hadi ordan :dilcikar:
:roflol:
bebetom baskıya dayanamadı çabuk pes etti kıyamam :teselli:
savaşsana biraz ya, heyecanı kalmadı :umursamaz:
yok kız 1 bucuk tl lik gecelik olmaz çeyize sey olur benım aldıgım gibi olur sankım.gerci ben hiç giymedim diye kendimede bir tane aldım aynısından içimde kalmasın dedim. :kedi:
neyse 2 dk kızım gece vaktı pasta istiyor bir dilim koyemde gelem tabaga cokacimcoook
kızlar çok eğlencelisiniz alkisalkisalkiskızıştırma ortalığı üzerine panter atlayışı yapıp tırnak aramda dnasını bıraktığım :mymeka:
kaydirigubbakcemile3
nenenin donumu ilahi kız......kaydirigubbakcemile3
Saol aol cok mutluyum pazen olsun olsun ama taaam mı kızzzopuyorumnanaktanzemuszemus
bak bu cuk oturdu :roflol::roflol::roflol:
ama ikinci elmiş o :dilcikar:
çeyize konmaz :mymeka:
Sana da yaranamıyoruz ya magıc herseye burun kıvırıyon bee sana hadı ordan gız:bbo:
Senın de kızın daha yatmadımı canım ya hu kılo alacak gece gece pasta yıyor bızede koy bı tabak gıcokacimcoook
kızlar çok eğlencelisiniz alkisalkisalkis
pazen neki kız ne tarz oluyor o hiç giymedıgımden bılmıyom valla.ne cahıl karıyem :1no2:
bu araplar manyak bu konuda kendılerıne benzettıler benıde. :jeyyar: :kedi:
anaaa benim anneannem de giyerdi pazen gecelik ....laelaelaelaelae
menkul kıymetlilerim.....kaydirigubbakcemile3gel anam gel ayacıklarını gıdık gıdık yaptığım :roflol:
Magıc ben sana bısey dimi çeyıze ewt arkadsların dedıgı gıbı pahalı konur.Kocana da saten pijama koy.Ikınızınkıde saten olsun maviş olsun ,hemde sax mavısı olsun kılas olur.şakkıdı
gel anam gel ayacıklarını gıdık gıdık yaptığım :roflol:
olsun canım ne rahatsa onu giycen dimi kaydirigubbakcemile5Ama ben donunu gıyom kıyerimseniben