• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yillardir evli olanlar bana yardimci olurmusunuz yeni evliyim ama içim aciyor :(

Dilruba86

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
649
17
318
Iyi geceler kadinlar kulubunun bayanlari,

Öyle çok dertliyim ki hangi birini anlatsam hangi birine çare istesem bilmiyorum...
Sadece konusmaya derdimi anlatmaya çok çok ihtiyacim oldugunu biliyorum..
Bi kaç ay önce yeni evlendim (esimle ben buyume yetisme ve buyudugumuz yerlere kadar farkli ortamlarda yetistik) ama ben kendime guvendim tanidim sevdim istedim onun beni sevdigine bir nebze olsun inaniyorum..... ama simdi neden boyle ??
Anlamiyorum evliligin ilk yilin da butun çiftler mi bu kadar kavga eder ?
birbirine sesini yukseltir bagirir ?
Esim iyi bir insan hatta biz iyiyken cok cok huzurlu mutluluk sevgi dolu ask dolu zamanlar geciriyoruz, ama eger bi konuda bi anlasmazlik olsun, veya ailesiyle ilgili kucucuk bisey diyeyim, veya kendim bireysel olarak bi kadin olarak kendimle alakali birseyi kendim karar alacabilcegimi ona net bisekilde ifade etsem mesela yani, kizmaya baslayip bagiriyor filan, bazen ustume yuruyor, bana bagirma desede kendi birden hiç beklemedigim anda birden bagiriyor yani ne bilim ben kendimi kucuk bi serçe gibi hissediyorum birde o kadar hassas kirilgan bir yapiya sahibim ki . Birden bagirinca siçrayip korkuyorum..., pireyi deve ettigi zaman korkuyorum... dogru mu seçim yaptim, evlenmeden daha cok mu dusunmeliydim diye dusunmekten kendimi alamiyorum :(
Insan 7'sinde ney ise 70 inde de oyledir denilen bu soz aklimdan cikmiyo simdi boyle ise ilerde de hep ayni olur, cocugumuz yok su an ama ya ilerde coluk cocuga karisinca aynisi olunca daha naparim ben :(
Acaba ben cok sevdigim icin simartmis olabilirmiyim ?
ama kendisi zaten biraz bencil ve simarik bir insandir......
bu sefer de normal halde bile cocuklar gibi oynamak istediginde halbuki guluyoruz neseliyizdir filan dilruba gel diyip yakalicakmiscasina ellerini uzattiginda korkuyorum (sanki saldircakmis gibi) halbuki emin olun kizlar simdiye kadar hiç saldiriya filan ugramadim boyle bsey yasamadim ayrica esimde bana vurmadi .... boyle olunca uzuluyorum neden boyle hassasim anliyamiyorum o an ki tepkimi...
Belki cok fazla mutlu mesut bi cocukluk gecirmedim biraz kotu sozler asagilanmalar vb.....seyler oldu!! bundan dolayi ben sefkat istiyorum sefkat sevgi guven :(((
esim acita acita sevenlerden hani olur ya bi cocugu kolunu filan isirirsin icin o kdr kaynar ki... sevdiginden oyle sever ama benim hosuma gitmiyor, ben seffaf bir sekilde severim kac kere de bunu ona derim ltfen boyle yapma diye ama bu bir sorun kdr onemli degil yine
Ne zaman sinirlendirirsem onu Bi 2 veya 3 gun kuser konusmaz veya gicik gicik cvplar verir beni daha cok delirtecek...
sinir edecek sekilde, ve gittikce daha da kotu sozler soyler!
bugun gerizekali bile dedi mesela 2 kez!!! :53::53: ve ben soktaydim sensin asil gerizekali o sozleri diyen kendisidir dedim...
cok kotu bi insan oluyo ne bilim sonra seni seviyorum desede inanmayasim geliyo.... sen en derinden kir bi seyi eskisi gibi olmaz ki
Ona olan sevgim askim guvenim sarsiliyor :( ben ona kusunce sonrada gonlumu almak icin gelip sarilirsa ben yumusuyorum...
Ama beyefendimiz yok surundurecek canimi yakacak sonra normale donecek inatçidir ! maçodur! dedigim dediktir!

Bense evliligimin boyle olabilecegi aklimin ucundan bile geçmezdi... onu seviyomuyum ?evet, ama eskisi gibi mi? hayir !
Hani cok coook karilarini seven erkekler olur ya, hep el ustunde tutar, kimseye laf soyletmez, hep sevgisini belli eder, gozunun icine bakar, sevgisi taa gozlerinden okunur... iste oyle olur sanmistim oyle istedim

Simdi ayrilsam uzulurmuyum ? baskasiyla ilerde evlensem aynisi mi olacak diye acaba butun guvenim kaybolur bu sefer...

Rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin rabbim en dogrusunu bilendir.....

Birde ailesini cok dinler, en cok da babasini bi sozunu es gecmez istemez.... tmm saygim var buna
ama bana "herseyi niye annene soruyosun sorma"," her gittigimiz yeri soylemek mi mecburiyetindeyiz", su bu der.... kendi ailesine gelince tak soyler anlamiyorummm anlamiyoruuummmm!!!! ERKEKLERIN TUMUNU ANLAMIYORUM !!!!

lutfen oneriler verin evli bayanlar

O kadar cok doluyum ki herkese herseye karsi, istahim gitti , zayifladim, kendimi bilinçsiz kastigim icin omuzlarim ensem kollarim agriyor icim aciyor içimmm ve ne yapacagimi kesilinkle bilmiyorum! :50::14::14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her evlilikte kavgalar tartışmalar oluyor. Tabiki eşinizin size gerizekalı gibi söylemlerde bulunması hiç hoş değil.
Ama bence sizde fazla hassassınız ve evlenmeden önce beklentilerinizi fazla yüksek tutmuşsunuz tabiki bu sizin en doğal hakkınız. Umduğunuzu bulamayıncada hayal kırıklığına uğramışsınız. Bu yüzden eşinizden soğumuşsunuz.

Sanırım eşinizde size bağırmakta üzerinize yürümekte ve bunun gibi davranışlar sergilemekte oldukça rahat. Hangi konular hakkında tartıştığınızı bilmiyorum eğer çok ufak şeylerden ötürü eşiniz size sesini yükseltip üzerinize yürüyorsa şiddete eğilimi olabilir. Eşinizin şımarık ve bencil olduğunu yazmışsınız. Evlilikte size karşı böyle davranacağını düşünmemişsinizdir. Sonuç itibariyle mutsuzsanız içinde mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz.

Önemli olan sizin huzurunuz ve mutluluğunuz. Bu arada bende 3 aylık evliyim yıllardır evli olanlardan tavsiye istemişsiniz ama bende fikrimi yazmak istedim. Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

Esin sana hakaret ettigi zaman uyar onu yoksa dili bir kere alistimi daha nicelerini duyarsin,
ve beklentini yuksek tutma ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk...

Her evlilikte kavgalar tartışmalar oluyor. Tabiki eşinizin size gerizekalı gibi söylemlerde bulunması hiç hoş değil.
Ama bence sizde fazla hassassınız ve evlenmeden önce beklentilerinizi fazla yüksek tutmuşsunuz tabiki bu sizin en doğal hakkınız. Umduğunuzu bulamayıncada hayal kırıklığına uğramışsınız. Bu yüzden eşinizden soğumuşsunuz.

Sanırım eşinizde size bağırmakta üzerinize yürümekte ve bunun gibi davranışlar sergilemekte oldukça rahat. Hangi konular hakkında tartıştığınızı bilmiyorum eğer çok ufak şeylerden ötürü eşiniz size sesini yükseltip üzerinize yürüyorsa şiddete eğilimi olabilir. Eşinizin şımarık ve bencil olduğunu yazmışsınız. Evlilikte size karşı böyle davranacağını düşünmemişsinizdir. Sonuç itibariyle mutsuzsanız içinde mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz.

Önemli olan sizin huzurunuz ve mutluluğunuz. Bu arada bende 3 aylık evliyim yıllardır evli olanlardan tavsiye istemişsiniz ama bende fikrimi yazmak istedim. Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

Belki evet herseyi cok toz pembe dusunmus olabilirim gizzemksk ama yinede hiç bir seye boyle ani tepki gostermese ben yine cok mutlu olurum cunku genel anlamda cok mutluyuz ama boyle tartisip konusmayinca olay oyle bi degisiyo ki sanki birbirimizi hiç sevmiyomusuz gibi.
Esimden sogumadim, ona cok asik olup evlendim onunda bana oldugunu biliyorum, ama ben onu cok kizdirinca veya bagirinca (ki buna tahamüllü yok) ondan sonra ustume yuruyo. yani o bana niye bagiriyosun diyince e sinirleniyorum diyorum anlamiyosun beni anlamiyosun normal sekilde anlatsam da anlamiyosun banada geriye kalan tek care bagirmak oluyor bu sekilde sinirimi ifade ediyorum diyorum.
O da niye ikidebir ustume yuruyomus gibi yapiyosun diyince belki de o dabenim sinirimi ifade etme seklimdir diyor, halbuki ben ona bunun vurup dövmek le bi fark olmadigini anlatiyorum sonuçta ha onu yapmissin ha onu ayni dusuncede yapmis gibi yani o jest onemli.
Ayrica sinirlince evde olsun sokakta araba "sana burdan bi koyarim" da demeyi ihmal etmiyor!
bende tabi tabi hadi bi dene bakalim diyorum .

Siddete egilimli midir onu bilemiyorum..
Ama simarik ve bencil olma konusunu ben o yanini evlendikten sonra kesfettim, ki biz zaten 1 hafta nisanli kaldik ve nikahimiz kiyildi çok uzun sureler tanimadik birbirimize o yuzden keske 1 sene filan nisanli kalsaymisiz da da iyi tanisaydim onu.

Önemli degil cnim özellikle yazmadim uzun yillardir evli olanlar diye o an aklimdan o geçti belki daha tecrubelilerdir diye o bakimdan... ama senin da bana cvp yazman beni sevindirdi sagol.

Peki siz hiç tartisirmisiniz gizzemksk ? nasil halledersiniz ? son söz kimin olur mesela ?:44:

Esin sana hakaret ettigi zaman uyar onu yoksa dili bir kere alistimi daha nicelerini duyarsin,
ve beklentini yuksek tutma ne kadar az beklenti o kadar cok mutluluk...

Tweety sagol mesajin için
bende oyle dusunmustum ama nasil bir sekilde uyarayim ne diyeyim mesela ? bana yardimci olurmusun ?

Ben ona gerizekali sensin dedikten sonra 9 aydir evliyiz bana soylediklerine bak dedim!! cok sinirlendim cunku!!
Ayrica anlamiyorum nerden ogrendiysen artik boyle konusmayi dedim kendi baban bile annene boyle konusmuyor!
daha konusma benle dedim !! konusmuyodu sonrada....
dun aksam gonlumu almak istedi ama yuz vermedim!!

Cunku ona cok yuz verdigimi ve tepeme cikardigimi dusunuyorum artik ! cok kocam kocam cok seviyorum onu cok iyi cok tatli cok yakisikli diye dolandim durdum.... herkes karisi kocasini cok seviyor dedi bunu tum sulale fark etti... o baskalarinin yani daha dogrusu benim ailemin yaninda daha cok sessiz oldugu icin belli etmiyor!
Akrep burcu bide beyefendi kendini begenlis pis süslü ! :19::57:

benim 1.5 yıl oldu öncesi 9 senelik flört normal ses tonumla anlatabileceğim bişeyi niye bağırarak anlatayım ki ya da eşim niye o şekilde anlatsın ki, neticede söylenen aynı şey ses yükselince daha mı etkili oluyo tabi bu eşimle benim düşüncemiz, demek ki eşin seni sindirerek ezerek itaat etmeni sağlayarak ta baştan gardını düşürmeye çalışıyo şu an şiddet görmemiş olman (ki bence psikolojik ve sözlü şiddet görüyosun) görmeyeceğin anlamına gelmez

benim 1.5 yıl oldu öncesi 9 senelik flört normal ses tonumla anlatabileceğim bişeyi niye bağırarak anlatayım ki ya da eşim niye o şekilde anlatsın ki, neticede söylenen aynı şey ses yükselince daha mı etkili oluyo tabi bu eşimle benim düşüncemiz, demek ki eşin seni sindirerek ezerek itaat etmeni sağlayarak ta baştan gardını düşürmeye çalışıyo şu an şiddet görmemiş olman (ki bence psikolojik ve sözlü şiddet görüyosun) görmeyeceğin anlamına gelmez

Benden bundan korkuyorum desem ?
ya ilerde oda olursa diye
yoksa simdiden mi ayrilsam bilemiyorum korkuyorum uzulurmuyum diye ama bi yanim da diyor ki Dilruba sen kizken daha mutluydun (bazen aile icinde can sikici seyler olsa bile) özgürdün, rahattin, yani ben özgürlügüme cok düskün bir insanimdir.
Ailem disiplinli bir aile olmasina ragmen, hiç bir zaman nerden nereye gidiyosun napiyosun, niye bunu boyle yapiyosun soyle yap dememislerdir. Ben hep kendi kararlarimi kendi basima almis ve ailemin de bana biz saygi duyuyoruz nasil istersen karar sen al demislerdir (evlilik konusu degil ha her konuda yani)

Bu yuzden evlendikten sonra esimin bana ustume basima, bas örtüme, sacima, makyajima, kullandigim paraya, alisveristen aldigim seylere kadar karismasi beni rencide ediyor!!
Cunku ben kendi babamdan gormedim anneme niye bunu aldin niye sunlari aldin dedigini....
Yani param oldugu zamanlardada kizken, istedigimi alir istedigim gibi harcardim, simdi ise biraz borcumuz var, ve cok az paramiz var onu ihtiyaclarimiza kullaniyoruz, ama kalmasa dha bisey yok elimizde....
yani sanki hiç param yokmus gibi geziyorum alistim birde :( ama bu durum beni bi hayli rahatsiz ediyor.

Ayrica kendi ailesine de yanlarina gidince herseyi hâla cocukmusuz gibi sormak beni cilgina ceviriyor !!!!!!!! bir yere gidecegimiz zaman herseyi herseyi !!! cok sinirliyimmmm :41:

Tweety sagol mesajin için
bende oyle dusunmustum ama nasil bir sekilde uyarayim ne diyeyim mesela ? bana yardimci olurmusun ?

Ben ona gerizekali sensin dedikten sonra 9 aydir evliyiz bana soylediklerine bak dedim!! cok sinirlendim cunku!!
Ayrica anlamiyorum nerden ogrendiysen artik boyle konusmayi dedim kendi baban bile annene boyle konusmuyor!
daha konusma benle dedim !! konusmuyodu sonrada....
dun aksam gonlumu almak istedi ama yuz vermedim!!

Cunku ona cok yuz verdigimi ve tepeme cikardigimi dusunuyorum artik ! cok kocam kocam cok seviyorum onu cok iyi cok tatli cok yakisikli diye dolandim durdum.... herkes karisi kocasini cok seviyor dedi bunu tum sulale fark etti... o baskalarinin yani daha dogrusu benim ailemin yaninda daha cok sessiz oldugu icin belli etmiyor!
Akrep burcu bide beyefendi kendini begenlis pis süslü ! :19::57:

bizde 1 senelik evliyiz ayni duygulari yasiyorum seninle iyiyken cok iyiyiz kotuyken de cok kotuyuz
dediğin gibi baristiktan sonra seni seviyorum demesi bana da hic inandirici gelmiyor
normalde beni asla bırakmaz dediğim zaaman kavga aninda kesinlikle arkasina bakmadan ayrilabilir diyorum
hatta ve hatta dun kavga ettik üzerime yürümez ama sesi borozan gibi cikar :(
birde sinirden dusakabine eliyle bir vurdu kirdii
sanki orayi degilde kalbimi parçalara ayirdi :(
off cikmaz bir haldeyimmm dun aksamdan beri karnima sürekli kramplar giriyor
Allah yardimcimiz olsun diyecek başka birsey bulamiyorum inan

bizde 1 senelik evliyiz ayni duygulari yasiyorum seninle iyiyken cok iyiyiz kotuyken de cok kotuyuz
dediğin gibi baristiktan sonra seni seviyorum demesi bana da hic inandirici gelmiyor
normalde beni asla bırakmaz dediğim zaaman kavga aninda kesinlikle arkasina bakmadan ayrilabilir diyorum
hatta ve hatta dun kavga ettik üzerime yürümez ama sesi borozan gibi cikar :(
birde sinirden dusakabine eliyle bir vurdu kirdii
sanki orayi degilde kalbimi parçalara ayirdi :(
off cikmaz bir haldeyimmm dun aksamdan beri karnima sürekli kramplar giriyor
Allah yardimcimiz olsun diyecek başka birsey bulamiyorum inan

Amin amiiin
Benimde öyle oluyor sinirden oluyo ponkiponki, karnima agrilar filan psikolojik cunku.
Uzuldum canim seninde durumun benimki gibi benzermis.
Ne yapsak ne etsek bilemedim ?
Peki sen hiç ayrilmayi dusundun mu ?

Benimki de bu sabah kalkmadim ozellikle kahvalti hazirlamaya kendi yesin ciksin, madem ben gerizekaliyim !
kalktim ki oralari oyle ozellikle birakmis ki sinir oluyim tabi ben uyuyo numarasi yapiyorum ama duyuyorum takir tukur sesler, oda bi icinde zeytin olan tabak kirmis yerde zeytinlerde yerde! birakmis gitmis oyle. Resmen hakaret gibi bisey, biliyor cok titizlendigimi canimin sIkIldIgIni boyle seylere ama yoook gicik edecek ya illa beni.

Anlamiyorum bu kocalarimiz bizi gerçekten severek aldiysa neden uzuyor ?

birde bana hep ben seni kimseye uzdurmem ne kendim ne baskalari kim olursa olsun derdi... BELLI oldu neyin ne oldugu

Birincisi sen bekarlıkla evlilik arasındaki farkı iyi algıla.Hiçbirşey bekarlıkta ki gibi olmaz.

İkincisi,ürkek kuş gibi davranma.Biraz onun maçoluğu sanırım başlarda hoşuna gitmiş o da bunu iyi kullanmış.Sen bir bireysin,kişiliği olan bir insansın ne öyle korkmalar sinmeler.Dimdik duracaksın ne yani üstüme yürümek ne demek beni mi döveceksin diyeceksin.

Üçüncüsü kocan sana gerizekalı dediğinde sensin gerizekalı demek yerine tavrını koyacak sürünene kadar affetmeyeceksin.Sana burda bi koyarım dediği zaman bütün ilişkini kesecek,olduğun yeri terkedecek suratına dahi bakmayacak iki güzel cümleyle de yelkenleri suya indirmeyeceksin.Bu lafın bedeline katlanacak ki,bir daha demeye cesareti olmasın.Herkes haddini bilmeli.

Dördüncüsü,pısırık herşeye ağlayan,korkan,kendine güveni olmayan biri olarak görünmeyeceksin.Karşındaki insan seni kaybetme korkusunu yaşayacak.

Beşincisi,herşeyi ailene gidip anlatmayacaksın,anlattığın şeyleri de eşin bilmeyecek.Eşine de oturup bir aile olduğunuzu herşeyi kendi aranızda çözmeniz gerektiğini,ailesine danışmasından hoşlanmadığını sakin ve kararlı bir dille ifade edeceksin.

Altıncısı ve en önemlisi,kocanı bulunmaz hint kumaşı gibi pohpohlamayı bırakacaksın.

Amin amiiin
Benimde öyle oluyor sinirden oluyo ponkiponki, karnima agrilar filan psikolojik cunku.
Uzuldum canim seninde durumun benimki gibi benzermis.
Ne yapsak ne etsek bilemedim ?
Peki sen hiç ayrilmayi dusundun mu ?

Benimki de bu sabah kalkmadim ozellikle kahvalti hazirlamaya kendi yesin ciksin, madem ben gerizekaliyim !
kalktim ki oralari oyle ozellikle birakmis ki sinir oluyim tabi ben uyuyo numarasi yapiyorum ama duyuyorum takir tukur sesler, oda bi icinde zeytin olan tabak kirmis yerde zeytinlerde yerde! birakmis gitmis oyle. Resmen hakaret gibi bisey, biliyor cok titizlendigimi canimin sIkIldIgIni boyle seylere ama yoook gicik edecek ya illa beni.

Anlamiyorum bu kocalarimiz bizi gerçekten severek aldiysa neden uzuyor ?

birde bana hep ben seni kimseye uzdurmem ne kendim ne baskalari kim olursa olsun derdi... BELLI oldu neyin ne oldugu

ayrilmayi dusunmedimm ama hic bir zaman buyuk konuşmak istemiyorum
ne zaaman konuşsam basima geliyor cunkuu :(
o kelimeyi de uunut kolay birsey değil sonuç olarak sadece kizdiklarinda sinirleniyorlar
onun da çaresi var ofke kontrolüne gönderebiliriz tabi kabul ederlerse :)
pes etmek o kadar kolay degill
biz iki gurultuye ayrilalim dersek olmaz gibi geliyor bana
sende at o kelimeyi hayatindannn

Birincisi sen bekarlıkla evlilik arasındaki farkı iyi algıla.Hiçbirşey bekarlıkta ki gibi olmaz.

İkincisi,ürkek kuş gibi davranma.Biraz onun maçoluğu sanırım başlarda hoşuna gitmiş o da bunu iyi kullanmış.Sen bir bireysin,kişiliği olan bir insansın ne öyle korkmalar sinmeler.Dimdik duracaksın ne yani üstüme yürümek ne demek beni mi döveceksin diyeceksin.

Üçüncüsü kocan sana gerizekalı dediğinde sensin gerizekalı demek yerine tavrını koyacak sürünene kadar affetmeyeceksin.Sana burda bi koyarım dediği zaman bütün ilişkini kesecek,olduğun yeri terkedecek suratına dahi bakmayacak iki güzel cümleyle de yelkenleri suya indirmeyeceksin.Bu lafın bedeline katlanacak ki,bir daha demeye cesareti olmasın.Herkes haddini bilmeli.

Dördüncüsü,pısırık herşeye ağlayan,korkan,kendine güveni olmayan biri olarak görünmeyeceksin.Karşındaki insan seni kaybetme korkusunu yaşayacak.

Beşincisi,herşeyi ailene gidip anlatmayacaksın,anlattığın şeyleri de eşin bilmeyecek.Eşine de oturup bir aile olduğunuzu herşeyi kendi aranızda çözmeniz gerektiğini,ailesine danışmasından hoşlanmadığını sakin ve kararlı bir dille ifade edeceksin.

Altıncısı ve en önemlisi,kocanı bulunmaz hint kumaşı gibi pohpohlamayı bırakacaksın.

:46::46::46:

Nazlideniz çok hosuma gitti yazdiklarin gerçekten cokta icime sindi hepsini teker teker yapmak istiyorum!
Birsey daha sorucam bu sabah oyle cikti gitti, yurt disinda yasiyoruz dil bilmedigini icin beni aramis ben uyuyodum sunu sunu bana soylesene filan diye bende bozmadim mesaj olarak atayim sende ordan oku dedim.... neyse bi kaç kez isini halledene dek aradi yardimci olmaya calistim ama o zamandan sonra ne bir aradi ne bisey simdi merak ediyorum ne oldu halletti mi diye arayip soylemiyor da beyenfedi. Sanki tek ihtiyaci oldugunu zaman kullaniyomus gibi beni hissetmeye baslicam bu sefer!

arayip kesinlikle bisey sormam su an nerde napiyor onuda bilmiyorum cunku isine 15 gun sonra baslicak! ben disarda oyle dolansam habersiz seysiz siniiir olur hemen bilmek ister bi yere bile cikacak olsam mecbur once ona demeliymisim ! gicik oluyorum. bebekmiyim cocukmuyum ne bu erkeklik tavirlari ! birde cok kiskanctir! buda sinir bozucu.

Simdi oglene kesin acikir gelir sence yemek filan yapmalimiyim ? aksama ?
ve onunla oturup yemelimiyim ? yoksa ondan once yiyip onun sadece onune mi koymaliyim gelince?
o zmn biliyorum yemiyorum diyip kendine tavada biseyler yapar bu gicik herif! :19:

Canım benim sıkma canını, benim eşimde akrep burcu

Biz de 8.5 yıllık evliyiz. Ben bu 8.5 yılda artık idare etmeyi öğrendim, akrep burçları çevremde de duyduğum kadarıyla çokkk zor erkekler.

İlk zamanlar biz de çok tartışırdık, sinirlenince dillerinin ayarı olmuyor maalesef. Öğrendiğim bir kaç şeyi sıralamak istiyorum.

-Asla ve asla ailesiyle ilgili en küçük bi olumsuzluk söyleme, haklıyken haksız konuma düşersin çünkü

- O sinirlenip bağırınca ben pek cevap vermiyorum. Zaten çok çabuk yatışıyor ben körüklemeyince. Sonra ben başlıyorum konuşup bağırmaya vee o hatasını anlayıp özür diliyor.

- Böyle böyle birbirinizi tanıdıkça kavgalar azalır. Sen onun , o senin huyunu öğrenir, durulursunuz.

Hemen umutsuzluğa kapılma, şimdi ilk zamanlar gibi deli fişekliği kalmadı eşimin, pamuk gibi sen bilirsin der hep. Ama ben ben bilrim demem hiç:40:

Canım benim sıkma canını, benim eşimde akrep burcu

Biz de 8.5 yıllık evliyiz. Ben bu 8.5 yılda artık idare etmeyi öğrendim, akrep burçları çevremde de duyduğum kadarıyla çokkk zor erkekler.

İlk zamanlar biz de çok tartışırdık, sinirlenince dillerinin ayarı olmuyor maalesef. Öğrendiğim bir kaç şeyi sıralamak istiyorum.

-Asla ve asla ailesiyle ilgili en küçük bi olumsuzluk söyleme, haklıyken haksız konuma düşersin çünkü

- O sinirlenip bağırınca ben pek cevap vermiyorum. Zaten çok çabuk yatışıyor ben körüklemeyince. Sonra ben başlıyorum konuşup bağırmaya vee o hatasını anlayıp özür diliyor.

- Böyle böyle birbirinizi tanıdıkça kavgalar azalır. Sen onun , o senin huyunu öğrenir, durulursunuz.

Hemen umutsuzluğa kapılma, şimdi ilk zamanlar gibi deli fişekliği kalmadı eşimin, pamuk gibi sen bilirsin der hep. Ama ben ben bilrim demem hiç:40:

Dogru soyluyosun canim ama elimde degil canim sIkIliyor benimde korkuyorum hep mi ayni olur diye.
Dogru akrep erkeklerin hepsi boyle biraz kendilerini filan severler diye biliyorum, caliskanlardirda, ama ben baska bi akrep erkegi taniyorum karisini cok ta seviyoda kimseye bisey de dedirtmiyo, onu uzecek hareketlerde de bulunmuyo kadin bagiriyosa o susuyo, onun bagirdigini hiç gormedim, veya veya cani sikilir disar cikar hava alir sonra geri gider eve veya baska bisey kirar ama karisina ne el kaldirir ne ustune yurur.

Benim esim daha kucuk maalesef 19 yasinda. ben ondan buyugum ve galiba onun da olgun olmasini bekliyorum.... keske benden bi kaç yas buyuk olsaydi evlenince yasimizi sorun etmedim cunku sorun olur diyede dusunmedim

ayrilmayi dusunmedimm ama hic bir zaman buyuk konuşmak istemiyorum
ne zaaman konuşsam basima geliyor cunkuu :(
o kelimeyi de uunut kolay birsey değil sonuç olarak sadece kizdiklarinda sinirleniyorlar
onun da çaresi var ofke kontrolüne gönderebiliriz tabi kabul ederlerse :)
pes etmek o kadar kolay degill
biz iki gurultuye ayrilalim dersek olmaz gibi geliyor bana
sende at o kelimeyi hayatindannn

aynen ya bende bazen bu korkuya kapiliyorum ponkiponki, Allaha buyuk konusmiyim derim hep! cunku cok korkarim buyuk konusursam olursa ya diye.
tmm unutuyum unutmasinada kendisi de diyor, cok tartistigimizi gorunce boyle gitmez biz mutsuz olmak icin evlenmedik... ya bi cozum bulalim ya bi cozum gibisine soylemisti...
cozum de bulamiyoruz 5 gun iyiysek 3 gun kotuyuz...nereye kadar boyle ?

Dogru soyluyosun canim ama elimde degil canim sIkIliyor benimde korkuyorum hep mi ayni olur diye.
Dogru akrep erkeklerin hepsi boyle biraz kendilerini filan severler diye biliyorum, caliskanlardirda, ama ben baska bi akrep erkegi taniyorum karisini cok ta seviyoda kimseye bisey de dedirtmiyo, onu uzecek hareketlerde de bulunmuyo kadin bagiriyosa o susuyo, onun bagirdigini hiç gormedim, veya veya cani sikilir disar cikar hava alir sonra geri gider eve veya baska bisey kirar ama karisina ne el kaldirir ne ustune yurur.

Benim esim daha kucuk maalesef 19 yasinda. ben ondan buyugum ve galiba onun da olgun olmasini bekliyorum.... keske benden bi kaç yas buyuk olsaydi evlenince yasimizi sorun etmedim cunku sorun olur diyede dusunmedim

aaa bende buyugummm bu kadar benzerlik olurr
hep derdim asla kendimden kucuk almicam diyee
buyuk konustumm basima geldi
sen kac yas buyuksunn ??

aynen ya bende bazen bu korkuya kapiliyorum ponkiponki, Allaha buyuk konusmiyim derim hep! cunku cok korkarim buyuk konusursam olursa ya diye.
tmm unutuyum unutmasinada kendisi de diyor, cok tartistigimizi gorunce boyle gitmez biz mutsuz olmak icin evlenmedik... ya bi cozum bulalim ya bi cozum gibisine soylemisti...
cozum de bulamiyoruz 5 gun iyiysek 3 gun kotuyuz...nereye kadar boyle ?

duzelicek diye kendim için umut ediyorum
senin için de geçerli sadece biraz zaman ve sabirr

Back