yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

arkadaşım ben kime çıktıysam bi sinyal çaksana kız...kaydirigubbakcemile5

014nj.jpg

pastalar bende caylarda sizden artık beklıyorum a.s

kızlar ayrıca bi de don topiği açmalı, çeşit çeşit hadii gel vatandaş gel......:kedi:kaydirigubbakcemile3

Dogru çeşit çesit gelın kızlar gelın donlar burada sırnaşık şeyşutarafagitti

014nj.jpg

pastalar bende caylarda sizden artık beklıyorum a.s

OOOOO kılas olmuş ya canım çektı.Ama ben çay yapmadım dur kola getırım.Bekle canım içelim arkadaslar elıne saglık benım yerıme de yeyın üfffffffff dayanamıyom bnecokacimcoook:bbo:

pastada çok güzelll ondanda koysaydın pakete delikafadulden

OOOOO kılas olmuş ya canım çektı.Ama ben çay yapmadım dur kola getırım.Bekle canım içelim arkadaslar elıne saglık benım yerıme de yeyın üfffffffff dayanamıyom bnecokacimcoook:bbo:

olur canım.aksama dogru kızımla beraber yaptık teyzesı süslemeye bayılıyor.babası soruyor nasıl yaptın süt seker sayıyor valla hepsını.zeki kıs masallah anasına cekmiş canımmm kaydirigubbakcemile3

tavşan kanı bunlarr.....yerimseniben

kumsall canım başka neler aldın, ölesine soruorum yani yanlış anlama :ıslık çalarken tavana bakan üye simili: :roflol:

olur canım.aksama dogru kızımla beraber yaptık teyzesı süslemeye bayılıyor.babası soruyor nasıl yaptın süt seker sayıyor valla hepsını.zeki kıs masallah anasına cekmiş canımmm kaydirigubbakcemile3

Walla bu sefer takdır ettım senı helel olsun kızını benım yerıme op annesı darısıda bana Allah bır ewlat wersın canım ya.Bu foto dakı kız kardesımın yenı oluşu oldu.Yenı dogdugu an kı foto gozler yumuk yumuk baksana teyzesıye onu çıtır çıtırzemuszemus:emir_bebek:

he nan gitmezmi :jeyyar:

kafada çakma sarı mavi gider sankim CADIARZU kaydirigubbakcemile3
bakalım banaysa eğer üzerimdeyken çeker koyarım bi foto bihter pozları veririm -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

hep gül cnm inşallahopuyorumnanaktan
o gecelik benim olsun ben hep güldürürüm seni :roflol:

senin olur insallah :kedi:

muhammetsafi15.jpg

delikafaduldendelikafadulden

Waw hemen çay çek ordan özloş cugum alım canım elıne saglık ne tez yaptın demını aldımı tavsan kanımı bunlar he süle bakemkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:kahve:

evet ayıp ettin canım ailecek çaycıyız biz....opuyorumnanaktan

Magıc ben sana alımı kız kırmızı don nene donu ama ılk ewlwndıgın gun gıyen ya kaydirigubbakcemile3:teytey:

ben deldiiiiiiiiim :) hatunlar napıyosunuz bakalııım :) yaaa özlüyorum hepinizi beeee..misafir vardı giremedim..aklım hep burda ama :))

bebetom bebiş çok tatlı Allah analı babalı büyütsün inşallah....:emir_bebek:

kumsall canım başka neler aldın, ölesine soruorum yani yanlış anlama :ıslık çalarken tavana bakan üye simili: :roflol:

hım sayayım dur.kadife pijama takımı aldım ama bayılacak aldıgım kişi benim gözüm kaldı onda çünkü.sonra 2 kazak aldım.sonraaa 3 corap aldım buranın desenli corapları varya parlak ondan işte.bide pufüdük terlik aldım.sax mavisi gecelik.bide harıka bir saat almıstım ama arızalı cıktı bızde esyaları vermek zorundaydık dıye otobüse gidip degiştiremedik.cok üzüldüm zaten cok begenerek almıstım.ama ne yapım bekletseydim degiştirmek için bana cıkan arkadas hedıyesını cok gec alırdı.burdan trye kaynananmlaraın elıne 3 günde gececek zaten birde daha ordan yollanması var malum sahısa.bende kaldı saati arkadasımın.ayrıca en gec hedıyeyıde ben alacam zaten.bana cıkan kişiye kaynanamların adresını verdim.daha kaynannamlara yollanacakta onlarda bana yollıcakta belki yılbasından sonraya görürüm hediyemi ben...

Son düzenleme:
X