A
AswangCullen
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AswangCullen
- #2.441
Saol kız özloş okurum tabııı kız ama isimlerını süle öldülermı canım :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
Agla sende kız üffff bunlar hedayelestı ya ondan bızı unuttular ha :gitme:
Önemlı degıl canım ya senınde telasın varmış bırını işletıyon,ne yapacan işte boşver benı yahu :umursamaz:
Konuşursak ben hıç susmam gelın kızdelikafaduldenyaa cnm mercimekli bulgur pilavı istedi şimdi nolcak görümcee :hulya:
Allah kabul etsin cnm..kız o kadar misafiir ağırlamışsındır şimdi yorul bi uyu yat halaa pc basındaklava: dedikodu yapamas anacım ayrı kalır sonra :1hug:kaydirigubbakcemile3
ayy bugün su aradı benii.. işteydimm bi baktım yabancı no akannehir ptt den arıolardı onlar zannettiiiim sonra ponus zannettşiiim kübra dedi bi türlü aklıma gelmedi :kedi:
bir açtım nası mutlu oldum nası mutlu oldum zemuszemus
kızlar yaa görüşsek ne gzel olur yaaaa arada konusalım arasalım birbirimislee :)))
aç aşkitom bize özel olsun.....kaydirigubbakcemile5:sm_cool::1hug:Şenizdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayy benim çok güzel titabım war heeey cidden cok faydalı aşkıam kzınca ona bakar taktik uygulardım ama artıkın kavga etmeye vaktimis yok ditcek yaaopuyorumnanaktan
çok çok yararlı bir kitap içindeki notuma bitiorum zaten .. hep bas ucu kitabım olucak opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şey
aay gecmiş olsun cnm hala iileşmedi oğlusun .. bal şervbeti içir bak annem hep öyle iilestiri bizi..balın içine limon sık şerbet yap onu içir hiiiç bişeycii kalmas.. bu bal şerbeti her derde devaymış hee vereliniortak
kızlar topik açiiiimmiii geyik eee
bem nişanlımda kızdı yaa..kargolar karışınca onunla gittik kızıyo bana o kadar hediye almak istiyor canın bana aaalll dedi :) ehehe bir türlü anlam weremedi su KK ya zaten :)))) yok tanımıyosunuz birbirinizi ne konusuosunuz erkeklerde war orada zaten resim çekilir de koyulurmu... amaaan kaydirigubbakcemile3 hep aynılar walla canımcım...hediyelerimi aldım donumuda söleyince erkek aldıysa kaydirigubbakcemile3 sorarım sana dio
gül kız ben ondan surat yapmadım sana benım hedıyem için ilgileniyorum dedın bır baktım burada gülmekle mesgulsun diye sey ettim kıs.gül gül hep gül inşallahh....gülmiiiim mi :kedi:
yok özlemcim ondan degil ya ben baska bırseyden dolayı suratımı asmıstım...:1hug:Gül be gülüm Allah gülmekten mahrum etmesin kimseyi..kumsalcım yaban tiplemesini sevmiyor belki de...
benim hediyem hala gelmedi
kumsalım yeni topikteyiz artık :)