yillardir evli olanlar bana yardimci olurmusunuz yeni evliyim ama içim aciyor :(

Tatlim benimde ayni durumlar geçti basimdan eşimin sabir siniri yok herşeye sinir olabiliyor fakat 3 yillk evliyim ve ilk yili sdc böyle geçti flört donemin ne kadar uzun olursa olsun ayni eve girdiğinde bi çok şey değişiyor her yönünü goruosun o da öyle ve muhakkak göze batan hareketler olabiliyor karsilikli fakat allaha şükür şuan ekmekle su gibiyiz birbirimz olmadan yasayamiyiruz misal Esim gece nobetine gitmeden beni muhakkak uyutur yoksa uyuyamam bende onsuz gulemem bile

Sonuç olarak zaman her derdin ilaci ben buna inandm sabrettim saygimizi yitirmedk hc bi zaman o söylediyse ben sustum ben söylediysem o herşey zamanla düzenliyor sabret..

Önümüze çikan her olumsuzluk bizim icin bi sinav Rabbim siniyor mutluluğu da ödülün unutma.

19 yaş,bir erkeğin evlenmesi için çok küçük.
Üstelik senin eşin eğitimsiz ve dilini bile bilmediği yabancı bir ülkeye gelmiş.
Allah kolaylık versin ama çok zor bir durum.
Eşinin hayatı tamamen kökten değişmiş.Değişmese bile 19 yaş zaten anlık parlamalar yaşanabilen bir dönem.Adı üzerinde delikanlı.
Çok fazla üzerine gitmemeni,hele hele meydan okumamanı tavsiye ederim.(kolaysa yap gibi cevapların mesela)

biz zaten 1 hafta nisanli kaldik ve nikahimiz kiyildi çok uzun sureler tanimadik birbirimize o yuzden keske 1 sene filan nisanli kalsaymisiz da da iyi tanisaydim onu.
[/B][/I]

Sadece 1 haftada mı tanıdınız birbirinizi ?

Sen hangi ülkedesin merak ettim ? Türkiye'de evlenme yaşı küçük olmasına rağmen,19 yaşı bir erkek için herkes küçük buldu.
Senin bulunduğun ülkede evlenme yaşı daha mı küçük ?

Dilruba86,
Burda herkese yok ergense ergen, yok herkes ayni yasta ayni degildir, herkesin erken yas dedigi herkese uymaz gibi genel cevaplar veriyorsun da... E anlatmissin iste kendi kocanin karakterini. Demek ki seninki evlenecek kadar buyuk degilmis. Baskasindan sanane? Sosyal medyadan magazinden size ne? Sen kendi evinin icine, kendi evliligine baksana... Hersey gun gibi ortada iste.
Hani desen ki soyle olgun, boyle olgun, o zaman desteklersin her 19 yasindaki herkes cocuk gibi olmaz laflarini. Yani kendi kendinle celisiyorsun.
O cocugu sen buyuteceksin, madem koca diye almissin kendine, bir de bilmedigi ulkeye getirmissin, yapacak birsey yok. Kolay gelsin.

besbucuk yildir evli biri olarak sunu soyliyim hepsini ben ve benim gibi bir cok kadin yasamistir.size tavsiyem lutfen esiniz size nasil davraniyorsa ona ayni davranin. hayatinizin merkezinde esiniz olmasin farkli ugraslar edinin takmayin umursamayin daha cok yeni evlisiniz zamanla oturacaktir. evet byuk hayalkirikligi yasiyor insan ama geciyor gercekten bir sure sonra birbirinize alisinca hersey in tadini cikaracaksiniz. kavga etmeyin kusmeyinde onun gibi olun yeter.uzerine dusmeyin mesafeli olun ilgi alaka gostermeyin dik durun inanin sizim kararli ve dik durmaniz esinizi urkutecektir. evlendik diye cantada keklik olmak yok hrsey karsilikli. sizde onu surundurun alttan alan siz olmayin bazen masaya yumrugu vurmak iyi geliyor.esiniz den cekinmeyin korkmayin evlilik kocanin esiri olmak degildir. fikirlerinizi ozgurcs soyleyin esinizle konusun ve onuda konusturun nacizane tavsiyelerim. huzur ve saglikli gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…