Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canım leslieyi ne zamandır yapıyorsun işe yarıyor mu ben de evde öyle bi seye başlamayı düşünüyorum da :)

Baya yariyormus canm 3 mil 47 dakikaydi ancak 30 dakka yapabldm ilk gunum bugunn

Lesliede uzman olan sevgi arkadssimiz :-)

2 günlük canım zaten bu birinci günüm işte umarım işe yarar :)

Insallah ise yarar canimm bende yarin basliycam lakin 4-5 gun yapmayi dusunuyorumm

vaay çok güzel spor yapmışsın:) nasılmış leslie ? :KK70:

Fenaymis canim ya odamda kucuk ter bosalttimm ek sporda yaptim ama benn :-)

Boy 1.63
Kilo 72
Hedefim 55

Nasıl başlıyoruz

Hos geldin canim suanda baslamis bulunuyorsn :-):-)

Kacamaksiz kahvalti ara ogun ogle ara ogun aksam ara ogun gunu kapatiyoruz herkes kendisi diyet yapiyor belli bir listemiz yok ...

Hamur isi abur cubur tuz sekerden uzak duruyoruz sporda yapiyoruz ..

Pazar sabahida ac karnina tartiliyoruz ;-)

Hos geldin canim suanda baslamis bulunuyorsn :-):-)

Kacamaksiz kahvalti ara ogun ogle ara ogun aksam ara ogun gunu kapatiyoruz herkes kendisi diyet yapiyor belli bir listemiz yok ...

Hamur isi abur cubur tuz sekerden uzak duruyoruz sporda yapiyoruz ..

Pazar sabahida ac karnina tartiliyoruz ;-)

Oooo tamam. Hadi hayırlısı teşekkür ederim.

Aksam yemegim
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tavuk göğüs izgara
2 biber ızgara
1 domates izgara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooo tamam. Hadi hayırlısı teşekkür ederim.

Rica ederim canim :-)

Aksam yemegim
1 kepçe tarhana çorbası
2 biber ızgara
1 domates izgara

Oh izgara biberede bayilirim afiyet olsn :-)

Bende aksam yemegi olarak yogurr yiycem simdik ... 3 ymk kasiigi

Boy 1.63
Kilo 72
Hedefim 55

Nasıl başlıyoruz

Birazdan ekleyecegim canim seni. Gerekli olanlari nihalcim anlatmis.:) ilk sayfada da bi kac bilgi var o kadar:)

Canim benim hakkini helal et ne guzel ugrasiyorsun boyle tablo vs bizi dahada tesvik ediyorsun canim...
Benim icin zevk, ne demek tatlimm:)

Aksam yemegim
1 kepçe tarhana çorbası
2 biber ızgara
1 domates izgara

Cok saglikli canim:)

Annem kofteli pstates yemegi yapmis misket kofteli patatesinden almadim koftesinden susuz 4-5 tene aldim 3 tatli kasigi yogurtla ydim ....

3 litre suyum bitti kizlar cok sukur ..

Annem kofteli pstates yemegi yapmis misket kofteli patatesinden almadim koftesinden susuz 4-5 tene aldim 3 tatli kasigi yogurtla ydim ....

3 litre suyum bitti kizlar cok sukur ..

Çok iyi. Dirayetlisin.

Çok iyi. Dirayetlisin.

Insan alisiyor canim ...

Dondurma yiyecekim lakin gonlum elvermiyor kalorisini dusunuyorummda yiyemiyoru. :-(

Doda icicem birazdan sade ... bayadir icmiyorum asit var diye ama bunye istiyor asiti koladan iyidir en azindan dgil mi ??

Iyi aksamlar kizlar bugunum de cok iyi gecti yemek konusunda ve butun ogleden sonra mutfakta temizlik yaptim baya bi ter doktum yani aksam yemegimi de en son 5.30 da yedim az sonra da 45dakika bisiklet surucem cok mutluyum cok guzel ilerliyo insallah boyle devam ederim

Insan alisiyor canim ...

Dondurma yiyecekim lakin gonlum elvermiyor kalorisini dusunuyorummda yiyemiyoru. :-(

Doda icicem birazdan sade ... bayadir icmiyorum asit var diye ama bunye istiyor asiti koladan iyidir en azindan dgil mi ??

Kolayla mukayese bile edilemez bence.
Kola çok fena.

Insan alisiyor canim ...

Soda faydali bile canim ben size hic soylemedim sanirim. Cok ter attiginiz gun mutlaka maden sodasi icin

Iyi aksamlar kizlar bugunum de cok iyi gecti yemek konusunda ve butun ogleden sonra mutfakta temizlik yaptim baya bi ter doktum yani aksam yemegimi de en son 5.30 da yedim az sonra da 45dakika bisiklet surucem cok mutluyum cok guzel ilerliyo insallah boyle devam ederim

Aman nazar degmesinnn:)

X