Canım leslieyi ne zamandır yapıyorsun işe yarıyor mu ben de evde öyle bi seye başlamayı düşünüyorum da :)
2 günlük canım zaten bu birinci günüm işte umarım işe yarar :)
vaay çok güzel spor yapmışsın:) nasılmış leslie ?
tabi ki :)Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza...
tabi ki :)
Kaç kilo hedefin var
Tablomuz hazıııırr :)
Eksiği olan arkadaşlar söylesin:)
Boy 1.63
Kilo 72
Hedefim 55
Nasıl başlıyoruz
Hos geldin canim suanda baslamis bulunuyorsn
Kacamaksiz kahvalti ara ogun ogle ara ogun aksam ara ogun gunu kapatiyoruz herkes kendisi diyet yapiyor belli bir listemiz yok ...
Hamur isi abur cubur tuz sekerden uzak duruyoruz sporda yapiyoruz ..
Pazar sabahida ac karnina tartiliyoruz ;-)
Oooo tamam. Hadi hayırlısı teşekkür ederim.
Aksam yemegim
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tavuk göğüs izgara
2 biber ızgara
1 domates izgara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boy 1.63
Kilo 72
Hedefim 55
Nasıl başlıyoruz
Benim icin zevk, ne demek tatlimm:)Canim benim hakkini helal et ne guzel ugrasiyorsun boyle tablo vs bizi dahada tesvik ediyorsun canim...
Cok saglikli canim:)Aksam yemegim
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim tavuk göğüs izgara
2 biber ızgara
1 domates izgara
Birazdan ekleyecegim canim seni. Gerekli olanlari nihalcim anlatmis.:) ilk sayfada da bi kac bilgi var o kadar:)
Benim icin zevk, ne demek tatlimm:)
Cok saglikli canim:)
Annem kofteli pstates yemegi yapmis misket kofteli patatesinden almadim koftesinden susuz 4-5 tene aldim 3 tatli kasigi yogurtla ydim ....
3 litre suyum bitti kizlar cok sukur ..
Çok iyi. Dirayetlisin.
Insan alisiyor canim ...
Dondurma yiyecekim lakin gonlum elvermiyor kalorisini dusunuyorummda yiyemiyoru. :-(
Doda icicem birazdan sade ... bayadir icmiyorum asit var diye ama bunye istiyor asiti koladan iyidir en azindan dgil mi ??
Insan alisiyor canim ...
Dondurma yiyecekim lakin gonlum elvermiyor kalorisini dusunuyorummda yiyemiyoru. :-(
Doda icicem birazdan sade ... bayadir icmiyorum asit var diye ama bunye istiyor asiti koladan iyidir en azindan dgil mi ??
Iyi aksamlar kizlar bugunum de cok iyi gecti yemek konusunda ve butun ogleden sonra mutfakta temizlik yaptim baya bi ter doktum yani aksam yemegimi de en son 5.30 da yedim az sonra da 45dakika bisiklet surucem cok mutluyum cok guzel ilerliyo insallah boyle devam ederim