Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Saat 11.30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay öğle yemeğini atladım saat 4 te 10 findik sütlü kahve akşam 4 tane firinda küçük Baget tavuk söğüş gece 1 çay bardağı süt elma sayısını bilmediğim bardak su ve bir kaç sade maden suyu onu azaltmak gerek :) pazara az kaldı bu arada boyum 1.57ydi yeşil cayimi içerek dinleniyorum herkes uyudu mu :)

merhaba kızlar bugün biraz geçe kaldım maalesef..hemen yediklerimi yazıyorum
sabah:1 simit
ara:1 armut
öğle:1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara.1 elma
akşam:1 tabak domatesli makarna..

buarada herkese iyi geceler...:)

ara.1 elma

Ne kadar az ve öz yemissin :KK70:

Saat 11.30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay öğle yemeğini atladım saat 4 te 10 findik sütlü kahve akşam 4 tane firinda küçük Baget tavuk söğüş gece 1 çay bardağı süt elma sayısını bilmediğim bardak su ve bir kaç sade maden suyu onu azaltmak gerek :) pazara az kaldı bu arada boyum 1.57ydi yeşil cayimi içerek dinleniyorum herkes uyudu mu :)

Evet uyuduukk hih :KK70:

ara.1 elma

makarna olmasaymis supermis bi de simit yiyeceksen tavsiyem yarimini sabah yarimini öğlen Yemen kolay gelsin :)

Gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım ben,
2 dilim kızarmış ekmek
1 ymurta
Yarımşar domates ve salatalık
4 zeytin biraz peynir
2 lokma çilek reçeli :)

Günaydın kizlar:)
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (abartmadan)
Yarım kibrit kutusu peynir
İncecik bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım bardak yarım yağlı süt
Tartıdan önceki son gün:)
Bugün dirayetli olmalıyım.
Kahvaltim sağlamdi ne de olsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlarrr,

Dün gece moralim bozuldu tam uyuyacakken kalktım gecenin 2sinde hamburger patates kola ne varsa yedim:KK43::KK43:: Ne deseniz haklısınız ama bugün telafi edeceğim ve yarın da ödül falan yok bana:KK43: Bir de kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek çok az peynir acı biber yedim akşam yemeği yok bıgün bana bir de akşam üstü birkaç saat yürümeyi planlıyorum. Böylece biraz olsun telafi ederim belki ne dersiniz:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Gunaydin kizlar

Dunku yediklerim

Sabah uyaninca limonlu su
Kahvalti 10.00
Kiyma ve biberli yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
1 tatli kasigi sut receli

Ara 13.00
Yaban mersini
Sutlu nescafe

Ogle 15.00
1 kase yayla corbasi
Salata

Aksam 19.00
6 yemek kasigi yesim mercimek
1 dilim ekmek
Salata

Saat 21 gibi de cayla cukulatali gofret yedim:KK4::KK4:

Günaydın kızlarrr,

Dün gece moralim bozuldu tam uyuyacakken kalktım gecenin 2sinde hamburger patates kola ne varsa yedim:KK43::KK43:: Ne deseniz haklısınız ama bugün telafi edeceğim ve yarın da ödül falan yok bana:KK43: Bir de kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek çok az peynir acı biber yedim akşam yemeği yok bıgün bana bir de akşam üstü birkaç saat yürümeyi planlıyorum. Böylece biraz olsun telafi ederim belki ne dersiniz:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canim bugun tahili azaltip aksam yemeginde de corba salata ve meyveyi gece yemezsen ve tabiki yuruyusle dengelersin arada hepimize oluyor oyle yeme ataklari bir dahakine daha dikkatli olursun tarcinli sut tavsiye ederim

Sevgicim liste harika olmus eline saglik

Kizlar insallah 2 ay sonunda en az herkes 8 kilo vermis olur

Canim bugun tahili azaltip aksam yemeginde de corba salata ve meyveyi gece yemezsen ve tabiki yuruyusle dengelersin arada hepimize oluyor oyle yeme ataklari bir dahakine daha dikkatli olursun tarcinli sut tavsiye ederim

Öyle yapıcam canım akşam belki sadece çorba içerim sonra meyve de yemem. Yaptık bir hata cezasını çekelim:) Yarın tartılma günü zaten bari sabah kilo vermiş olayım

ben hala uyuyamadim midem kazindi uyusam iyi olacak iyi geceler

Ben de birazdan uyuyakalirim heralde.Iyi geceler :)

Gece kuslari sizi kaynatmissiniz gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz annemin lafidir :-):-):-)

Gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım ben,
2 dilim kızarmış ekmek
1 ymurta
Yarımşar domates ve salatalık
4 zeytin biraz peynir
2 lokma çilek reçeli :)

Saglikli guzrl hos en enfes :-):-)

Günaydın kizlar:)
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (abartmadan)
Yarım kibrit kutusu peynir
İncecik bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım bardak yarım yağlı süt
Tartıdan önceki son gün:)
Bugün dirayetli olmalıyım.
Kahvaltim sağlamdi ne de olsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn sekerim sucuklu yumurtanin yanindaki abartmadani gormeseydim simdi seni sorguya almistim :-):-) daka bir yanada iyi gidiyorsun

Günaydın kızlarrr,

Oyhhh kiyamammm uzulme canim farketmisnolman onemli belkide cok skmaman gerek gun icerisinde kendini ne dersin arada oglen menune hamburger koyabilirsin mesela patatessiz ama ;-)

Gunaydin kizlar

Dunku yediklerim

Sabah uyaninca limonlu su
Kahvalti 10.00
Kiyma ve biberli yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
1 tatli kasigi sut receli

Ara 13.00
Yaban mersini
Sutlu nescafe

Ogle 15.00
1 kase yayla corbasi
Salata

Aksam 19.00
6 yemek kasigi yesim mercimek
1 dilim ekmek
Salata

Saat 21 gibi de cayla cukulatali gofret yedim:KK4::KK4:

Gunaydinn oncelikle sut receli nasil birsey merak ettim :-) menun cok hos lakin cukulatali gofret pek olmamis :-(

Kizlar dunkuketen tohumunu konusmustunuz orayi bulamadim masallah sayfalar ilerlemis bende keten tohumunu kullanmak istiyorum ama emziriyorum emzirirken kullaniliyormu bileniniz varsa yardim istiyorum

Saat 07:30

Sirkeli suyum hibiskus cayim

Saat 09:20 dayanamadim bgn 10u beklyemedm midem bulandi acliktannnn

Simit sarayindan cavdar ekmegine sandvc aldm icinde domates salatalik peynir kivircik vardi onu yidimm

Kizlar dunkuketen tohumunu konusmustunuz orayi bulamadim masallah sayfalar ilerlemis bende keten tohumunu kullanmak istiyorum ama emziriyorum emzirirken kullaniliyormu bileniniz varsa yardim istiyorum

Ablacim emzirirken kullanilmiyor diye biliyorum ben ... bebitonun sagligi daha onemli sen diyetinle devam et bence .. yesil cay zararsizsa emzirenlere onu ic ?

X