Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ayran detoksu yapıyorum şu an da spordayım ben 2-3 gündür yapıyorum diyet ben de tartılcam pazar ☺️☺️

Bence pazar sabah tartilmak ve o kiloyu bildirmek daha iyi hatta tartinin fotosunu cekicem kanit olsun:))))) pazar odul yapip pazartesi tartilirsak fazla cikariz :)

Kizlar ne yapiyorsunuz bilmiyorum onceki sayfalari okuyamadim AMA kilo vermek adina her ne yapiyorsaniz yapin, beni de araniza alin :KK52:

Bu arada sabah kahvaltıdan sonra uyudum ben gece uyuyamamıştım :KK43: Az önce kalktım öğle yemeği ara öğünler kaçtı gitti tabi şimdi tavukla salata ve yoğurt yiyeceğim karnım da acıkmamış ilginç bir şekilde. 9 gibi de erik yiyip bugunü bitiririrm:KK9::KK9::KK9:

Kizlarrrr

30dakika leslie yaptim 10 dakikada crunch yaptimm 4er kiloluk iki dambilimla sag sol egildm 150 tane 150 de arkaya dogru egildim bende yanlar var cnki :':-)'(
30 alt karin 30 ust karin mekik cektimm ve terdenn öldummmmmm

Boy 1.72 kilom 65. 55 olmak istiyorum 1-2 ay içinde burası faydalı olacak diye düşünüyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hos geldin canimm

Merhaba Kilom 93.5 ve hedefim 55. Kendime 4 grupta hedef koydum.hedef1 90 kilo olmak. 1 eylülde umuyorum 90 kiloyu tartida gorecegim. Artik daha çok fotoğraf çektirmek istiyorum :-)

Sende hosgeldin :-):-)
Kizlaaaar alkis istiyoruuuum koccamaan borege hic dokunmadim frambuazli bi tatli yapmistim onuda ellemedim ama acibadem kekini kokladim🙊hihih mercimek koftesi zeytinyagli barbunya yogurtlu kabak havuc kirmizibiber salatasi yedim gunu kurtardimmmmm

Tu tu tu masallllah diyelimmm cnm

Kızlaaaarr simdi geldim eve bir tartılayım bakayım kesin kilo aldim dedim 73.7 cıktım hemde bu saatte 4 gun once sabah 75 cıkıyordum :)))))

Ayhh ne kadsr guzel canim cok sevindimmmm
Ayran detoksu yapıyorum şu an da spordayım ben 2-3 gündür yapıyorum diyet ben de tartılcam pazar ☺️☺️

Ayh bende yarin basliycam sen kac gndur yapiyorsun canimmm
Kizlar ne yapiyorsunuz bilmiyorum onceki sayfalari okuyamadim AMA kilo vermek adina her ne yapiyorsaniz yapin, beni de araniza alin :KK52:

Hosgeldinn canimmm

Kizlarrrr

30dakika leslie yaptim 10 dakikada crunch yaptimm 4er kiloluk iki dambilimla sag sol egildm 150 tane 150 de arkaya dogru egildim bende yanlar var cnki :':-)'(

Canım leslieyi ne zamandır yapıyorsun işe yarıyor mu ben de evde öyle bi seye başlamayı düşünüyorum da :)

Kizlarrrr

vaay çok güzel spor yapmışsın:) nasılmış leslie ? :KK70:

Bu arada sabah kahvaltıdan sonra uyudum ben gece uyuyamamıştım :KK43: Az önce kalktım öğle yemeği ara öğünler kaçtı gitti tabi şimdi tavukla salata ve yoğurt yiyeceğim karnım da acıkmamış ilginç bir şekilde. 9 gibi de erik yiyip bugunü bitiririrm:KK9::KK9::KK9:

9daki eriği çok yeme ama canım:)

X