ben deldiiiiiiiiim :) hatunlar napıyosunuz bakalııım :) yaaa özlüyorum hepinizi beeee..misafir vardı giremedim..aklım hep burda ama :))
evet ayıp ettin canım ailecek çaycıyız biz....opuyorumnanaktan
canım öğrenci benimkisi....
Walla bu sefer takdır ettım senı helel olsun kızını benım yerıme op annesı darısıda bana Allah bır ewlat wersın canım ya.Bu foto dakı kız kardesımın yenı oluşu oldu.Yenı dogdugu an kı foto gozler yumuk yumuk baksana teyzesıye onu çıtır çıtırzemuszemus
bebetom bebiş çok tatlı Allah analı babalı büyütsün inşallah....
sagol canım.cok tatlıymıs allah bagıslasın canım...
dur bekle kız 2 dk hemen koyacam valla bekleyın gelıyom
güzel ve seksü olsunda pahalısı markası şart deül bebetocum:jeyyar:
sax mavisimi :1ninca: :kedi:
sengözlerimebaksanab biri benden mi bahsetti
delikafaduldendelikafadulden
hım sayayım dur.kadife pijama takımı aldım ama bayılacak aldıgım kişi benim gözüm kaldı onda çünkü.sonra 2 kazak aldım.sonraaa 3 corap aldım buranın desenli corapları varya parlak ondan işte.bide pufüdük terlik aldım.bide harıka bir saat almıstım ama arızalı cıktı bızde esyaları vermek zorundaydık dıye otobüse gidip degiştiremedik.cok üzüldüm zaten cok begenerek almıstım.ama ne yapım bekletseydim degiştirmek için bana cıkan arkadas hedıyesını cok gec alırdı.burdan trye kaynananmlaraın elıne 3 günde gececek zaten birde daha ordan yollanması var malum sahısa.bende kaldı saati arkadasımın.ayrıca en gec hedıyeyıde ben alacam zaten.bana cıkan kişiye kaynanamların adresını verdim.daha kaynannamlara yollanacakta onlarda bana yollıcakta belki yılbasından sonraya görürüm hediyemi ben...
The she nere gıttı yahu hemen kaçtılmaz:süprizzzzz:jeyyar:
ben deldiiiiiiiiim :) hatunlar napıyosunuz bakalııım :) yaaa özlüyorum hepinizi beeee..misafir vardı giremedim..aklım hep burda ama :))
gidip pasta resmi mi koydun yaa
ben de geceliğin resmini koycan diye mısırımı çayımı alıp gemiştim :hulya:
hıııı sox mavisi :jeyyar:
N'odu süprizzzzz
benümkü ögrenci de......kaydirigubbakcemile5