• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yillardir evli olanlar bana yardimci olurmusunuz yeni evliyim ama içim aciyor :(

Tatlim benimde ayni durumlar geçti basimdan eşimin sabir siniri yok herşeye sinir olabiliyor fakat 3 yillk evliyim ve ilk yili sdc böyle geçti flört donemin ne kadar uzun olursa olsun ayni eve girdiğinde bi çok şey değişiyor her yönünü goruosun o da öyle ve muhakkak göze batan hareketler olabiliyor karsilikli fakat allaha şükür şuan ekmekle su gibiyiz birbirimz olmadan yasayamiyiruz misal Esim gece nobetine gitmeden beni muhakkak uyutur yoksa uyuyamam bende onsuz gulemem bile

Sonuç olarak zaman her derdin ilaci ben buna inandm sabrettim saygimizi yitirmedk hc bi zaman o söylediyse ben sustum ben söylediysem o herşey zamanla düzenliyor sabret..

Önümüze çikan her olumsuzluk bizim icin bi sinav Rabbim siniyor mutluluğu da ödülün unutma.

19 yaş,bir erkeğin evlenmesi için çok küçük.
Üstelik senin eşin eğitimsiz ve dilini bile bilmediği yabancı bir ülkeye gelmiş.
Allah kolaylık versin ama çok zor bir durum.
Eşinin hayatı tamamen kökten değişmiş.Değişmese bile 19 yaş zaten anlık parlamalar yaşanabilen bir dönem.Adı üzerinde delikanlı.
Çok fazla üzerine gitmemeni,hele hele meydan okumamanı tavsiye ederim.(kolaysa yap gibi cevapların mesela)

biz zaten 1 hafta nisanli kaldik ve nikahimiz kiyildi çok uzun sureler tanimadik birbirimize o yuzden keske 1 sene filan nisanli kalsaymisiz da da iyi tanisaydim onu.
[/B][/I]

Sadece 1 haftada mı tanıdınız birbirinizi ? :53:

sirf turkiyede 25-26 yasinda evleniliyo diye hatta daha buyuk mecbur muyum o kriterlere uymaya ?

Bu yuzden bu turkiyedekilerin baska insanlarin kac yasinda evlendiklerini kac cocuga sahib olduklarini kariyerini nasil yaptiklarini kritik etmesi cok sacma ve hiç hos degil !

Sen hangi ülkedesin merak ettim ? Türkiye'de evlenme yaşı küçük olmasına rağmen,19 yaşı bir erkek için herkes küçük buldu.
Senin bulunduğun ülkede evlenme yaşı daha mı küçük ?

Dilruba86,
Burda herkese yok ergense ergen, yok herkes ayni yasta ayni degildir, herkesin erken yas dedigi herkese uymaz gibi genel cevaplar veriyorsun da... E anlatmissin iste kendi kocanin karakterini. Demek ki seninki evlenecek kadar buyuk degilmis. Baskasindan sanane? Sosyal medyadan magazinden size ne? Sen kendi evinin icine, kendi evliligine baksana... Hersey gun gibi ortada iste.
Hani desen ki soyle olgun, boyle olgun, o zaman desteklersin her 19 yasindaki herkes cocuk gibi olmaz laflarini. Yani kendi kendinle celisiyorsun.
O cocugu sen buyuteceksin, madem koca diye almissin kendine, bir de bilmedigi ulkeye getirmissin, yapacak birsey yok. Kolay gelsin.

Iyi geceler kadinlar kulubunun bayanlari,

Öyle çok dertliyim ki hangi birini anlatsam hangi birine çare istesem bilmiyorum...
Sadece konusmaya derdimi anlatmaya çok çok ihtiyacim oldugunu biliyorum..
Bi kaç ay önce yeni evlendim (esimle ben buyume yetisme ve buyudugumuz yerlere kadar farkli ortamlarda yetistik) ama ben kendime guvendim tanidim sevdim istedim onun beni sevdigine bir nebze olsun inaniyorum..... ama simdi neden boyle ??
Anlamiyorum evliligin ilk yilin da butun çiftler mi bu kadar kavga eder ?
birbirine sesini yukseltir bagirir ?
Esim iyi bir insan hatta biz iyiyken cok cok huzurlu mutluluk sevgi dolu ask dolu zamanlar geciriyoruz, ama eger bi konuda bi anlasmazlik olsun, veya ailesiyle ilgili kucucuk bisey diyeyim, veya kendim bireysel olarak bi kadin olarak kendimle alakali birseyi kendim karar alacabilcegimi ona net bisekilde ifade etsem mesela yani, kizmaya baslayip bagiriyor filan, bazen ustume yuruyor, bana bagirma desede kendi birden hiç beklemedigim anda birden bagiriyor yani ne bilim ben kendimi kucuk bi serçe gibi hissediyorum birde o kadar hassas kirilgan bir yapiya sahibim ki . Birden bagirinca siçrayip korkuyorum..., pireyi deve ettigi zaman korkuyorum... dogru mu seçim yaptim, evlenmeden daha cok mu dusunmeliydim diye dusunmekten kendimi alamiyorum :(
Insan 7'sinde ney ise 70 inde de oyledir denilen bu soz aklimdan cikmiyo simdi boyle ise ilerde de hep ayni olur, cocugumuz yok su an ama ya ilerde coluk cocuga karisinca aynisi olunca daha naparim ben :(
Acaba ben cok sevdigim icin simartmis olabilirmiyim ?
ama kendisi zaten biraz bencil ve simarik bir insandir......
bu sefer de normal halde bile cocuklar gibi oynamak istediginde halbuki guluyoruz neseliyizdir filan dilruba gel diyip yakalicakmiscasina ellerini uzattiginda korkuyorum (sanki saldircakmis gibi) halbuki emin olun kizlar simdiye kadar hiç saldiriya filan ugramadim boyle bsey yasamadim ayrica esimde bana vurmadi .... boyle olunca uzuluyorum neden boyle hassasim anliyamiyorum o an ki tepkimi...
Belki cok fazla mutlu mesut bi cocukluk gecirmedim biraz kotu sozler asagilanmalar vb.....seyler oldu!! bundan dolayi ben sefkat istiyorum sefkat sevgi guven :(((
esim acita acita sevenlerden hani olur ya bi cocugu kolunu filan isirirsin icin o kdr kaynar ki... sevdiginden oyle sever ama benim hosuma gitmiyor, ben seffaf bir sekilde severim kac kere de bunu ona derim ltfen boyle yapma diye ama bu bir sorun kdr onemli degil yine
Ne zaman sinirlendirirsem onu Bi 2 veya 3 gun kuser konusmaz veya gicik gicik cvplar verir beni daha cok delirtecek...
sinir edecek sekilde, ve gittikce daha da kotu sozler soyler!
bugun gerizekali bile dedi mesela 2 kez!!! :53::53: ve ben soktaydim sensin asil gerizekali o sozleri diyen kendisidir dedim...
cok kotu bi insan oluyo ne bilim sonra seni seviyorum desede inanmayasim geliyo.... sen en derinden kir bi seyi eskisi gibi olmaz ki
Ona olan sevgim askim guvenim sarsiliyor :( ben ona kusunce sonrada gonlumu almak icin gelip sarilirsa ben yumusuyorum...
Ama beyefendimiz yok surundurecek canimi yakacak sonra normale donecek inatçidir ! maçodur! dedigim dediktir!

Bense evliligimin boyle olabilecegi aklimin ucundan bile geçmezdi... onu seviyomuyum ?evet, ama eskisi gibi mi? hayir !
Hani cok coook karilarini seven erkekler olur ya, hep el ustunde tutar, kimseye laf soyletmez, hep sevgisini belli eder, gozunun icine bakar, sevgisi taa gozlerinden okunur... iste oyle olur sanmistim oyle istedim

Simdi ayrilsam uzulurmuyum ? baskasiyla ilerde evlensem aynisi mi olacak diye acaba butun guvenim kaybolur bu sefer...

Rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin rabbim en dogrusunu bilendir.....

Birde ailesini cok dinler, en cok da babasini bi sozunu es gecmez istemez.... tmm saygim var buna
ama bana "herseyi niye annene soruyosun sorma"," her gittigimiz yeri soylemek mi mecburiyetindeyiz", su bu der.... kendi ailesine gelince tak soyler anlamiyorummm anlamiyoruuummmm!!!! ERKEKLERIN TUMUNU ANLAMIYORUM !!!!

lutfen oneriler verin evli bayanlar

O kadar cok doluyum ki herkese herseye karsi, istahim gitti , zayifladim, kendimi bilinçsiz kastigim icin omuzlarim ensem kollarim agriyor icim aciyor içimmm ve ne yapacagimi kesilinkle bilmiyorum! :50::14::14:
besbucuk yildir evli biri olarak sunu soyliyim hepsini ben ve benim gibi bir cok kadin yasamistir.size tavsiyem lutfen esiniz size nasil davraniyorsa ona ayni davranin. hayatinizin merkezinde esiniz olmasin farkli ugraslar edinin takmayin umursamayin daha cok yeni evlisiniz zamanla oturacaktir. evet byuk hayalkirikligi yasiyor insan ama geciyor gercekten bir sure sonra birbirinize alisinca hersey in tadini cikaracaksiniz. kavga etmeyin kusmeyinde onun gibi olun yeter.uzerine dusmeyin mesafeli olun ilgi alaka gostermeyin dik durun inanin sizim kararli ve dik durmaniz esinizi urkutecektir. evlendik diye cantada keklik olmak yok hrsey karsilikli. sizde onu surundurun alttan alan siz olmayin bazen masaya yumrugu vurmak iyi geliyor.esiniz den cekinmeyin korkmayin evlilik kocanin esiri olmak degildir. fikirlerinizi ozgurcs soyleyin esinizle konusun ve onuda konusturun nacizane tavsiyelerim. huzur ve saglikli gunler dilerim

Back