yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Sax mavısı çok romantık bır renk canım ben o renk gecelıge bayılıyorum herkeş kapışıyordu bır magazada cırtlak degıl,koyuda degıl harıkaalkisalkisalkis

mantı da açarım size valla........buyrunnnnnnnnn

kıs acmana gerek yok ben gelirken getiriirm gecen actım buzluga attım elimin altında dursun dıye ... sen suyunu koy ben alıp gelıyom mantıları cokacimcoook

hımm ipuclarıma dayanaraktan özlem71 çarpıyor gözüme emmeeeeeeee sositososito

ehehe bundan öncede zahterden şüpheliydim...sürekli değişiyo sırnaşık şey

az kaldı hediyelerimize kavuşmayaaaa hihoyyyt
ben kimdeyim bulsana ipuclarını sen iyi bulursun...:uhm:

Sax mavısı çok romantık bır renk canım ben o renk gecelıge bayılıyorum herkeş kapışıyordu bır magazada cırtlak degıl,koyuda degıl harıkaalkisalkisalkis

benim kurbanıma aldıgım renk işte kıs o sax mavisi araplar bayılıyor ona.eee artık arkadas hediyesını alınca resmini ceker ekler buraya..

Kız neredesın bız pasta ıle çay içtik sana misafır geldıgıne gore sende içmişindir kıskandıramadık am böle guzelmıydı canımkaydirigubbakcemile3:kahve:

ahh nerdeee zemuszemus kayınvalidem ve ekibi bizdeydi:hulya: oturabilmek mümkün müü :nazar::içelim:

ben geldim şekerler geçmişe bakamadım ama bi gecelik kokusu aldım....kim almış kime almış..nie almış...

kaçmadım annemm
magicle sen yoluşcaksınız diye çayımı neyimi aldım geldim hihoyyyt

:bi kafa atarım üye simili : :mymeka:
Wallla aklı hala gecelık de unutmuyor hıc bekar ya ondan:hulya:kaydirigubbakcemile3

:kedi:

benim kurbanıma aldıgım renk işte kıs o sax mavisi araplar bayılıyor ona.eee artık arkadas hediyesını alınca resmini ceker ekler buraya..

çekerim çekerim delikafadulden

ben geldim şekerler geçmişe bakamadım ama bi gecelik kokusu aldım....kim almış kime almış..nie almış...
canım değişiyor muhabbet bi don olayı bi gecelik aradada çay- mantı ne ararsan burda.....kaydirigubbakcemile3

bana alındı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:geceliği kimselere yar etmeyen üye simili: kaydirigubbakcemile3

Yahu canım kumsal bi gecelık aldı herkeş onu kapışıyo bende pazen nene donumdan bahsettım bıraz am kacırdın ha çay ve pastada var arada unutmadan sülüm.Bıde gecelık rengı tartışıyoz.Sax mavısı guzel die eee sıkıldım beee anlatmaktanşakkıdısırnaşık şey

kızlar şu kendimizi tanıttığımız link neydi bakıyım bi kurbanım kırmızı don istiyo mu kaydirigubbakcemile3

X