Ama kuru kuru tavuk zorladı biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman nazar degmesinnn:)
Kolayla mukayese bile edilemez bence.
Kola çok fena.
Soda faydali bile canim ben size hic soylemedim sanirim. Cok ter attiginiz gun mutlaka maden sodasi icin
Arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum çünkü çok mutsuzum aile içinde. Ailede herkes zayıf kayınvalidem bile ama benim basen ve bacaklar o kadar iğrenç ki hiçbir kıyafet olmuyor. Olsa bile boyumu daha kısa gösteriyor.2 sene önce 56 kiloydum ve çok iyidim ama bebekten sonra bu kilolar kaldı.rüyalarıma bile giriyor şişman ve daha şişman halim artık psikolojim iyice bozuldu. Diyetisyene gittim 6 kilo verdim ve hala devam ediyorum yapmaya bu arada spor yapamıyordum ki 2 gün önce spor yapmaya başladım. Şimdilik 20 dk spor yapabiliyorum ve hemen yoruluyorum ama yarın bunu 1 saate çıkarıcam.haftada 1 kilo versem iyi diyorum.inşallah yapıcaz başarıcaz hadi bismillah :)
ilk sayfayı okuman yeterli canım:) hoşgeldin
Canim dogru adrestesin hepimiz hemen hemen ayni duygulari paylasiyoruzz biraz zaman ve azimm gerekiyor diyetisyenede gidiyormussjn ne guzel bizede katilirsin zamanla verirsin canimm hosgeldin ayrica
Hepimiz bu duygulari az cok yasamisizdirr:) geri kalan kilolari hep beraber vericezzArkadaşlar ben zayıflamak istiyorum çünkü çok mutsuzum aile içinde. Ailede herkes zayıf kayınvalidem bile ama benim basen ve bacaklar o kadar iğrenç ki hiçbir kıyafet olmuyor. Olsa bile boyumu daha kısa gösteriyor.2 sene önce 56 kiloydum ve çok iyidim ama bebekten sonra bu kilolar kaldı.rüyalarıma bile giriyor şişman ve daha şişman halim artık psikolojim iyice bozuldu. Diyetisyene gittim 6 kilo verdim ve hala devam ediyorum yapmaya bu arada spor yapamıyordum ki 2 gün önce spor yapmaya başladım. Şimdilik 20 dk spor yapabiliyorum ve hemen yoruluyorum ama yarın bunu 1 saate çıkarıcam.haftada 1 kilo versem iyi diyorum.inşallah yapıcaz başarıcaz hadi bismillah :)
Olsun sen arada bi yaz yeter :)Selam kızlar. Size katılmak çok istedim ama gündüz işe gidiyorum akşam gelince de yemek yap, çocukla ilgiln vs vaktim olmuyo nete girmeye. Ama sizi takip etmeye çalışıcam.
Bizi de takip etmeyi birakma canim:)Ilk sayfaya baktim, kizlar masallah hepiniz zayifsiniz. Ben 100+ olunca
Sizi gordukce motivasyonumu kaybederim Ben ama. Ben en iyisi kendim gibi agir toplari bulayim.
Arada sizi de ziyaret ederim, ozellikle yapilan sporlari okumayi seviyorum.
InshaAllah istediginiz kiloya inersiniz kizlar
Cok iyisinnn:)
Boyunu yazar misin canim:)
Ayran falan icseydin yanina keske canim
Merhaba arkadaşlar.
Öğünlerimizi, günlük sporlarımızı, tecrübelerimizi paylaşarak ve en önemlisi birbirimizi motive ederek 50'leri bile göreceğiz:) Katılmak isteyenler şuanki kilosunu, hedef kilosunu ve adını yazabilir :)
Ailemiz Boylar Şuanki kilolar 10.08.2014 17.08.2014 24.08.2014 31.08.2014 07.09.2014 14.09.2014 21.09.2014 28.09.2014 TurkishCandy
( Sevgi )1.63 67 lorinem
( Nihal )1.63 79 xxx1 ( Hilal ) 1.75 75 hazaltas99
( Hazal )--- 70 snfogretmeni22
( Betül )--- 94 deryaizm
( Derya )--- 79 aysun163
( Aysun )1.60 88 softkitty
( Tuğba )1.55 65 disakkarit
( Reyhan )--- 65 E5ra77
( Esra )1.72 69 SEHER25
( Seher )--- 69 oglusum_yh
( Zeynep )--- 65 NEHİR34
( Nehir )1.65 77 withoutlove
( Duygu )1.63 83 thyphon81
( Güliz )--- 69 ozlem8761
( Özlem )--- 65 nesnesly
( Neslihan )1.68 68 gmz95
( Gamze )--- 65 biyolojiogretmeni07
(--- 66 siskooanne
( Ezgi )1.66 62 Miraykk95
(1.72 65 cakil80
(--- 93
* Tartılma günümüz Pazar günü. ( Sabah uyandığımızda )
**Pazar günü ayrıca çok abartmayacak şekilde kaçamak günü seçildi :)
***Günlükte aktif olursanız sizin için daha iyi olur çünkü gün içinde bilmeniz gereken şeyler paylaşıyoruz mutlaka okuyun:)
1.67 boyum canim. Seni yoruyoruz sevgicim. Senin basari oykudeki fotonu dun gorebildim bilgisayardan cunku tlf yaziyom ben. Ay ne kadar kilo vermissin. Masallh. Bende senin gibi olsam keske. Verebilsem. Kilolarim yüzünden kocamla iyice uzaklastik. Nefret ediyorum bu iradesizligimden. Bugun aksam erken ve dikkatli yedim. Midem kazindi. Senin yogurtlu pulbiberli karisim yedim. Daha slkl ve disiplinli diyet yapmaliyim. Kilolar bana sadece mutsuzluk veriyor
Akşam yemeği:
1 tabak tavuklu yeşil salata
1 kase yoğurt
Salatayı bitiremedim bile çok mutluyum midem küçülecek demek ki istemedi bugün pek fazla yemek:) 9 da 4 tane küçük mürdüm eriği yedim:) Bugünü de kaçamaksız tamamladım
Hoşbulduk canım işte spor problemdi onu da yapmaya başladım. 3 ayda falan istediğim kiloya düşeyim diyorum.inşallah hadi hepimiz
Tesekkur ederimm:)
Mide kazinmana careler buluruz bi sekilde gec vakitte acikmani onleriz merak etme.
Vericez bu kilolari:) 2 aylik bi tablo yaptim. 2 ay sonra 10 kilodan fazla vermis olcaksin hic uzun sureli kacamak yapmazsann:)
Tellendir bakalim pis tiryakiCanlarim hepinize hayirli geceler ...
Sirkeli suyumu - hibiskus cayimisa ictim artik uyumaya hazirim camda bir sigara ttellendireyim
Yarin gorusmek uzere ..
Insllh. Senin Yoğurtlu karisim mide kazinmasini gecirdi.
Yogurtlu karışım ne yaa benim de midem çok kazındı bu gece