Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum çünkü çok mutsuzum aile içinde. Ailede herkes zayıf kayınvalidem bile ama benim basen ve bacaklar o kadar iğrenç ki hiçbir kıyafet olmuyor. Olsa bile boyumu daha kısa gösteriyor.2 sene önce 56 kiloydum ve çok iyidim ama bebekten sonra bu kilolar kaldı.rüyalarıma bile giriyor şişman ve daha şişman halim artık psikolojim iyice bozuldu. Diyetisyene gittim 6 kilo verdim ve hala devam ediyorum yapmaya bu arada spor yapamıyordum ki 2 gün önce spor yapmaya başladım. Şimdilik 20 dk spor yapabiliyorum ve hemen yoruluyorum ama yarın bunu 1 saate çıkarıcam.haftada 1 kilo versem iyi diyorum.inşallah yapıcaz başarıcaz hadi bismillah :)

Canim dogru adrestesin hepimiz hemen hemen ayni duygulari paylasiyoruzz biraz zaman ve azimm gerekiyor diyetisyenede gidiyormussjn ne guzel bizede katilirsin zamanla verirsin canimm hosgeldin ayrica

Selam kızlar. Size katılmak çok istedim ama gündüz işe gidiyorum akşam gelince de yemek yap, çocukla ilgiln vs vaktim olmuyo nete girmeye. Ama sizi takip etmeye çalışıcam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akşam yemeği:

1 tabak tavuklu yeşil salata
1 kase yoğurt

Salatayı bitiremedim bile çok mutluyum midem küçülecek demek ki istemedi bugün pek fazla yemek:) 9 da 4 tane küçük mürdüm eriği yedim:) Bugünü de kaçamaksız tamamladım

ilk sayfayı okuman yeterli canım:) hoşgeldin

Ilk sayfaya baktim, kizlar masallah hepiniz zayifsiniz. Ben 100+ olunca
Sizi gordukce motivasyonumu kaybederim Ben ama. Ben en iyisi kendim gibi agir toplari bulayim.

Arada sizi de ziyaret ederim, ozellikle yapilan sporlari okumayi seviyorum.

InshaAllah istediginiz kiloya inersiniz kizlar

Canim dogru adrestesin hepimiz hemen hemen ayni duygulari paylasiyoruzz biraz zaman ve azimm gerekiyor diyetisyenede gidiyormussjn ne guzel bizede katilirsin zamanla verirsin canimm hosgeldin ayrica

Hoşbulduk canım işte spor problemdi onu da yapmaya başladım. 3 ayda falan istediğim kiloya düşeyim diyorum.inşallah hadi hepimiz

Hepimiz bu duygulari az cok yasamisizdirr:) geri kalan kilolari hep beraber vericezz

Olsun sen arada bi yaz yeter :)

Bizi de takip etmeyi birakma canim:)

1.67 boyum canim. Seni yoruyoruz sevgicim. Senin basari oykudeki fotonu dun gorebildim bilgisayardan cunku tlf yaziyom ben. Ay ne kadar kilo vermissin. Masallh. Bende senin gibi olsam keske. Verebilsem. Kilolarim yüzünden kocamla iyice uzaklastik. Nefret ediyorum bu iradesizligimden. Bugun aksam erken ve dikkatli yedim. Midem kazindi. Senin yogurtlu pulbiberli karisim yedim. Daha slkl ve disiplinli diyet yapmaliyim. Kilolar bana sadece mutsuzluk veriyor

Son düzenleme:

Tesekkur ederimm:)
Mide kazinmana careler buluruz bi sekilde gec vakitte acikmani onleriz merak etme.
Vericez bu kilolari:) 2 aylik bi tablo yaptim. 2 ay sonra 10 kilodan fazla vermis olcaksin hic uzun sureli kacamak yapmazsann:)

Masallahin var canim gitsin kilolarr
Hoşbulduk canım işte spor problemdi onu da yapmaya başladım. 3 ayda falan istediğim kiloya düşeyim diyorum.inşallah hadi hepimiz

Vericez canimm pazae gunune az kaldi hersey belli olacak insallah

Canlarim hepinize hayirli geceler ...
Sirkeli suyumu - hibiskus cayimisa ictim artik uyumaya hazirim camda bir sigara ttellendireyim

Yarin gorusmek uzere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…