odaklandım çünkü 6. senem be hala 2. sınıf dersleriyle boğuşuyorum, ben bu bölümün ağırlık verdiği fizikte başarı sağlayarak kazanmadım ki, bunu aileme de zamanında çok söyledim ama dinleyen olmadı, ben zaten fizik yapamıyordum, 24 yaşındayım şimdi boşuna geçti zamanım bu benimde kendime yaptığım bir kötğlğk ve ben bunu geç de olsa kabul edip bu yoldan döndüm ama hiç tahmin etmemiştim ailem gibi onunda ünvana takık olduğunu, üzüldüm tek konu budur zaten, bu tür şeylere odaklanmadan sevmiştim kalırsa yani veterine rhekimlerde iş yeri açamadığı sürece taş çatlasın 30k kazanıyorlar, ben de ben mğhendis olucam dengim değil olarak bakabilirdim ama karakterim asla bu değil, bunu da çok yapay görüyorum, bu kadar planlı programları gözü karşısındakinin cebinde bir şekilde ne evlilik ne bir şey karşılıklı dövüşten başka bir şey değil, bu fikirlerimi bu konular açıldığı zamanda hep belirtmişimdir yani o kadar zaman sözler verene kadar ben gidiyorum diyebilirdi, ben tüm cesaretimi toplayıp artık istemediğim bi bölümde kendimi zorlamıcağımı söyledikten sonra koşa koşa gitmesine üzüldüm