek tek giyinip foto çekincem ve koyucam topike yerimseniben
tabi gecelik hariç o olmaz :roflol:
hoşbuylduk canım benım sende hosgeldın nasılsın bakım bugün... :1hug:
Kız gelınj çok okuyon sen bu aralar ha gelırsem yanına kocacıgını ıhmal etme ha bu kıtap yuzunden gelırsem alırım ayagımın altına senlmaz:
kumsalcım hoşbuldumm sende hoşgeldin a.s.
suprensesi geçmiş olsun..
bebetom:1ninca:
debicim bende çok severim kitap okumayı ama malesef film izlemekten ve kk takılmaktan aksattım son zamanlarda :gitme:
tşk ederim canım yatıp yatıp kalkıyorum sen bilirsin dün hasköye gittim orda üşüttüm üzerim inceydi