- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Tweety sagol mesajin için
bende oyle dusunmustum ama nasil bir sekilde uyarayim ne diyeyim mesela ? bana yardimci olurmusun ?
Ben ona gerizekali sensin dedikten sonra 9 aydir evliyiz bana soylediklerine bak dedim!! cok sinirlendim cunku!!
Ayrica anlamiyorum nerden ogrendiysen artik boyle konusmayi dedim kendi baban bile annene boyle konusmuyor!
daha konusma benle dedim !! konusmuyodu sonrada....
dun aksam gonlumu almak istedi ama yuz vermedim!!
Cunku ona cok yuz verdigimi ve tepeme cikardigimi dusunuyorum artik ! cok kocam kocam cok seviyorum onu cok iyi cok tatli cok yakisikli diye dolandim durdum.... herkes karisi kocasini cok seviyor dedi bunu tum sulale fark etti... o baskalarinin yani daha dogrusu benim ailemin yaninda daha cok sessiz oldugu icin belli etmiyor!
Akrep burcu bide beyefendi kendini begenlis pis süslü !
öneri veriyorum: sakin kal üstüne gitme cevap verme çünkü dediğim gibi benimde kardeşim var 22 yaşında ben ablasıyım tabi hakaret edemezdi üstüme yürüyemezdi ama kaç küllük kaç lamba kırdığını ben bilirim yani senin hayatında bu başka dicek bişey yok
Evet çünkü deli çağları ve baş kaldırma zamanları değil mi ?
Kendilerini ispat etme çabasındalar.
Erkekliği oturana kadar tek derdi ezip laf dinletmek olacak.
aynen öyle başka bi konuda mesela hatuna direk dedim ki çocuklarını da al git annenin evine rest çek ama 19 yaşında bi erkek çocuğu atarına atar giderine gider amiyane tabirle
Pardon da anlamadim ?
ben anlamiyorum sadece seçimlerim yuzunden hesap vermek zorunda degilim diyorum... bende kotu bi ergenlik gecirdim asiydim kimseye dinlemez kafama eseni yapardim yani simdi esim yasi kucuk diye ergen oldugu icin hâla atip satiyim mi onu....
bende cok ustune geldigim zamanlar evet onunda oluyo.... ama ben sadece evlilik tecrubesi olupta bana bu konuda yardimci olsunlar dedim yani kotu mu yapiyorum ?
Benim esim daha kucuk maalesef 19 yasinda. ben ondan buyugum ve galiba onun da olgun olmasini bekliyorum.... keske benden bi kaç yas buyuk olsaydi evlenince yasimizi sorun etmedim cunku sorun olur diyede dusunmedim
Anladığım kadarıyla sen yurtdışında yaşarken seninle evlenerek yurtdışına geldi eşin.Şimdi sana birşeyler sordu kendi işini halletti.Hani seni arayıpta açıklama yapmaması bir suç değil,düşünememişliktir.OFazla ince fikirli düşünüp,beklentiye girmemek gerek.Geldiğinde niye haber vermediğini sorarsın.Eğer şu an herhangi bir kavganız olmadıysa,sırf seni aramadı diye yemek yapmamak olmaz.
öneri veriyorum: sakin kal üstüne gitme cevap verme çünkü dediğim gibi benimde kardeşim var 22 yaşında ben ablasıyım tabi hakaret edemezdi üstüme yürüyemezdi ama kaç küllük kaç lamba kırdığını ben bilirim yani senin hayatında bu başka dicek bişey yok
erkek kardeşim 22 yaşında evlenicem dese kaba etlerimle gülerim iyi cesaret valla Allah sabır versin daha yılların var bide okul okumadınız mı siz ünivrsite kaç yaşında bitiyo ki zaten, ben anlamıyorum
Ortada konu kalmamis.
Konu sahibi konuyu silmis...
içerik silmek yasak olduğundan kendisini kibledim sanırım o sebepten ceza aldı ayrıca benden alıntı yapmış o yorumumda hiçbir aşağılama yok 19 yaşındaki çocuğa atar yapılmaz gene diyorum okuyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?