Benim için farketmez kızlar Pazartesi diyorsanız değişebiliriz :) Ben kilo verdiğinizi görünce aman geri almıyım diye daha az yersiniz diye düşünmüştüm
Odul gunude ayni gun olunca o mutlulukla iyice abartmiyalim.diye didim
Dur bakalim haftaya pazara verdigimiz kiloya gore kacamaklara gore degistiririz ya da odul gununu kaldiririz ya da 15 gunde bir yaparizzz kizlar biraz daha skmamiz lazmm yawww
Dur bakalım kızlar gelsin de ortak bir karar alalım benim için farketmez:) ama dediğim gibi 3 kilo verdiğini gören biri geri almamak için daha az kalorili bir kaçamak yapar bence :)
Dur bakalım kızlar gelsin de ortak bir karar alalım benim için farketmez:) ama dediğim gibi 3 kilo verdiğini gören biri geri almamak için daha az kalorili bir kaçamak yapar bence :)
Merhaba Kilom 93.5 ve hedefim 55. Kendime 4 grupta hedef koydum.hedef1 90 kilo olmak. 1 eylülde umuyorum 90 kiloyu tartida gorecegim. Artik daha çok fotoğraf çektirmek istiyorum
Kızlaaaarr simdi geldim eve bir tartılayım bakayım kesin kilo aldim dedim 73.7 cıktım hemde bu saatte 4 gun once sabah 75 cıkıyordum :)))))
Tebrik ederim caniiimm:) pazar gunu bi de ustelik sabah tartildigini dusunemiyorummm:)Kızlaaaarr simdi geldim eve bir tartılayım bakayım kesin kilo aldim dedim 73.7 cıktım hemde bu saatte 4 gun once sabah 75 cıkıyordum :)))))
WoowwwKizlaaaar alkis istiyoruuuum koccamaan borege hic dokunmadim frambuazli bi tatli yapmistim onuda ellemedim ama acibadem kekini kokladim🙊hihih mercimek koftesi zeytinyagli barbunya yogurtlu kabak havuc kirmizibiber salatasi yedim gunu kurtardimmmmm
Aramiza hosgeldinn:) boyunu da yazarsan sevinirim:)Merhaba Kilom 93.5 ve hedefim 55. Kendime 4 grupta hedef koydum.hedef1 90 kilo olmak. 1 eylülde umuyorum 90 kiloyu tartida gorecegim. Artik daha çok fotoğraf çektirmek istiyorum
Boy 1.72 kilom 65. 55 olmak istiyorum 1-2 ay içinde burası faydalı olacak diye düşünüyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selammm bnm menm
Sabah 1dlm ttahlli ekmek
1kkutusulightpeynir
1.5saat spor
1turk kahvesi
Oglen
5kask zyaglifaslye
1kase yogurt
Ara1seftali
1saat temzlik
Aksam
5kasj makarna 4kask yogrt salata 4litre su naslm
Harikasiiiinnnnnn🎉🎊🎉🎊🎉
Tebrik ederim caniiimm:) pazar gunu bi de ustelik sabah tartildigini dusunemiyorummm:)
Woowwwben basaramazdim
Aramiza hosgeldinn:) boyunu da yazarsan sevinirim:)
Gec kalmadin tabikiii:) aramiza hosgeldinn
Sporun faydasi paha bicilemezzz cok mutlu oldum bende. Bu gunlugun faydali oldugunu gormek ne kadar guzel bsy:)Canim nasil mutlu oldum anlatamam yemege cok dikkat edemesemde sporumu cok guzel yapiyorum 2 saat hic ara verniyorum ondan herhalde yoksa bu yemeyle gitmezdi bu kadar kilo :))
Beni dee 1.72 boy 65 kilo